Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım yarısına kadar alman bile başarı emin ol, hemen öyle umutsuzluğa kapılma
penisi popona doğru ittir ve mutlaka sen üstte ol ilişki sırasında, kontrol et sürekli elinle

canımmm böyle şeyler düşünme herkes aynı değilki sen zor olanı yapmışsın o egzersizleri yapıp pnsi yarıya kadar almışsın.yapman gereken kötü düşünceleri kafandan at yapamayacağım die düşünme herkes yapıyo bende yapabilirim de.10cm alabildiğine göre vücudun hazır ama sen hazır değilsin tedirginsin olmayacak die korkuyosun.önemli olan yarısına kadar alman gerisi çok daha kolay.bak yarısına kadar alınca olmayacak acıyo çıkayım die düşünme bu akşam olmalı de.gözünü kapat eşinin üzerinde 90 derece dur nefes alırken pnsi sık verirken poponu bırak farketmeden onu sıkıyosun çünkü.bırakınca girecek.hadi pes etmek üzülmek kendine acımak yoksen bunları aştın

yeni gelin eskidiiiiii ama ben yeni girinceeeee ancak buguneymiş halayını çekmek minelciğimin.... çok çok tebrikler bacım

harikaaaaaaaaaaa çok çok tebrikler ve şimdi minel için oynuyozzzzzzzz kızlar hadi

Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube

heyyyy heyyy

en kötü günün ve tek derdin bu olsun

inşallah darısı başıma buraya bende başardım diye yazmayı çok istiyorum başaranları okudukça daha çok mutlu oluyorum
inşallah bacım....

baktım gerekli kişiler açıklamış sanaaa tekrar tekrar cvb vermedim zira aynı şeyelri diyecektim... iş sende biticek inşlh

Minel... yardımcı olursan tabiki çok sevinirim :) artık bu durumdan kurtulmk istiyorum.inan çok skıldım. sende yeni yenmişsin ama ara verme devam et. kaslarını sıktığımda benimde öyle oluyor ağrı popo kısmımda ve bacak kısmımda.tutuluyo sanki. ben ucunu alıyorum, bir kaç kere ucundan fazlasınıda almıştım acı olmadı ama çok kastığım için bacak ağrılarım oldu.Sonra ara verince yine başa döndüm. şmdi ucundan ilerisi olmuyo

egzersize ara vermiştim yapamayınca bugun yıne basladık ve denemede ılk defa bu kadar zorlandım tam anlattıgın seyler oluyo olmayınca yeter dıyıp cekılıyorum ama gercekten ne kadar önemlıymıs bu destek ve mesajlar onu anladım bu sıte sayesınde bır haftada ımkansızı yaptıysam gerısınıde yaparım demi? bu yazdıklarını düşünücem bı dahakne ve olucak olana kadarda siteye gırmıcem ısallh en kısa zamanda guzel haberle dönerım cok tesekkur ederım sızede verdiğniz moral cok önemli benim için...

olur arada öle şeyler ben yazmıştım yine bigün 3 parmak aldım sonraki gün bir parmak dahi alamamıştım
birde yapabil

olur arada öle şeyler ben yazmıştım yine bigün 3 parmak aldım sonraki gün bir parmak dahi alamamıştım
birde yapabileceğine inanamıyosun onun için yarıdan sonra kalıyosun,bende öleydim.
buraya girmemek ceza olur.herzaman burda ol pozitif düşün.buraya girmezsen yapamayacağını düşünebilirsin,burda yapanları gördükçe dahada umutlanırsın

canım haklısın ya ben 15 aylık evliyim bırak yarısını ne ucunu ne başka bişi hiç alamamıştım ilk kez yapabildim bi yandan ter döktüm bi yandan bacaklarda titreme aşırı bi heyecan sevinç gözyaşları hepsi karıştı birbirine eşimde şaşırdı hiç inanmıyodum dedi başarcana :) işte ama ona 1 gn önce yarın olacak demiştim (inş) aslında şöle bişi kafamda bitirmiştim bende egzersizde cabası oluyor burda egzersizsiz yenenleri okumak cesaret evrdi açıkcası özellikle elab,masumsu da öyle yenmişler onların durumuda cesaretimi artırdı bütün kızlara sonsuz teşekkür ediyorum hepsi çok özeller benim için allah razı olsun acaip bi motivasyon oluyo takp ederseniz bu sayfayı,aslında ben şuan sadece bekaret işini halledip eşimin karısı olduma sevindim gerçek anlamda :) ama ikincisi olduğunda tam anlayarak başardımı görünce tamamen bittini o zaman anlıcam sanırım yada biraz daha rutinleşince bu iş :)

ağrıya gelince evet canım aşırı kasmaktan bacaklarım resmen spor yapıp hamlamış birinin bacağı kadar ağrıdı ne oturabildim ne kalkabildim nasıl sıktıysam farkındada deilim :)

gökçem ya harikasın :) sizde acaip bi enerji var hepinizde bu sayfayı bulanın gelin olmaması imkansız şuan burayı okuyan herkes olabilir sakın ümitsiz olmayın isteyin çalışın azmedin benim gibi tarih koyun ve tamamdır :) inş,ben de çok şükür nasiplendim bu fırsattan :)

bende bugün gittim bende senden bahsedince hatırladı zaten:) bugün 1. seansı ve 1. boy aparatı denedim. zorlanmadan girdi valla eve gelincede çalıştım bu gecede eşimle çalışıcam.Çiğdem hn. kendini hazır hissettiğinde 2. seans için randevu alabililirsin dedi. bende hemen yarın için aldım randevumu...Acele mi ettim bilmiyorum ama bugün bunu yapabilince arayı açıp uzatmayayım dedim.Bakalım yarın gidicem gene. Sence acele mi ettim dersin ?

bide sen ne alemdesin reglin ne zaman bityor. Mesajlaşamıyoruz bitürlü bende çok sinir oluyorum böle yaaa...:)

Slm kızlar 10 cm aparat alan genelde yapıyor ben 12 cmdeyim ama cesaret edemiyorum sanki daha da kalınlaştırmak gerekiyor ya da denesem yapabilirmiyim cesarete ihtiyacım var.

bende çizik gibi kırmızı kan geldi ama acımıştı o an.O zaman ne kadar olmuştu hatırlamıyorum alkol almıştım o ilk denememdi işte sonra az az ancak...

Son düzenleme:
Slm kızlar 10 cm aparat alan genelde yapıyor ben 12 cmdeyim ama cesaret edemiyorum sanki daha da kalınlaştırmak gerekiyor ya da denesem yapabilirmiyim cesarete ihtiyacım var.

valla canım benim bugün yaptığım aparat 7 cm' di. yani ben başlardayım:)) sana bu konuda ne desem yalan olur ? gittiğin bi doktor var mı yoksa burdaki arkadaşların desteği ilemi bu noktaya geldin?

cnm aslında olay kalınlaştırmak değil kendini hazır hissetmen kafada bitirmen eğer sen hazır hissediyorsan , yapabilirim diyorsan hiç durma dene tabiki 10 cm deneyen p.. rahatlıkla alıyor neredeyse aynı boyuttalar vede p.. denemesi aparatlardan çok daha kolay oluyor biliyorsun , bana sorarsan denemelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…