- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.101
merhaba kızlara bende yenı uye oldum çok mutusuzum ben 1.5 senelik k evliyim ama ilşkiye giremiyorum çok korkuyorum bu sayfayı dıışardan okurken çok bilgi aldım parmak egzersizlerine başladım küçük parmagım işart pargm ve ortA parmagımı alıyorum dr. gttım bunları yaptıgımı söyledım bana emla ve kayganlştrıcı verdı ama ben penisin girip acıtmasındn korkuyorumbanda yardım edın lutfen
merhaba kızlara bende yenı uye oldum çok mutusuzum ben 1.5 senelik k evliyim ama ilşkiye giremiyorum çok korkuyorum bu sayfayı dıışardan okurken çok bilgi aldım parmak egzersizlerine başladım küçük parmagım işart pargm ve ortA parmagımı alıyorum dr. gttım bunları yaptıgımı söyledım bana emla ve kayganlştrıcı verdı ama ben penisin girip acıtmasındn korkuyorumbanda yardım edın lutfen
Hoşgeldin canım. Sen üye olmadan oldukça yol katetmişsin maşallah :) Bütün parmaklarınla sanırım yeterince egzerszi yapmışsın. Şimdi iki parmağını birden dene. Egzersizlerini yaparken bolca jel sür. Parmaklarını yanyana ve küs şeklinde yap. İki parmağını birlikte yapmaya iyice alış. Daha sonra 3 parmak ya da aparata geçersin. Egzersizleri yaptıkça buraya yaz da takıldığın noktalar da yardım etmeye çalışırız.
3 parmak 3 boğuma kadar alıyorum ben burdan okuduklarım kadryla yaptım ama penisde zorlanıyorum başını alıyorum gerisi gırmyo
3 parmak 3 boğuma kadar alıyorum ben burdan okuduklarım kadryla yaptım ama penisde zorlanıyorum başını alıyorum gerisi gırmyo
.okadar caresızımkı anlatamam nasıl bıseydır anlamadım gıtttı:Shıc aklıma gelmıcek bıseydı.nıye boyle oluyorr.daha yenı olduğu ıcın cok denemedımız ıcın doktora gıtmek ıstemıyorum belkı kendı kendıme halederım dıye dusunuorum.acaba krem falan alsam ıse yararmı.esım cok anlayıslı bu konuda hıc bısey demıyo olur ıllakııı ne aclelemız var bugun olmazsa yarın ılla olcak dıyo ama ben cok mutsuz hısedıyorum kendımı:Ssen neler yapıp yendın anlatırmısın:S
.okadar caresızımkı anlatamam nasıl bıseydır anlamadım gıtttı:Shıc aklıma gelmıcek bıseydı.nıye boyle oluyorr.daha yenı olduğu ıcın cok denemedımız ıcın doktora gıtmek ıstemıyorum belkı kendı kendıme halederım dıye dusunuorum.acaba krem falan alsam ıse yararmı.esım cok anlayıslı bu konuda hıc bısey demıyo olur ıllakııı ne aclelemız var bugun olmazsa yarın ılla olcak dıyo ama ben cok mutsuz hısedıyorum kendımı:Ssen neler yapıp yendın anlatırmısın:S
ohooooo sen işi iyice ilerletmişsin güzelim :):) Penisi deneme aşamasında kendine güvenmen lazım canım ve kontrolün sende olması gerekiyor. Benim tavsiyem ilk denemelerde üstte ol ve bolca jeli sürdükten sonra p.....i sen yönlendir. Takıldığın yerde derin nefes al ve nefes verirken devam et. Bırakma sakın sonra vazgeçebilirsin. Ben de aynı bu şekilde yapabildim canım.Kendine inandıktan sonra yapabilirsin. Zor aşamaları geçmişsin.
ozaman ben konuları bastan okuyup calısmalara baslayım sonrada deneme yaparım tskur ederım kızlar
canım sana şöyle söyliyeyim, ben ilk bir ayda bir tane okeyin jelini bitirdim hiç bişeye faydası olmadı, vücut hazır değil ilişkiye kısacası ve bunun tek çaresi egzersiz... Ikinci ayımda egzersize başladım tam 3. Ayda yendim... Daha fazla erteleme, erkenden yenmeye bak:13:
Ben parmak egzersiziyle başardımm, sonra mumdan aparat yaptım onla devam ettim... Hangisini tercih edersen belli bi sınır yok yani
canım baştan okumak çok zamanını alır istersen sana birkaç adımı yazalım sen öyle başla :26:
çok zordu ama buraya kadr kendım geldım oda eşimin artık çocuk isdemesi yzunden hısr yaptım penisde kendıme hiç guvenım yok olcak ömrum buynca böylmı klıcam
egzersızleırn ne olduğunu bılmedığım ıcın okuyum dedım sız yazarsanız daha ıyı olur
hep acıyıcak çok kanlar gelıcek hıısını soktular beynımeee3 parmak tamamen alabiliyosan bitmiş o zaman canımmm, senin sanırım yön çalışman gerek.. penisin başını aldığın an penisi elinle kontrol edip popona doğru yönelt, tabi üst pozisyonda olman daha faydalı senin için:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?