Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım allah yardımcın olsun eşler bazen böyle dşüncesiz olabiliyor sen bunu kendin için başarmalısın eşin anlamıyorsada sen bunu yendiğin zaman göreceksin bambaşka biri olacak, herkesin eşin destk oluyo diye bişi yok ki bnmkide egzersiz vs. kendim çabaladım zamanla anladı bunun bi sorun olduğunu başlarda kabullenemiyodu yeni yeni kabullendi istemdışı yaptımı işte bu noktada iş sana düşüyor yuvayı dişi kuş yaparmış evet bu ortak sorundur aslında ama iş daha fazla kadına düşüyor bu noktada sen elinden geleni yap göreceksin her şey daha güzel olacak benzer süreçleri bende yaşadım inan zamanla düzeleecek

evet konuştum netten bakıp okumasını istedim, vermesi gereken destekleri söyledim.ama hiç araştırmadı bile... bazen anlayışlı oluyor, deniyoruz olmayınca ipler kopuyo yine

canım şimdi eşini boşver kendine odaklan.herkes aynı omuyo.benim eşimde başlarda anlayışlıydı ama dediğin gibi olmadığı zamanlar sinirleniyodu onlarıda anlamak lazım erkeklerin şehvet durumu daha farklı.
bak sonlara doğru ben 10cm lik aparatı yapabiliyorum ama eşimin umrunda değildi.sen bunu kendin için yeneceksin.eşine söle bana şukadar süre ver de.elimden geleni yapcam de.işte ne bileyim öle şeyler konuş ve burda egzersizleri yap inan çok kolay olacak

Amin inşallh birgün bende yenerim. ama nasıl ? ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım ? sen nasıl yendin canım ?

Amin inşallh birgün bende yenerim. ama nasıl ? ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım ? sen nasıl yendin canım ?

canım zaten bugün başardım 15 aydır hiç olmamıştı ilk kez oldu aslında bunda en önemlisi sabır azim tabi egzersizler ben kulak çöü ve 2 parmağa kadar gelmiştim ama egzersize devam etmeden alıcam dedim baya zorladım yani yaklaşkık 1 haftadır egzersiz yapıyorrum bugün oldu şükür inş sende istedikten sonra aşaracaksın aslında korkulcak bişi yok benmde olmuyo gibiydi her zamanki gibi itecektim eşimi olmuyo diye bırakacaktım aklıma parmakla denemelerdeki ilk kısmı geçince hiç acımadığı çok rahat girdiğini getirdimo anları düşüerek üsteyken yendim yani hakmytin sende olması kolaylaştırıyor gerçekten ama sabır işi o an bırakmayıp ben bunu başarıcam diğer bayanlardan farkım yok diceksin sevinçten ağladım o anki duyguyu allah herkese yaşatsın hepinize inşallah

Hayır, yapamadığım için beni suçluyor.bilerek yapmıyorum bilerek kasıyorum sanıyor.beni anlamıyor eşim

canım ben 3,5 yıllık evliyim vajiyi yenmeden önnce benim eşimde öyleyi sürekli kavga ederdik,sürekli suçu bana atıyordu ve hiç destek olmadı...takiii egzersizlerin son asamasına gelinceye kadar o zamanlar biraz destekledi ve deneme yaptık oldu inan ki olduktan sonra herşey bambaska oluyo şuan eşimle çok mutluyuz hiçbir sorunumuz kalmadı

esin destek olmasada sen egzersizlerini yap umarım en kısa zaman da basarınsın...

egzersiz mutlaka yapmalıyım ? egzersiz yerine psikolojik olarak kendmi serbest bırakbilsem de egzrszsiz olsa keşke ,

sağol canım, en kısa zamanda egzerszleri öğrenip yapıcam inşallh .

senin adına çok sevindim. inşallh birgün kendi adımada sevinirm ,ben daha hiç egzersiz yapmadım.

canım benim eşimde başlarda öleydi.düşünsene biz 4 sene flörtten sonra evlendik ama yapamayınca sen beni istemiyomusun dedi.beni korkutmak için boşancam falan dedi başlarda ama işe yaramadı.dedi bi jinekolağa gidelim belki orda bi sorun vardır dedi.bende psikoloktan randevu aldım o jinekolağa gidiyoruz sanıyodu.gittik.dr anlattı bi saat konuştuk ozaman inandı.öle dene istersen.kızlar şunu kabul edelim bu hastalığı bilmeyen erkekler için kolay bi durum değil anlamayabilir istemiyo sanabilir

senin adına çok sevindim. inşallh birgün kendi adımada sevinirm ,ben daha hiç egzersiz yapmadım.

canım bak 1 haftada bile başarırsın ben 1 haftada başarabildim yeterki isteyip egzersize başla burdan hergün takip ederim seni diğer arkadaşlarda eder yönlendirir var mısı egzersize yarın hemen başlamaya yeterki iste eminim ki yeneceksin

beraber psikoloğa gitseniz nasıl olur peki? kabul edermi ???

keşke kabul etsede gitsek, ama o gitmiyor, benim gitmemde tek başıma sonuç getirir mi ? sanmıyorum. ama ben güçlü olmayılım, fakat bugünlerde psikolojim çok kötü bunalımdayım iyice , biraz kafamı toparlayayımda egzrszlere başlayayım, aramızda düzelsin bu arada sonra yine deniycem onunla :) napıyım aslında hayatım hep mücadele ile geçti,yapcm dedm mi hep yaptm ama inan bir bunu yenemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…