Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim seni de çok tebrik ederim ne güzel bir bir herkes kurtuluyo çok şükür Allah başka dert vermesin :118::118::119::119::119:

kızlar hepinize günaydın ama morelim çok bozuk

ebru şallı cayır cayır pilates yapıyo ben yagli ballı börek yiyom

o zaman ne yapıyorsun bundan sonra börek yapmıyorsunki yemeyesin bu şekilde başlayabilirsin değilmi kuzu
sen geyik topiğine neden gelmiyorsun hiç

mrb arkadaşlar ben sürekli buranın okuyucusuyum yaklaşık 10-15 gün önce buraya ilk defa yazdım bir arkadaş vardı gökçe bana ilk olarak aynayla bakmamı önermişti. ben hayatım boyunca kendi vaji... me bakmamıştım.ilk defa o gün baktım tabi bakana kadar canım çıktı. biz eşimle hiç beraberlik deneyemedik bacaklarımı hiç açamıyordum. sonra burayı okuya okuya gaz geldi bana ve ikinci gün eşimi aldım karşıma ve konuştum ve deneme yapmaya karar verdik ve ilk defa penis başını alabildim. düşünsenize bacaklarını bile açamayan ben... sonraki gün regl oldum bir iki gün önce bitti ve dün tekrar denedik penis başından sanki biraz fazlasını aldım ama canım biraz acıdı heralde kendimi tam rahat bırakamadım ve stres yaptım... şimdi ne yapayım parmak egzersizi hiç yapmasam olmazmı ? o işte benim midemi bulandırıyor yapamam ben.

Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım :)

Minel'ciğim çok tebrik ederim canım inan çok sevindim yenmene

Beste'ciğim bu arada faceden seni destekledim canım birkaçgün önce. Sesini çok beğendim. İnş.kazanırsın. Bu arada senin yerin ben de çok farklı :) Buraya yazdığımda vajiliyim diye ilk cevap senden gelmişti ve senin yönlendirmelerinle egzersizlere tam olarak başlamıştım :)

Dün gece ilk defa jelsiz ve kendiliğinden birleşmemiz oldu. Hayaldi gerçek oldu :) Bunları yaşayabildiğime inanamıyorum. İnanın hala rüyada gibiyim. Rabbim inş.bu huzuru mutluluğu hayırlı bir evlatla taçlandırır.

Haydi kızlar egzersizlere devam. İnanın bu huzuru yaşamak çok uzak değil.

merhaba . kendini hazır hissediyorsan doğru pozisyona kendin karar vererek eş denemesi yapabilirsin bence .. bende 10.5 cm yaptıktan sonra denedmiştim ve olmuştu. inşallah en kısa zamanda bu dertten kurtulursun.

merhaba öncelikle hoşgeldin.. üzgünüm bu deetten egzersiz yapmadan kurtulamıyorsun .banada parmak itici gelmişti kulak çöpü ve mumla yenmiştim.. onlarla denesen olur mu? çok kolay bak zaten korrkunu yenmişsin yapabilirsin

yani demk istediğim acaba her seferinde eşimle denesem belki gittikçe alışırım zaten ilk zamanlarıma göre bence baya iyiyim parmak egzersizi yerine penis denemsiolsa olmazmı acaba ...

yani demk istediğim acaba her seferinde eşimle denesem belki gittikçe alışırım zaten ilk zamanlarıma göre bence baya iyiyim parmak egzersizi yerine penis denemsiolsa olmazmı acaba ...

:)) bende senin gibiydim eşimle denerim ama egzersiz yapamam diyordum söylediğim gibi egzersiz şart bak sen zaten işi yaralamışsın 1 haftada bu işi halledebilirsin.. şimdi kalk ve dene göreceksin olacak..

bende parmakla yapamadım parmağımda orayı hissettikçe içim çekiliyodu.aparatla daha hızlı yol aldım..garip ama aparaım havuç oldu hatta eşim hazırladı...ince ince tarafıyla sonra kalın tarafıyla denedim..
Denemeni öneririm..tek parmaktan sonra direk havuçun çnce tarafını aldım 7.5 cm di.sen de denemelisin..

:)) bende senin gibiydim eşimle denerim ama egzersiz yapamam diyordum söylediğim gibi egzersiz şart bak sen zaten işi yaralamışsın 1 haftada bu işi halledebilirsin.. şimdi kalk ve dene göreceksin olacak..

şimdi işteyim birazdan da nöbetim başlayacak bugün zor da....bir de dediğim gibi penis başı giriyor rahat fakat devam edemiyoruz sanki bariyer var gibi orası nedir bir boğum falan mı var orada?

şimdi işteyim birazdan da nöbetim başlayacak bugün zor da....bir de dediğim gibi penis başı giriyor rahat fakat devam edemiyoruz sanki bariyer var gibi orası nedir bir boğum falan mı var orada?

orda bir şey yok aslında bizim beynimizde oluşturduğumuz hayali duvar var işte o beyninde oluşturduğun hayali duvarı yıkmak için egzersiz yapman lazım. yani aslında egzersizle beynine orada duvzr olmadığını ispat ediyorsun..egzersizin amacı bu.

canım sana öle geliyor bende yaşadım öncelikle sen üste olursan daha rahat edersin

yarım saat önce kasgevşetici iç zorlandıgın yerde nefes al ver göreceksin zamanla düzelecek

canım çooooooooook teşekkürler yendimde bundan sonra tam kasılmadan ikinciyi başardığımda içim çok rahat edicek ama 15 ay sonra ilk kez alabildim ya çok mutluyum :) sayenizde hepinizin verdği moral gaz sayesinde cnm allah bin kere razı olsun herkesden cecem 1 hafta yokum döndüğümde yenmiş olursun demişti gerçek oldu ya :) sıra onda

bu saçma sapan sorularıma kızmıyorsunuz değil mi? insan böyle durumlarda sanki hep saçmalıyormuş gibi geliyor.

bu saçma sapan sorularıma kızmıyorsunuz değil mi? insan böyle durumlarda sanki hep saçmalıyormuş gibi geliyor.

olur mu bizde aynı soruları sorduk zamanında inşallah seninde geçer en kısa zamanda egzersize bir başlasan en kısa zamanda çözüldüğünü göreceksin lütfen erteleme ben 3 ay her gün ağladım yapamam dedim ne geçti elime oturdum en sonunda yapacağım dedim ve yaptım biraz cesaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…