Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

slm kızlar nasılsınız
ya giremiyorum artık hem yoğunluk var hemde pc bozuldu açılmıyo herzaman
yeni gelinler varmı okuyamadım geçmişi.çok uzun olurdu birde bu pc ile zor.
cecemm ne yaptın gelin oldunmu

slm kızlar nasılsınız
ya giremiyorum artık hem yoğunluk var hemde pc bozuldu açılmıyo herzaman
yeni gelinler varmı okuyamadım geçmişi.çok uzun olurdu birde bu pc ile zor.
cecemm ne yaptın gelin oldunmu

merhaba canım ben kendi adıma vajiyi yendikten sonra çok çok iyiyimm,yeni gelinimiz birtane var ama adını hatırlayamadım cecem hala aynı birde şehir dışına çıkacakmış egzersizleri aksatıyo ama benim umutum var belki bize bir süpriz yapar ve yenmiş olarak döner

inş öle bi süpriz yaparya uzun zamandır giremiyorumya senin halayını çektimmi hatırlamıyorumdur çektiysemde bidaha çekeyim

inş öle bi süpriz yaparya uzun zamandır giremiyorumya senin halayını çektimmi hatırlamıyorumdur çektiysemde bidaha çekeyim

teşekkür ederim canım benim imnanırmısın üstümden bir yük kalktı çok rahatladım,3,5 yıl boşa geçmiş çok kolaymış ne acı ne yanma ne baskı var inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zaman da yenerler...

inş canım inş herkes yenerya yendikten sonra insanın hayata bakışı duruşu değişiyo. dediğin gibi okadar zaman boşuna beklemişiz acı yok kasma yok herşey okadar güzel oluyoki birde ben yendikten sonra keşke her derdimiz sıkıntımızın çözümü olsa böle dedim.yenmeden sanki başka dertler yok sadece bu gibi geliyo insana.kızlar pes etmeyin yeri gelir egzersizlerden sıkılırsınız bigün yapıyoken yarın yapamayabilirsiniz bunlar olabilir moral bozmadan üstüne gidin.kendinize üzülmeyi,kendinize acımayı bırakın inanırmısın ben yakınlarımın bebeği olunca veya çocuklarını sevemezdim üzülürdüm hep...ama şimdi kendim bekliyorumRabbim isteyen herkese nasip etsin ama vajiyi yendikten sonra

kızlar yeni gelin benimde :) size bişi sorucam yendikten sonra egzersiz yapmaya gerek var mı yani ben egzersiz yapmadan yendim sayılır ondan acı oldu sizin dediniz kadar rahat deildim o sebeple soruyorum 2 parmaktaydım en son işte

canım sen nasıl hissediyorsun sence gerek varmı sonuçta artık başardığına göre egzersizle deneyeceğine normal ilişki ile deneyebilirsin değilmi ama

Hayır, yapamadığım için beni suçluyor.bilerek yapmıyorum bilerek kasıyorum sanıyor.beni anlamıyor eşim

beni anlasaydı eşim, destek olsaydı, zaten bu duruma düşmezdim hani bu sorun çokta tek taraflı değil aslında iki kişinin sorunu. ama bu iki kişiden biri hep diğerini suçluyor ve sonuç elde var sıfır...

canım ben martın 6sında yendim yeniyim ve yendikten sonra hiç egzersiz yapmadımm ve ilişkiye girerkende hiç acı felan hissetmedim hatta birkaç kez daha denedik eşimle acı felan yoktu.sen kendini kasma rahat bırak çok kolay girer canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…