- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.121
evrim canım nasılsın? Seninle aramızda 1-2 gün vardı başarı hikayelerimizde :) alışabildin mi?
hep acıyıcak çok kanlar gelıcek hıısını soktular beynımeee
hayır , sakın inanma beni de soğutan o düşünceydiiii sakın bunlara inanma... hatta egzersiz yapan arkadaşlarımızın bazılarından kan bile gelmedi düşün.. acı desen zaten yokkkk:13::13:
sen çok yaklaşmışsın bu gece bile gelin olabilirsin...
ben şimdi çıkıyorum, arkadaşlara sor çekinmeden burda herkes senin yaşadıklarını yaşadı, yardımcı olurlar sana öpüyorum...
acı hissi varmı pekianam o kan olayıda çok şaçma kan kan dediler 2 damla kan geldi
oda peçeteyle sildimde öyle gördüm bu düşüncelere takılma sonuçda reglde
onun 10 katını görüyon
ayyy baharcım hemen anlatım aslında alişma sürecinceyim tam hersey yoluna girmedi
aslında altta yendim ama üstte çok çok daha rahatım nasıl anlatım mesela tam gelgit olayını yapamıyorum
birazcık daha zaman lazım sen nasılsın canım neler yaşadın ne yaptın
acı hissi varmı peki
yok bitanem valla yok sadece kendini kasma acı yok sadece birazcık yanma hissi oluyo
sonnra oda geçiyo sinik ısırıgı gibi okdar
canım ben ilk gün üstte yapabildikten sonra altta da denedim oldu. Ilk 3 gün zor oldu biraz. Jelsiz zaten yapamıyordum. Gelgitlerde kasıklarım çok ağrıyordu. Ya da eşim ağırlığını bana çok fazla veriyordu anlayamadım. Araya regl girdi. Dün akşam akışına bıraktık herşeyi. Deneme gibi düşünmeden yapınca çok rahat oldu. Ilk defa jel de kullanmadık. Altta alıştım. Sen de istersen öyle yap. Kafanı dağıtınca ona odaklanmayınca basınç falan da olmuyor.
bugun egzersız ypcm gun boyu yarın pns denemesı ypıcam bbegm
bugun egzersız ypcm gun boyu yarın pns denemesı ypıcam bbegm
kuzum benim senin adına çok sevindim benimde artık alta geçmem lazım 10. Demeye kadar bunlar
normal buna şükür
Canım ben ilk gün üstte yapabildikten sonra altta da denedim oldu. İlk 3 gün zor oldu biraz. Jelsiz zaten yapamıyordum. Gelgitlerde kasıklarım çok ağrıyordu. Ya da eşim ağırlığını bana çok fazla veriyordu anlayamadım. Araya regl girdi. Dün akşam akışına bıraktık herşeyi. Deneme gibi düşünmeden yapınca çok rahat oldu. İlk defa jel de kullanmadık. Altta alıştım. Sen de istersen öyle yap. Kafanı dağıtınca ona odaklanmayınca basınç falan da olmuyor.
kızlar bana cevap yazmadınız
çok çaresizim arkadaşlar yıllardır çekiyorum bu site sayesinde başlangıç yaptım iki aydır takip ediyorum yapılan eğzersizleride deniyorum ilerleme var ama dün akşam denedik olmadı bazı sorularım var cevaplarsanız çok sevinecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?