Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

sor cevaplarız tabiki arkadaşım hoşgeldin aramıza

arkadaşım şimdiden çok teşekkürler.parmak egzersizlerini tuvalete oturunca yapabiliyorum ama yatağıma uzanınca olmuyor müthiş bir baskı hissediyorum birde akşam eşimle denememde ucu biraz girdi ama ilerleyince müthiş bir baskı hissettim nefes eğzersizleri denedim olmadı eşimi itmişim bidahada denemeye korktum.bütün gecede aynı baskıyı içimde hissettim sanki bu durumu yaşayan varmı yada nasıl aşmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz

kaç parmak denedin canım ???

iki parmağımı küs yapıp alabiliyorum; ama dediğim gibi tuvalette otururken oluyor. yatağıma uzanınca baskı yapıyor.

o zaman uzanma yerine oturur pozisyonda denemelisin sen , birde kasıldığın yerde nefes egzersizi ile kendini rahatlatıp tekrar dene arada ıkınmayıda unutma girişi kolaylaştırıyo biliyorsun

kızlar biliyosunuz dün yendim ya bugün acaip bacaklarım ağrıyo baldır kısmı normal mi bu yürürken bile zorlandım ya acaba çok mu kasmışım dün ondan mı bu ağrı jelden başka bişi kullanmadım hani kas gevşetici vs ilaç kulanmama gerek var mı sizce alışana kadar hani ikinci denemede kulanayım mı emla falan diorsunuz ya o ne kremi oluyo anestol pomad ne içindi ondan var sanırım evde eskiden almışım ama hiç kullanmadım ????

birde iyice alışana kadar sanırım bu korkyu tam atamıcam üstümden inşallah ikinci daha rahat olur

minelcim canım ben ilk denememde jel bile kullanmadım , hiç gerek yok öyle kas gevşetici ilaçlara falanda

Aşırı stres daha sonra acısını çıkarıyor canım. Ben de ilk gün tansiyonum normal olduğu halde baş dönmesinden hareket edememiştim. Sana tavsiyem jel hariç başka birşey kullanma.Sen zaten diğer aşamaları geçtin. Anestol pomad vajinayı uyuşturur. Onlar önceki aşamalardı bana göre. Birkaç ilişkiyi daha jelle dene daha sonra zaten alışırsın. Ben 4.yü jelsiz yaptım. Kendini fazla kastığın ve yorduğun için bu ağrılar unutma.

gormedım canım kusura bakma:) bu kegılı daha once aynı basettığın gıbı denemıstım zaten.dığer ıslem zaten oluyo ..

o zaman ilk iş olarak eczaneye gidip bir jel alıyorsun parmak egzersizlerine başlayacağız. ilk hedef serçe parmağın tamamını almak , 2. hedef işaret parmağının tamamını almak sonra orta parmağın tamamını alacağız ve 2 parmak denemelerine geçeceğiz kubrasecim

Son düzenleme:
bu jeller ne işe yarıyor.onlar olmadan başaramazmıyım? emla gleit gelen kullanmadım ben bebe yağı kullandım dün gece o olmaz mı küçük bi ilçede yaşıyorum eczacıdan o kremleri isteyemem anlaşılır mı istesem

şimdi şöyle anlatim metzocum egzersizi yaparken hani önsevişme falan yapmıyoruz ya ıslaklık olmuyor vajina içide kuru oluyor o nedenle egzersizlerde zorlanma olabilir kuruluktan dolayı tahriş olabilir yanma olabilir ... gibi , bu nedenle kayganlaştırıcı ile bunu engelliyoruz daha kolay şekilde yapıyoruz. Bu jelleri vajinal kuruluk hastalığı olan insanlar kullanıyor o , nedenle yanlış anlaşılcak pekde birşey yok alabilirsin diye düşünüyorum ben, vajinismus olduğunu anlamazlar aldın diye yani anlatabildim mi canım ?

sağ ol arkadaşım yarın almaya çalışcam. bide kengel egzersizlerini yaparken sık bırak varya.sıktık mı üç saniye sıkın sonra bırakın yazıyordu sitede o üç saniye sıkma işini yapamıyorum hızlı hızlı sıkıp bıraka biliyorum 100 e kadar yanlışmı yapıyorum bazen midem bi garip oluyor yapınca.

o zaman dene 3 saniye tutmaya çalış canım, biraz daha çabala , bir kerede 100 kere yapma,günde 3 e böl mesela her seferinde 20 kere yap yeterli canım

ben niye hala yapamadım herkes 10 cm aparattan sonra başardım diiyo bende git gide daha kötüye gidiyorum 10 cm alıyorum ama eşle denediğimde yarıdan fazlası gitmiyor daha ne yapayım ben anlamadım yaptım diye yazanları okudukçada hem seviniyorum hemde kötü oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…