- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.041
bi vaktin olduğunda geri kalan kısmını da yazarsan seviniriz isteyen diğer arkadaşlarla birlikte... ben de meryem suresini duymuştum, okunması sevaptır ve doğumu kolaylaştırır diye ben de onu okuyorum ve karnıma elimi koyup salavat getiriyorum...ben de elmaya okunduğunu duydum ve sabah aç karna yenmesi tavsiye edilmişti ama hatırlamıyorum şuan okunak olan duayı... öğrenince yazarım yine...
bi vaktin olduğunda geri kalan kısmını da yazarsan seviniriz isteyen diğer arkadaşlarla birlikte... ben de meryem suresini duymuştum, okunması sevaptır ve doğumu kolaylaştırır diye ben de onu okuyorum ve karnıma elimi koyup salavat getiriyorum...ben de elmaya okunduğunu duydum ve sabah aç karna yenmesi tavsiye edilmişti ama hatırlamıyorum şuan okunak olan duayı... öğrenince yazarım yine...
aynı zamanda doğurcaz sanırımcanım görünmemesi normal.ben gittiğimde alttan istemedim üstten görünmez dedi olsun dedim öle baktı göründü.zayıf olduğun için dedi normalde böyle görünmüyo pek dedi(44 kiloyumda)bikaç hafta sonra net bi şekilde görünür sıkma canını
ya birde bi ot duydum ben doğum sancısı gelince evden çıkmadan içiyosun rahimin açılmasını sağlıyomuş kadınlar kulübündede konusu vardı kullanan çoğu kişi memnun bende düşünüyorum.bazıları inanmıyo ama ben inanıyorum işte.Hz.Fatma kendi eliyle diktiği otmuş
galiba ne güzelay ciddi misin nasıl seviniyorum bunları duyunca iki gündür biraz stres yaptım dr da var yok bişey demeyince üzüldükçe üzüldüm acaba yolunda gitmeyen birşey mi var diye... evet ben benim biraz kilom var galiba boydan kurtarıyorum ve kendimi çok da kilolu görmüyorum ama sana göre baya topluyum ben aayy çok sevindim karamsar çok sağol canım ya
evet o otu ben de duydum karamsarım, yanılmıyorsam hz.fatıma otu. vajinusmusu yenip hamile kamak isetyenler topicinde duymuştum... araştırmak lazım... canım çok teşekkür ederim yüregime bir kez daha su serpildi sayende Allah razı olsunseninde yükünü hafifletip içini ferahlatanın çok olsun
birde elimdeki bilgilerde doğum kolaylığı için inşirah suresi yazıyo.bende duymuştum onu meryem suresinide senden duymuş oldum onuda ekleyeyim
taze annecikler, rabbim ikinizede hayırlı bir hamilelik geçirmeyi, hayırlısıyla bebişerinizi kucağınıza almanızı nasip eylesin inşaallah.. zorluklarla karşılaştırmasın Allahım. annelik çok güzel bir duygu. dilerim bizlerde muradımıza ereriz en kısa zamanda. dikkat edin kızlar kendinize..
taze annecikler, rabbim ikinizede hayırlı bir hamilelik geçirmeyi, hayırlısıyla bebişerinizi kucağınıza almanızı nasip eylesin inşaallah.. zorluklarla karşılaştırmasın Allahım. annelik çok güzel bir duygu. dilerim bizlerde muradımıza ereriz en kısa zamanda. dikkat edin kızlar kendinize..
inşirah suresi vardı bende ben onu yanılmıyorsam rızık arttırmak için duymuştum ama olsun Allah ın kelamı okudukça sevap kazanırız canım...
bulantı sormuşsun yeni farkettim... pek yok gibi bazen böyle hoşuna gitmeyen bir koku olurda yüzünü buruşturur kafanı sallarsın ya o tarz şeyler oluyo ara sıra, ara sıra başım döner gibi sendeliyorum bunların haricinde pek bişey yok daha erken galiba
amin canım inşen kısa zamanda sizde yenin ve sizin bebişlerinizide konuşalım.ben egzersiz yaparken hamile olduğumu falanda düşünüyodum işime yarıyodu hayaller kur bebeğini kucağına aldığını falan düşün....
serapçım çok teşekkür ederiz. dualarına can-ı gönülden amin diyorum... bizim ilk ve böyle bir sıkıntıdan sonra nasip ettiği için Allah ım daha mı özel geliyo bilmiyorum :)
inşaallah sen ve yenemeye çalışan diger arkadaşlar da bir an önce yener ve huzuru kalbinizde hissedersiniz
öncelikle herkese günaydın...
aylardır okuyordum yazdıklarınızı sonunda üye olup sizlerle birşeyler paylaşmak istedim arkadaşlar. 10 aylık evliyim ve henüz ilişkiye giremedik eşim ile. açıkcası sorun vajinusmus mu yoksa eşimin sertleşme sorunu yaşaması mı onu da bilmiyorum. benim gerginliğim karşısında eşimin sertleşme sorunu yaşaması normal midir, soru işareti... herşey soru işareti zaten o ayrı konu:)
şu durumda doğru doktor seçimi ve tedavi yöntemi konusunda araştırma yapıyoruz? tavsiyeleriniz nedir, örneğin cem incesu ismini duyduk. gidip olumsuz kanaat ile ayrılan oldu mu? yahut alternatif çözüm önerileriniz var mı?
Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz
günaydın kızlar!!! herkese iyi bir hafta diliyorum...ben tembel bi haftasonu geçirdim dersime çalışmadım hiç:) tüm tembel öğrenciler gibi son geceye bıraktım 02:00 ye kadar aparat denemesi yaptım..7.5 cm den sonra 10 cm lik aparatı alabildim çok şükür:))) bakalım bundan sonra ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?