Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin umutsuzzz hiç de umutsuz değilmişsin amaaa
harika bişey yaptığın emin olll orta parmağa kadar geldiysen sıra 2 parmak almaya gelmiş kayganlaştırıcı kesin kullan zaten.. ben emla kullanmadım....
emin ol acı falan yok canımmm, hatta penis parmaktan da herhangi bi aparattan da o kadar kolay kiii, yapısı vajinamızın yapısına tam uygun sen şimdi acıcak düşüncesini sil kafandan ben yendiğimde ilk lafımmm bakın ölmedim demek oldu acını a'sı yok garanti verebilirim..
senin yapman gereken 2 parmağını almak şimdi.. işaret ve orta parmağını küs şekline getirip yapabilirsin , inşallah yenmeye çok yakınsınnn

canım bi sakın ol bak ne güzel orta parmagını alabiliyormüşsun bu büyük aşama ilk önce tek parmak sonra 2 parmagı 2 boguma

kadar dene olmazsa kılak çubugundan aparat yapabilirsin bide kegel yap çok faydasını görücen herşeyi sor

arkadaşlarla cevap veririz bak ben yeni yendim iNAN ACI FALAN YOKKK!!!!!!

MAŞALLLAH BİRİ YARDIM İSTEDİMİ HERKEZ ELİNDEN GELDİGİNCE YARDIMCI OLMAYA

ÇALİŞIYOR HARİKASINIZ KIZLAR ALLLAH İYİ NİYETİNİZİN KARŞILIGINI VERSİN İNŞALLLAH

3 parmak 3 boğuma kadar alıyorum ben burdan okuduklarım kadryla yaptım ama penisde zorlanıyorum başını alıyorum gerisi gırmyo

.okadar caresızımkı anlatamam nasıl bıseydır anlamadım gıtttı:Shıc aklıma gelmıcek bıseydı.nıye boyle oluyorr.daha yenı olduğu ıcın cok denemedımız ıcın doktora gıtmek ıstemıyorum belkı kendı kendıme halederım dıye dusunuorum.acaba krem falan alsam ıse yararmı.esım cok anlayıslı bu konuda hıc bısey demıyo olur ıllakııı ne aclelemız var bugun olmazsa yarın ılla olcak dıyo ama ben cok mutsuz hısedıyorum kendımı:Ssen neler yapıp yendın anlatırmısın:S

3 parmak 3 boğuma kadar alıyorum ben burdan okuduklarım kadryla yaptım ama penisde zorlanıyorum başını alıyorum gerisi gırmyo

ohooooo sen işi iyice ilerletmişsin güzelim :):) Penisi deneme aşamasında kendine güvenmen lazım canım ve kontrolün sende olması gerekiyor. Benim tavsiyem ilk denemelerde üstte ol ve bolca jeli sürdükten sonra p.....i sen yönlendir. Takıldığın yerde derin nefes al ve nefes verirken devam et. Bırakma sakın sonra vazgeçebilirsin. Ben de aynı bu şekilde yapabildim canım.Kendine inandıktan sonra yapabilirsin. Zor aşamaları geçmişsin.

3 parmak tamamen alabiliyosan bitmiş o zaman canımmm, senin sanırım yön çalışman gerek.. penisin başını aldığın an penisi elinle kontrol edip popona doğru yönelt, tabi üst pozisyonda olman daha faydalı senin için:13:

canım hoşgeldin hepimiz bunu yaşadık , böyle olacağını tahmin edemiyorduk ama en azından erkenden burayı keşfetmişsin ve sende bunu yenebilirsin bizler gibi ümitsiz olma ama yeterki, mutsuzda olma bizler nasıl yendiysek sende yeneceksin buna inan olur mu

canım sana şöyle söyliyeyim, ben ilk bir ayda bir tane okeyin jelini bitirdim hiç bişeye faydası olmadı, vücut hazır değil ilişkiye kısacası ve bunun tek çaresi egzersiz... ikinci ayımda egzersize başladım tam 3. ayda yendim... daha fazla erteleme, erkenden yenmeye bak:13:
ben parmak egzersiziyle başardımm, sonra mumdan aparat yaptım onla devam ettim... hangisini tercih edersen belli bi sınır yok yani

çok zordu ama buraya kadr kendım geldım oda eşimin artık çocuk isdemesi yzunden hısr yaptım penisde kendıme hiç guvenım yok olcak ömrum buynca böylmı klıcam

bencede bu iş erteleme hastalıgı eger çok ciidi travma yoksa aslında 3 günde bitebilir

bende aynı asamalardan geçtim hem aparat hem kendi parmagım hem eşimin parmagı hepsini aynı

anda yaptım aslında amacım üstüne gitmekdi vazgeçmedim oldu çok şükür

çok zordu ama buraya kadr kendım geldım oda eşimin artık çocuk isdemesi yzunden hısr yaptım penisde kendıme hiç guvenım yok olcak ömrum buynca böylmı klıcam

aaaa bu kadar yaptıktan sonra güvenim yokta ne demek. Sen güvenmesen inanmasan zaten bukadarını başaramazdın. Ben 7,5 yıldan sonra yaptım :) Bizler de inan senin gibi düşünüyorduk. ama bak oldu. Hem de bu sitede ve arkadaşların destekleriyle. Dersimize iyi çalıştık ve başardık. Sen yolun sonuna gelmişsin ve belki de bu gece bitecek herşey. Hiç korkulacak birşey yok. Zaten öyle olsaydı sanırım ben öylece yaşlanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…