- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #145.981
bu doktor nerde bende gitmek istiyorum
bu doktor da egzersizmi veriyo siz yazdıktan sonra baktım da kadın doğum uzmanıymış uyguladığı yöntem acaba parmak aparat egzersizmi
slm kızlar nasılsınız
ya giremiyorum artık hem yoğunluk var hemde pc bozuldu açılmıyo herzaman
yeni gelinler varmı okuyamadım geçmişi.çok uzun olurdu birde bu pc ile zor.
cecemm ne yaptın gelin oldunmu
sen naptın canım doktora gidecektin sanırım öyle okumuşdum neoldu
merhaba canım ben kendi adıma vajiyi yendikten sonra çok çok iyiyimm,yeni gelinimiz birtane var ama adını hatırlayamadım cecem hala aynı birde şehir dışına çıkacakmış egzersizleri aksatıyo ama benim umutum var belki bize bir süpriz yapar ve yenmiş olarak döner
inş öle bi süpriz yaparya uzun zamandır giremiyorumya senin halayını çektimmi hatırlamıyorum dur çektiysemde bidaha çekeyim
teşekkür ederim canım benim imnanırmısın üstümden bir yük kalktı çok rahatladım,3,5 yıl boşa geçmiş çok kolaymış ne acı ne yanma ne baskı var inşallah diğer arkadaşlarda en kısa zaman da yenerler...
kızlar yeni gelin benimde :) size bişi sorucam yendikten sonra egzersiz yapmaya gerek var mı yani ben egzersiz yapmadan yendim sayılır ondan acı oldu sizin dediniz kadar rahat deildim o sebeple soruyorum 2 parmaktaydım en son işte
canım sen nasıl hissediyorsun sence gerek varmı sonuçta artık başardığına göre egzersizle deneyeceğine normal ilişki ile deneyebilirsin değilmi ama
canım sen ne zaman yenmiştin,,,, aslında hakısın sanırım ben hala olayın şokundayım :) inanamıyorum halen de
ömür boyu yapamayacağım, ucundan fazlası girmeyecek, başkaları yapıyor ben neden yapamıyorum, denemek istemiyorum...
atar mısın şu düşünceleri kafandan. bırak iyi bir cinsel hayatın günlük hayatını da mahvediyorsun bence, ağız tadıyla sofra kurmanı ev temizlemeni vs bile etkiler bu kadar kendine güvensizlik yahu.
eşin ne kadar yanında peki? başarısızlıktan sonra kendini değerli hissettirecek hareketleri yok mu? sanki evliliğe yansımıs sızde bu sorun.
Hayır, yapamadığım için beni suçluyor.bilerek yapmıyorum bilerek kasıyorum sanıyor.beni anlamıyor eşim
canım eşini karşına alıp konuşmayı denedinmi bu hastalıktan haberi varmı eşinin?
canım eşini karşına alıp konuşmayı denedinmi bu hastalıktan haberi varmı eşinin?
kızlar yeni gelin benimde :) size bişi sorucam yendikten sonra egzersiz yapmaya gerek var mı yani ben egzersiz yapmadan yendim sayılır ondan acı oldu sizin dediniz kadar rahat deildim o sebeple soruyorum 2 parmaktaydım en son işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?