- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.061
kızlar hepinize günaydın ama morelim çok bozuk
ebru şallı cayır cayır pilates yapıyo ben yagli ballı börek yiyom
günaydın kızlar!!! herkese iyi bir hafta diliyorum...ben tembel bi haftasonu geçirdim dersime çalışmadım hiç:) tüm tembel öğrenciler gibi son geceye bıraktım 02:00 ye kadar aparat denemesi yaptım..7.5 cm den sonra 10 cm lik aparatı alabildim çok şükür:))) bakalım bundan sonra ne olacak
mrb arkadaşlar ben sürekli buranın okuyucusuyum yaklaşık 10-15 gün önce buraya ilk defa yazdım bir arkadaş vardı gökçe bana ilk olarak aynayla bakmamı önermişti. ben hayatım boyunca kendi vaji... me bakmamıştım.ilk defa o gün baktım tabi bakana kadar canım çıktı. biz eşimle hiç beraberlik deneyemedik bacaklarımı hiç açamıyordum. sonra burayı okuya okuya gaz geldi bana ve ikinci gün eşimi aldım karşıma ve konuştum ve deneme yapmaya karar verdik ve ilk defa penis başını alabildim. düşünsenize bacaklarını bile açamayan ben... sonraki gün regl oldum bir iki gün önce bitti ve dün tekrar denedik penis başından sanki biraz fazlasını aldım ama canım biraz acıdı heralde kendimi tam rahat bırakamadım ve stres yaptım... şimdi ne yapayım parmak egzersizi hiç yapmasam olmazmı ? o işte benim midemi bulandırıyor yapamam ben.
merhaba öncelikle hoşgeldin.. üzgünüm bu deetten egzersiz yapmadan kurtulamıyorsun .banada parmak itici gelmişti kulak çöpü ve mumla yenmiştim.. onlarla denesen olur mu? çok kolay bak zaten korrkunu yenmişsin yapabilirsin
yani demk istediğim acaba her seferinde eşimle denesem belki gittikçe alışırım zaten ilk zamanlarıma göre bence baya iyiyim parmak egzersizi yerine penis denemsiolsa olmazmı acaba ...
merhaba öncelikle hoşgeldin.. üzgünüm bu deetten egzersiz yapmadan kurtulamıyorsun .banada parmak itici gelmişti kulak çöpü ve mumla yenmiştim.. Onlarla denesen olur mu? çok kolay bak zaten korrkunu yenmişsin yapabilirsin
kızlar hepinize günaydın ama morelim çok bozuk
ebru şallı cayır cayır pilates yapıyo ben yagli ballı börek yiyom
:)) bende senin gibiydim eşimle denerim ama egzersiz yapamam diyordum söylediğim gibi egzersiz şart bak sen zaten işi yaralamışsın 1 haftada bu işi halledebilirsin.. şimdi kalk ve dene göreceksin olacak..
o zaman ne yapıyorsun bundan sonra börek yapmıyorsunki yemeyesin bu şekilde başlayabilirsin değilmi kuzu
sen geyik topiğine neden gelmiyorsun hiç
şimdi işteyim birazdan da nöbetim başlayacak bugün zor da....bir de dediğim gibi penis başı giriyor rahat fakat devam edemiyoruz sanki bariyer var gibi orası nedir bir boğum falan mı var orada?
şimdi işteyim birazdan da nöbetim başlayacak bugün zor da....bir de dediğim gibi penis başı giriyor rahat fakat devam edemiyoruz sanki bariyer var gibi orası nedir bir boğum falan mı var orada?
Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım :)
Minel'ciğim çok tebrik ederim canım inan çok sevindim yenmene
Beste'ciğim bu arada faceden seni destekledim canım birkaçgün önce. Sesini çok beğendim. İnş.kazanırsın. Bu arada senin yerin ben de çok farklı :) Buraya yazdığımda vajiliyim diye ilk cevap senden gelmişti ve senin yönlendirmelerinle egzersizlere tam olarak başlamıştım :)
Dün gece ilk defa jelsiz ve kendiliğinden birleşmemiz oldu. Hayaldi gerçek oldu :) Bunları yaşayabildiğime inanamıyorum. İnanın hala rüyada gibiyim. Rabbim inş.bu huzuru mutluluğu hayırlı bir evlatla taçlandırır.
Haydi kızlar egzersizlere devam. İnanın bu huzuru yaşamak çok uzak değil.
orda bir şey yok aslında bizim beynimizde oluşturduğumuz hayali duvar var işte o beyninde oluşturduğun hayali duvarı yıkmak için egzersiz yapman lazım. yani aslında egzersizle beynine orada duvzr olmadığını ispat ediyorsun..egzersizin amacı bu.
bu saçma sapan sorularıma kızmıyorsunuz değil mi? insan böyle durumlarda sanki hep saçmalıyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?