Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya birde bi ot duydum ben doğum sancısı gelince evden çıkmadan içiyosun rahimin açılmasını sağlıyomuş kadınlar kulübündede konusu vardı kullanan çoğu kişi memnun bende düşünüyorum.bazıları inanmıyo ama ben inanıyorum işte.Hz.Fatma kendi eliyle diktiği otmuş

birde elimdeki bilgilerde doğum kolaylığı için inşirah suresi yazıyo.bende duymuştum onu meryem suresinide senden duymuş oldum onuda ekleyeyim

galiba ne güzel ay ciddi misin nasıl seviniyorum bunları duyunca iki gündür biraz stres yaptım dr da var yok bişey demeyince üzüldükçe üzüldüm acaba yolunda gitmeyen birşey mi var diye... evet ben benim biraz kilom var galiba boydan kurtarıyorum ve kendimi çok da kilolu görmüyorum ama sana göre baya topluyum ben aayy çok sevindim karamsar çok sağol canım ya

evet o otu ben de duydum karamsarım, yanılmıyorsam hz.fatıma otu. vajinusmusu yenip hamile kamak isetyenler topicinde duymuştum... araştırmak lazım... canım çok teşekkür ederim yüregime bir kez daha su serpildi sayende Allah razı olsun seninde yükünü hafifletip içini ferahlatanın çok olsun

taze annecikler, rabbim ikinizede hayırlı bir hamilelik geçirmeyi, hayırlısıyla bebişerinizi kucağınıza almanızı nasip eylesin inşaallah.. zorluklarla karşılaştırmasın Allahım. annelik çok güzel bir duygu. dilerim bizlerde muradımıza ereriz en kısa zamanda. dikkat edin kızlar kendinize..

amin canımmmm.yanılmıyosam ordada yazmıştım fadime ana eli otu die bi ot mekke ve medinede varmış.dediğim gibi görünmemesi büyük ihtimal ondandır takma kafana

birde elimdeki bilgilerde doğum kolaylığı için inşirah suresi yazıyo.bende duymuştum onu meryem suresinide senden duymuş oldum onuda ekleyeyim

inşirah suresi vardı bende ben onu yanılmıyorsam rızık arttırmak için duymuştum ama olsun Allah ın kelamı okudukça sevap kazanırız canım...
bulantı sormuşsun yeni farkettim... pek yok gibi bazen böyle hoşuna gitmeyen bir koku olurda yüzünü buruşturur kafanı sallarsın ya o tarz şeyler oluyo ara sıra, ara sıra başım döner gibi sendeliyorum bunların haricinde pek bişey yok daha erken galiba

amin canım inşen kısa zamanda sizde yenin ve sizin bebişlerinizide konuşalım.ben egzersiz yaparken hamile olduğumu falanda düşünüyodum işime yarıyodu hayaller kur bebeğini kucağına aldığını falan düşün....

serapçım çok teşekkür ederiz. dualarına can-ı gönülden amin diyorum... bizim ilk ve böyle bir sıkıntıdan sonra nasip ettiği için Allah ım daha mı özel geliyo bilmiyorum :)
inşaallah sen ve yenemeye çalışan diger arkadaşlar da bir an önce yener ve huzuru kalbinizde hissedersiniz

bende son iki gündür yatınca sıkıntı yok ayaktayken böyle aç gibiyim ama daha yeni yemiş oluyorum dediğin gibi baş dönmesi oluyo falan.bundan sonra başlayacakmış belirtiler biz diğerlerine göre erken farkettiğimiz için hemen hissetmedik sanırım

çok teşekkür ederim canım, hamilelerin duası kabul olurmuş eksik etmeyin bizden. vajiliyken hamile kaldım ben bi kızım var. ama şimdi bunu yenip tekrar anne olmak istiyorum. nasıl olduğunu bile anlamadım ilkinde çünkü. regl bitsin yine başlıycam egzersizlere. tam gaz devam :))

özel olmazmı canım hemde nasıl, çünkü vajiyi yenmenin verdiği huzurla hamile kalmak kadar güzeli yoktur bence :)) üstünden büyük bir yük kalkıyor ve sonrasında bir bebek bekliyorsun bundan ötesi varmıdır harika bir duygudur eminim. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. bende regl sonrasını iyi değerlendiricem. geniş oluyormuş ya vaji. fırsat bu fırsat :) inş. yeneriz canım hepimiz çook sağol

biz de 4 yil once vajinismus tedavisi icin cem incesu'ya gittik. esim de ben de cok iyi bir doktor oldugunu dusunuyoruz. eger doktor arayisindaysan tavsiye ederim. cem bey vajinismus ve diger cinsel islev bozukluklari konusunda son derece basarili bir hekim.

canım yenmişsin sözünü tuttun ve haftasonu yendin tebrik ederim seni canım Allah başka dert vermesin halayın devam ediyordur bende tutayım şöyle ucundan:119::119::118::118::118::118::123::123::123:

Ne yani insanın eşi ile konuşup koklaşıp dokunup rahatlamasını ve buna odaklanmasını söylemek yerine, eline aparat al aynanın karşısına geç kendini keşfet mi demeliydim :) komiksiniz

sana gelince belki okumayacaksın bu yazdıklarımı gereken yapılmış ve arkadaşlar cvbını vermiş sana ama olsun sen bana baksana insanlıktan nasibini almamış varlık insan olduğunu düşünemiyorum ne yazık ki sen bize güleceğine aynada bakıp gördüğüne gül sen belliki çok öpüşüp koklaşmışsın da senin için çok basit biz hepimiz kendimizi eşimize sakladığımız için bu sorunu yaşadık ve bir bir çözüyoruz çok şükür komik olan sensin vajinusmus diye birşey olmadığını düşünen sen aç bak internete de gör böyle birşey yoksa neden bu hastalığın doktorları klinikleri var buraya bunları yazarak ne kadar bilgisiz cahil olduğunu kanıtlamış oldun ve san şunu diyerek kapatıyorum konuyu Gülme komşuna gelir başına hadi naş naş

günaydın kızlar!!! herkese iyi bir hafta diliyorum...ben tembel bi haftasonu geçirdim dersime çalışmadım hiç:) tüm tembel öğrenciler gibi son geceye bıraktım 02:00 ye kadar aparat denemesi yaptım..7.5 cm den sonra 10 cm lik aparatı alabildim çok şükür:))) bakalım bundan sonra ne olacak

tembellik yapmışsın ama olsun sonuçta 10 cm de almışsın 10 cm sona yaklaştığının belirtisidir canım yakında gelinsin inaşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…