Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evrim canım nasılsın? Seninle aramızda 1-2 gün vardı başarı hikayelerimizde :) alışabildin mi?

ayyy baharcım hemen anlatım aslında alişma sürecinceyim tam hersey yoluna girmedi

aslında altta yendim ama üstte çok çok daha rahatım nasıl anlatım mesela tam gelgit olayını yapamıyorum

birazcık daha zaman lazım sen nasılsın canım neler yaşadın ne yaptın

hep acıyıcak çok kanlar gelıcek hıısını soktular beynımeee

hayır , sakın inanma beni de soğutan o düşünceydiiii sakın bunlara inanma... hatta egzersiz yapan arkadaşlarımızın bazılarından kan bile gelmedi düşün.. acı desen zaten yokkkk:13::13:
sen çok yaklaşmışsın bu gece bile gelin olabilirsin...
ben şimdi çıkıyorum, arkadaşlara sor çekinmeden burda herkes senin yaşadıklarını yaşadı, yardımcı olurlar sana öpüyorum...

çok sagol tatlışım benım

Canım ben ilk gün üstte yapabildikten sonra altta da denedim oldu. İlk 3 gün zor oldu biraz. Jelsiz zaten yapamıyordum. Gelgitlerde kasıklarım çok ağrıyordu. Ya da eşim ağırlığını bana çok fazla veriyordu anlayamadım. Araya regl girdi. Dün akşam akışına bıraktık herşeyi. Deneme gibi düşünmeden yapınca çok rahat oldu. İlk defa jel de kullanmadık. Altta alıştım. Sen de istersen öyle yap. Kafanı dağıtınca ona odaklanmayınca basınç falan da olmuyor.

kuzum benim senin adına çok sevindim benimde artık alta geçmem lazım 10. Demeye kadar bunlar

normal buna şükür

arkadaşlar bugün doktora 1. seansıma gittm.1. boy aparatı denedik. oldu.acı ve kanama yok ama tabi biraz yanma hissi oldu ama oda eger kendini kasarsan oluyo.yarın 2. seansıma gidicem bugün ve bu akşam evde bütün gece çalışıp bu aparatla tamamen rahat bir şekilde son derece rahat rahat yapabilmm gerek . Sanırım gerçekten korktuğumuz kadar yokmuş....Umarım tüm aşamalar böyle rahat geçer

çok çaresizim arkadaşlar yıllardır çekiyorum bu site sayesinde başlangıç yaptım iki aydır takip ediyorum yapılan eğzersizleride deniyorum ilerleme var ama dün akşam denedik olmadı bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinecem

kızlar bana cevap yazmadınız

cnm ben yazdım sana ama sen görmedin , nefes egzersizlerini unutmuyoruz hiç burundan alıyoruz ağızdan veriyoruz bu rahatlamamızı ve gevşememizi sağlıyor,kegel egzersizleri ise pelvik kaslarını yani vajina girişindeki kasları kontrol etmemizi sağlıyor böylece istemsiz kasılmaları engelleyebilelim . Kegeli şu şekilde deneyebilirsin idrarını yaparken biranda durup devam etmek o kası çalıştırmak aslında bunu heryerde yapabilirsin. buraya kadar tamam mı

sor cevaplarız tabiki arkadaşım hoşgeldin aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…