- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.081
olur mu bizde aynı soruları sorduk zamanında inşallah seninde geçer en kısa zamanda egzersize bir başlasan en kısa zamanda çözüldüğünü göreceksin lütfen erteleme ben 3 ay her gün ağladım yapamam dedim ne geçti elime oturdum en sonunda yapacağım dedim ve yaptım biraz cesaret
peki egzersize ilk kulak çöpüylemi başlayayım....ve bu arada eş denemesi yapayım mı
ben ne yaptığımı anlatayım sana ona göre karar ver. ilk önce 1 kulak çöpüyle başladım o kadar kolay oldu ki anlatamam sonra 2 3 4 5 6 7 8 9 10kulak çöpüne kadar çıktım. kulak çöpünden sonra muma geçtim en son mumu 10.5 cm yaptım sonrada eş denemesi yaptım oldu.bazı arkadaşlar egzersiz sırasında eş parmağı ile de yaptılar egzersiz ama ben onada cesaret edemedim. ama deneyimli insanların bana verdiği bilgiyi sanada söyleyeyim 10 cm olmadan eş denemesi yapma demişlerdi.. ama tabi en son bilecek inan sensin ne zaman kendini hazır hissedersen yap bence
bu sefer gerçekten kararlıyım... inşallah bu kararlılığımı yitirmem...bu akşam inşallah bir denemeye çalışacağım.... sonra iki üç gün heralde yapamam vize işlemleri için ist a gitmem gerekiyor. sonra bir aksilik olmazsa perşembe akşamı devam ederim... çok sağolun arkadaşlar burada sürekli insanları motive ediyorsunuz bunu hiç bırakmayın....insanlar bu motivasyonla gaza geliyor....
Günaydın kızlar :) Nasılsınız bakalım :)
Minel'ciğim çok tebrik ederim canım inan çok sevindim yenmene
Beste'ciğim bu arada faceden seni destekledim canım birkaçgün önce. Sesini çok beğendim. İnş.kazanırsın. Bu arada senin yerin ben de çok farklı :) Buraya yazdığımda vajiliyim diye ilk cevap senden gelmişti ve senin yönlendirmelerinle egzersizlere tam olarak başlamıştım :)
Dün gece ilk defa jelsiz ve kendiliğinden birleşmemiz oldu. Hayaldi gerçek oldu :) Bunları yaşayabildiğime inanamıyorum. İnanın hala rüyada gibiyim. Rabbim inş.bu huzuru mutluluğu hayırlı bir evlatla taçlandırır.
Haydi kızlar egzersizlere devam. İnanın bu huzuru yaşamak çok uzak değil.
canımmm geç gördüm kusuruma bakma olur mueğer birazda olsa yardımım dokunduysa ne mutlu bana gerçekten bir kişiye bile yardım edebilmek gerçekten çok önemli . Teşekkür ederim seninde yerin farklı kuzum bende eğer arada ilgilenemediysem seninle kusura bakma bir dönem ben giremedim fazla internete :2::2:Senin adına çok sevindim canım artık hiçbir engel yok önünde , kurtuldun jeldende ohhhh
Est.canım ne kusuru. Sadece sana özel olarak teşekkür etmek istemiştim. Sıcacık karşılamanla umudum olmuştun. İnş.sen de başarmak istediklerini başarırsın. Benden çok dua aldın haberin olsun :)
canım hepimizin dilekleri gerçekleşsin inşallah , Allah başka dert vermesin . Nasılsın alıştın dimi artık zorlanmıyorsun baskı falan da yok
Dün çok daha rahattı canım. İlk zamanki baskılarda yok artık. Sanırım normalleşiyoruz artık.
ohh harika canım benim bitmiş gitmiş oh oh
artık bebiş zamanı o zaman desene
İnş.be canım bebişimiz de gelir inş. Bunca yıldan sonra (Dile kolay 7,5 yıl ) çabuk gelsin istiyoruz. Elim karnımda hep psikolojik olarak. Buna da çok şükür en azından hayal edebiliyorum.
tamam bende yarın gidince senden bahsetmeyi düşünyordum ama dediğin gibi hatırlayamayabilir. Ama 1 ay çok uzun değil mi ya çünkü bu gibi yerlerde daha kısa zamanda çözülüyor diye bahsediyolar ya bende sanıyorum ki hemen biticek :)))
kızlar merhaba.nezamandır yazcam derken bu gune fırsat oldu..lutfen bana yardımcı olun ne olduğunu anlamıyorum..yeni evliyim esşimle bıkac kez denedık ılıskıyı hıc korkum yok fakat nedense p... vajınama hıc gırmıyor zorluyoruzz ama gırmıyor bendede korku yok vajınusmusyum dıye dusundum ama hıc bısekılde korkmuyorum denedık 3 kere olmadı.nedeni ne olabılır ne yapmam gerekıyorr:Syardımcı olursanız sevınırım
hosbuldum cccanım tamam ıncelıcem cok tskur ederım.sen atlatabıldınmı peki bu olayı
merhaba kızlara bende yenı uye oldum çok mutusuzum ben 1.5 senelik k evliyim ama ilşkiye giremiyorum çok korkuyorum bu sayfayı dıışardan okurken çok bilgi aldım parmak egzersizlerine başladım küçük parmagım işart pargm ve ortA parmagımı alıyorum dr. gttım bunları yaptıgımı söyledım bana emla ve kayganlştrıcı verdı ama ben penisin girip acıtmasındn korkuyorumbanda yardım edın lutfen
merhaba kızlara bende yenı uye oldum çok mutusuzum ben 1.5 senelik k evliyim ama ilşkiye giremiyorum çok korkuyorum bu sayfayı dıışardan okurken çok bilgi aldım parmak egzersizlerine başladım küçük parmagım işart pargm ve ortA parmagımı alıyorum dr. gttım bunları yaptıgımı söyledım bana emla ve kayganlştrıcı verdı ama ben penisin girip acıtmasındn korkuyorumbanda yardım edın lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?