Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

peki egzersize ilk kulak çöpüylemi başlayayım....ve bu arada eş denemesi yapayım mı

peki egzersize ilk kulak çöpüylemi başlayayım....ve bu arada eş denemesi yapayım mı

ben ne yaptığımı anlatayım sana ona göre karar ver. ilk önce 1 kulak çöpüyle başladım o kadar kolay oldu ki anlatamam sonra 2 3 4 5 6 7 8 9 10kulak çöpüne kadar çıktım. kulak çöpünden sonra muma geçtim en son mumu 10.5 cm yaptım sonrada eş denemesi yaptım oldu.bazı arkadaşlar egzersiz sırasında eş parmağı ile de yaptılar egzersiz ama ben onada cesaret edemedim. ama deneyimli insanların bana verdiği bilgiyi sanada söyleyeyim 10 cm olmadan eş denemesi yapma demişlerdi.. ama tabi en son bilecek inan sensin ne zaman kendini hazır hissedersen yap bence

bu sefer gerçekten kararlıyım... inşallah bu kararlılığımı yitirmem...bu akşam inşallah bir denemeye çalışacağım.... sonra iki üç gün heralde yapamam vize işlemleri için ist a gitmem gerekiyor. sonra bir aksilik olmazsa perşembe akşamı devam ederim... çok sağolun arkadaşlar burada sürekli insanları motive ediyorsunuz bunu hiç bırakmayın....insanlar bu motivasyonla gaza geliyor....

bu akşam deneyeceksin ve olacak göreceksin.. sonra gaza gelmiş bir şekilde devam edeceksin ve mutlu sona ulaşacaksın:))) ama lütfen erteleme..

canımmm geç gördüm kusuruma bakma olur mu eğer birazda olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bana gerçekten bir kişiye bile yardım edebilmek gerçekten çok önemli . Teşekkür ederim seninde yerin farklı kuzum bende eğer arada ilgilenemediysem seninle kusura bakma bir dönem ben giremedim fazla internete :2::2:Senin adına çok sevindim canım artık hiçbir engel yok önünde , kurtuldun jeldende ohhhh

Est.canım ne kusuru. Sadece sana özel olarak teşekkür etmek istemiştim. Sıcacık karşılamanla umudum olmuştun. İnş.sen de başarmak istediklerini başarırsın. Benden çok dua aldın haberin olsun :)

Est.canım ne kusuru. Sadece sana özel olarak teşekkür etmek istemiştim. Sıcacık karşılamanla umudum olmuştun. İnş.sen de başarmak istediklerini başarırsın. Benden çok dua aldın haberin olsun :)

canım hepimizin dilekleri gerçekleşsin inşallah , Allah başka dert vermesin . Nasılsın alıştın dimi artık zorlanmıyorsun baskı falan da yok

İnş.be canım bebişimiz de gelir inş. Bunca yıldan sonra (Dile kolay 7,5 yıl ) çabuk gelsin istiyoruz. Elim karnımda hep psikolojik olarak. Buna da çok şükür en azından hayal edebiliyorum.

olur olur hayırlısı ile canım sen artık hamiş kalma pozisyonlarını araştır korunma zaten hiç kalırsın hemencik ohhhh

2 gün tatilden sonra şimdi tekrardan egzersiz günü inşallah bugün daha rahat olur 2-3gün egzersizlerle yenenler var benim kaçıncı günüm olacak bitsin artık ama bugün 2 parmaktan sonra 3 parmakta denicem

cnm 1,5 2 haftada bitiren de var benim geçen ay reglim girmişti araya 1 hafta kafadan attı zaten bi de ben biraz tembellik yaptım seansların arasına 5 gün falan koydum çalışmadığım için sıkıştırmadım kendimi yoksa 10 günde halledersin.. ne kadar çok egzersiz o kadar az zamanda çözülür.. dediğim gibi ben 1. seanstan sonra hastalandım o ara uzattı beni.. bahset benden 3. aparattaymış şimdi regl olmuş de anlar zaten o çünkü ben de bahsettiğim için çıkarır..üf ya şu özel msj bi açılsa çook anlatıcaklarım var:))

kızlar merhaba.nezamandır yazcam derken bu gune fırsat oldu..lutfen bana yardımcı olun ne olduğunu anlamıyorum..yeni evliyim esşimle bıkac kez denedık ılıskıyı hıc korkum yok fakat nedense p... vajınama hıc gırmıyor zorluyoruzz ama gırmıyor bendede korku yok vajınusmusyum dıye dusundum ama hıc bısekılde korkmuyorum denedık 3 kere olmadı.nedeni ne olabılır ne yapmam gerekıyorr:Syardımcı olursanız sevınırım

hoşgeldin canımmm benimde hiç korkum yoktu diyebilirim sana, ama istemsizce kasıyodum heralde kaslarımı.
sanırım sen de öylesin.. daha yeni evliysen bi doktora gtmeni tavsiye ederim, yani jinekoloğa. bi sorun yoksa ilişkiye girmen açısından, egzersizlere başlayabilirsin (parmak veya aparat) ben doktora gtmemiştim direk başlamıştım egzersizlere.
konunun ilk başında kegel egzersizleri var onlardan başla bi gün boyunca yap. sonra okeyin veya duraxin kayganlaştırıcısını temin edip serçe parmak birinci boğumla başla egzersizlere

hosbuldum cccanım tamam ıncelıcem cok tskur ederım.sen atlatabıldınmı peki bu olayı

inşallah faydasını görürsün canım, yenmeye ne kadar istekliysen o kadar çabuk yenersin
evet ben atlattım çok şükür yılbaşına grdiğimiz geceden bi gün önce istediğin her şeyi sorabilirsin

merhaba kızlara bende yenı uye oldum çok mutusuzum ben 1.5 senelik k evliyim ama ilşkiye giremiyorum çok korkuyorum bu sayfayı dıışardan okurken çok bilgi aldım parmak egzersizlerine başladım küçük parmagım işart pargm ve ortA parmagımı alıyorum dr. gttım bunları yaptıgımı söyledım bana emla ve kayganlştrıcı verdı ama ben penisin girip acıtmasındn korkuyorum banda yardım edın lutfen

Hoşgeldin canım. Sen üye olmadan oldukça yol katetmişsin maşallah :) Bütün parmaklarınla sanırım yeterince egzerszi yapmışsın. Şimdi iki parmağını birden dene. Egzersizlerini yaparken bolca jel sür. Parmaklarını yanyana ve küs şeklinde yap. İki parmağını birlikte yapmaya iyice alış. Daha sonra 3 parmak ya da aparata geçersin. Egzersizleri yaptıkça buraya yaz da takıldığın noktalar da yardım etmeye çalışırız.

Son düzenleme:

hoşgeldin.. çok iyi egzersizlerde çok yol almışsın ama sanıyorum daha bitmemiş egzersizlere devam etmelisin çevresini genişleterek egzersizlere devam etmelisin bir kaç güne kadar sorunun çözülür inşallah. emla krem banada vermişti doktor bir faydasını görmedim bunun tek bir çözümü var egzersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…