- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.021
canım bak 1 haftada bile başarırsın ben 1 haftada başarabildim yeterki isteyip egzersize başla burdan hergün takip ederim seni diğer arkadaşlarda eder yönlendirir var mısı egzersize yarın hemen başlamaya yeterki iste eminim ki yeneceksin
canım sayfayı açtım bisürü kişi var hangisine tıklicam
keşke kabul etsede gitsek, ama o gitmiyor, benim gitmemde tek başıma sonuç getirir mi ? sanmıyorum. ama ben güçlü olmayılım, fakat bugünlerde psikolojim çok kötü bunalımdayım iyice , biraz kafamı toparlayayımda egzrszlere başlayayım, aramızda düzelsin bu arada sonra yine deniycem onunla :) napıyım aslında hayatım hep mücadele ile geçti,yapcm dedm mi hep yaptm ama inan bir bunu yenemedim
anasayfa yazan yerin üzerinde arama yeri var gördünmü oraya beste öztürk yaz arat beni bulucaksın
bestciğim çok güzel bir sesin var inşallah başarılı olursun canım herzaman destekçinim...
dinledim canım gerçekten güzel söylemişsin.inş sen kazanırsıne bi arkadaşımız ünlü olmuş olur
canım inan bana kalıp sana yardımcı olmak isterdim ama gerçekten çıkmam lazım... ama ne durumda olduğunu, ya da egzersiz yapıyorsan hangi aşamada olduğunu ayrıntılı bi biçimde anlat, mutlaka yol gösteren olacaktır... cevap veren yok diye arkanı dönüp gitme mutlaka cevap alırsın... ben kendi adıma söz veriyorum bi ara girip bakıcam ve sorularını yanıtlamaya çalışacağım... lütfen üzülme
hopefer ... çok sağol siteyi kullanmayı daha bilmyorum. ama egzersiz hiç yapmıyorum. ama dokunabiliyor aynadan açıp bakabiliyorum. ucundan daha fazlasını yapabileceğimi artık düşünmüyorum. aslında diğerlerinden neyim eksik. bende yaparım ve acımıycağınıda düşünüyorum. ama kendmi çok skıyorum. artık denemek bile istemiyorum.
teşekkürler canımmm inşallahh bakalım , hatalarım çok biraz detone olmuşum dinledimde şimdi farkettim azcık canım sıkıldı ama olsun şansımı denemiş oldum en azından değil mi ?
kızlar nasılsınız? çıkcam ama bir selam vereyim dedim
karamsar sen napmtın ne zamandır girmiyordun, kaç haftalık oldun, bebiş nasıl, görebildinniz mi :))
bence güzel söylemişsin ben çok farketmedim bi yerde farkettim sadece oda önemli değil.sanatçılarda bile oluyo sonuçta bazen.hem sesin sanatçıyım die dolaşan çoğu kişiden daha güzelbu sefer olmadı bidahakine.bence pes etmemelisin
özelden mesaj atmıştım karamsarım ama duaları yazar mısın bana zamanın varsa , seni yakalamışken yazıyım dedim :))
iiyim çok şükür ya sorma giremiyorum bakalım bidaha ne zaman girerim.pc bozuk şuan bile ekran gidip geliyotabi çalıştığım için birazda yoğunluk var.
5 hafta oldu işte,gördük nokta gibi bişey ya dedim o nokta büyüyecek ve benim bebeğim olacak inşsen ne durumdasın kaç haftalık bulantı varmı
msj gelmedi canım ama aklımda bikaç arkadaş daha istemişti uzun olunca yazamadım.yani işte 1.ay perşembe cuma günleri yasin saffat suresi,sabahları tatlı elma yenmeli,namazlar tam vaktinde kılınmalı namazdan önce eller karna konulup ezan okunmalı(anne sesini duyuyoya sadece),hergün aç karna hurmaya kadir suresi okunup yenmeli.yine 9 ay boyunca hergün yasin okunması birçok alim tarafından tavsiye edilmiştir.
bu sadece biri diğer aylarda var zamana ihtiyacım var yazmak için işte ek olarak hamileyken yapılması ii olan şeyler,doğumdan sonra yapılması gerekenler
güzel yüzlü olması için,ahlakı güzel olması için...vs
bayağı uzun yani.tabi hepsini yapmak biraz zor olur yapılabildiği kadar.arkadaştan aldım 9 aylık çocuğu var ben çok faydasını gördüm dedi
valla sat a göre (4 şubat) benimde buğun itibariyle 5 haftalık görünüyor (4+6) cuma günü gittim ben dr a o gün göremedik bişey, yarın da tekrar kan ve idrar testi vercem... dua edin nolur hepinizden dua bekliyorum, bir sıkıntı olmasın bebeğim olması gerektiği durumda olsunAllah ım hepimizinkini tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?