Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım çok sağol.yarın adet başlıycak bende, o bir bitsin, birazda moralim düzelsin ama inan en kısa zamanda başlıycam.

canım ben psikologa gitmedim ama 2 kere jinekologa gittim ama bana faydası olmadı hatta eşimle aram açıldı,tam ümidimi kaybetmişken kadınlar kulubunu buldum ve içime bir umut doğdu sen şimdi eşini boşver onu kafana takma ve hemen egzersizlerine basla eşim bana martın 15 ne kadar süre vermişti çok fazla egzersiz yapamadım ama en sonunda martın 6 sında yendim bu senin kafanda bitiyor ...başaracagına inanmalısın ben burda yazılanları okuyunca tek basıma olmadığımı anladım ve benim neyim eksik bende deneyecegim ve basaracağım dedim korkuların yersiz kafandan kötü seyleri at bir kenara eşini deşimdilik düşünme biz senin herzaman yanındayız burda koskocaman bir aileyiz herzaman senin destekçiniz ...korkulacak bişey yok hadi yarından itibaren basla egzersizler....

dinledim canım gerçekten güzel söylemişsin.inş sen kazanırsıne bi arkadaşımız ünlü olmuş olur

teşekkürler canımmm inşallahh bakalım , hatalarım çok biraz detone olmuşum dinledimde şimdi farkettim azcık canım sıkıldı ama olsun şansımı denemiş oldum en azından değil mi ?

derincim sana sözüm vardı mutlaka giricem demiştim :))) ama bak gördünmü arkadaşlarım yüzümü kara çıkarmamış ve sana ellerinden geldiğince yol göstermeye, içini rahatlatmaya çalışmış... öncelikle hepsine çoook teşekkür ediyorum
sana yapılan yorumları ve verdiğin cevapları pek okuyamadım ama (bi ara onları da incelerim inşaallah) yarın regl oluyormuşsun heralde...

bu regl dönemi senin için kendini egzersiz sürecine hazırlama sürecin olsun... egzersizleri yapmaya odakla kendini... aynı zamanda kegel egzersizlerini yap reglin bitene kadar... nasıl yapılıyor dersen topicin başında ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor canım.. mutlaka yapmaya calış ki pelvik kaslarında çalışsın bu arada...

ucunu alabiliyorsan zaten sen yolun yarısını yarılamış sayılırsın... gerisi kendini rahat bırakmana ve yönü doğru bulmana kalıyor... başaracaksın Allah ın izniyle... yalnız birazcık kendine güven ve istikrarı elden bırakma... bir şey daha : unutma ki reglin den sonra vajina daha geniş oluyor böylelikle hem egzersizleri hem de penisi daha rahat alabiliyorsun sakın bu fırsatı kaçırma :))))

kızlar nasılsınız? çıkcam ama bir selam vereyim dedim
karamsar sen napmtın ne zamandır girmiyordun, kaç haftalık oldun, bebiş nasıl, görebildinniz mi :))

teşekkürler canımmm inşallahh bakalım , hatalarım çok biraz detone olmuşum dinledimde şimdi farkettim azcık canım sıkıldı ama olsun şansımı denemiş oldum en azından değil mi ?

bence güzel söylemişsin ben çok farketmedim bi yerde farkettim sadece oda önemli değil.sanatçılarda bile oluyo sonuçta bazen.hem sesin sanatçıyım die dolaşan çoğu kişiden daha güzelbu sefer olmadı bidahakine.bence pes etmemelisin

kızlar nasılsınız? çıkcam ama bir selam vereyim dedim
karamsar sen napmtın ne zamandır girmiyordun, kaç haftalık oldun, bebiş nasıl, görebildinniz mi :))

iiyim çok şükür ya sorma giremiyorum bakalım bidaha ne zaman girerim.pc bozuk şuan bile ekran gidip geliyotabi çalıştığım için birazda yoğunluk var.
5 hafta oldu işte,gördük nokta gibi bişey ya dedim o nokta büyüyecek ve benim bebeğim olacak inşsen ne durumdasın kaç haftalık bulantı varmı

minel canım tebrik ederim sende başarmışsın, bu büyük yükü omuzlarından atmışsın çok sevindim. rabbim başka sıkıntı vermesin. yenenler oldukça bizlerde daha çok gaza geliyoruz. darısı biz yenemeyenlerin başına inş.

işte belki o tek farktan kaybedebilirim bende ama olsun napalım kızlar olsun

peki herşey iyi hoşta kendi eşimde yaşadığım bir sorunu burada bir arkadaşın daha yaşadığını gördüm kendi eşinde... o da başarısız denemeler sonrası penisin sönme konusu. başarısızlıklardan sonra eşinde bu tğr sorunlar yaşayan oldu mu? bana normal gibi geliyor dikkat dağınıklığı vs, ne dersiniz? bir de bu egzersizlerin linki nerede, yardımcı olabilir misiniz?

özelden mesaj atmıştım karamsarım ama duaları yazar mısın bana zamanın varsa , seni yakalamışken yazıyım dedim :))

msj gelmedi canım ama aklımda bikaç arkadaş daha istemişti uzun olunca yazamadım.yani işte 1.ay perşembe cuma günleri yasin saffat suresi,sabahları tatlı elma yenmeli,namazlar tam vaktinde kılınmalı namazdan önce eller karna konulup ezan okunmalı(anne sesini duyuyoya sadece),hergün aç karna hurmaya kadir suresi okunup yenmeli.yine 9 ay boyunca hergün yasin okunması birçok alim tarafından tavsiye edilmiştir.
bu sadece biri diğer aylarda var zamana ihtiyacım var yazmak için işte ek olarak hamileyken yapılması ii olan şeyler,doğumdan sonra yapılması gerekenler
güzel yüzlü olması için,ahlakı güzel olması için...vs
bayağı uzun yani.tabi hepsini yapmak biraz zor olur yapılabildiği kadar.arkadaştan aldım 9 aylık çocuğu var ben çok faydasını gördüm dedi

valla sat a göre (4 şubat) benimde buğun itibariyle 5 haftalık görünüyor (4+6) cuma günü gittim ben dr a o gün göremedik bişey, yarın da tekrar kan ve idrar testi vercem... dua edin nolur hepinizden dua bekliyorum, bir sıkıntı olmasın bebeğim olması gerektiği durumda olsun Allah ım hepimizinkini tamamına erdirsin inşaallah hayırlısıyla birlikte...

bi vaktin olduğunda geri kalan kısmını da yazarsan seviniriz isteyen diğer arkadaşlarla birlikte... ben de meryem suresini duymuştum, okunması sevaptır ve doğumu kolaylaştırır diye ben de onu okuyorum ve karnıma elimi koyup salavat getiriyorum...ben de elmaya okunduğunu duydum ve sabah aç karna yenmesi tavsiye edilmişti ama hatırlamıyorum şuan okunak olan duayı... öğrenince yazarım yine...

aynı zamanda doğurcaz sanırımcanım görünmemesi normal.ben gittiğimde alttan istemedim üstten görünmez dedi olsun dedim öle baktı göründü.zayıf olduğun için dedi normalde böyle görünmüyo pek dedi(44 kiloyumda)bikaç hafta sonra net bi şekilde görünür sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…