- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.161
ben niye hala yapamadımherkes 10 cm aparattan sonra başardım diiyo bende git gide daha kötüye gidiyorum 10 cm alıyorum ama eşle denediğimde yarıdan fazlası gitmiyor daha ne yapayım ben anlamadım yaptım diye yazanları okudukçada hem seviniyorum hemde kötü oluyorum
ben niye hala yapamadımherkes 10 cm aparattan sonra başardım diiyo bende git gide daha kötüye gidiyorum 10 cm alıyorum ama eşle denediğimde yarıdan fazlası gitmiyor daha ne yapayım ben anlamadım yaptım diye yazanları okudukçada hem seviniyorum hemde kötü oluyorum
kızlar olduuuuuuuuu :) ama kimsenin hevesini kırmak gibi olmasın çok acıdı yailk defa içeri girdi kananmamda oldu kendimi çok garip hissediyom ama sanırım acı olması ben çok egzersiz yapmadım ondan kaynaklı olabilir mi,,,,,,,,,, sürekli jel sürdüm altta olmadı üstte olmadı sırtımı döndüm olmadı en son üstte yüzümü döndüm girmiyodu zorlaya zorlaya girdirdim ilk defa eşim sabırsızlık yapmadı allahtan sertleşmiştide ve öle oturarark yüzüm ona dönükken alabildim sonrasında yanma ve acı oldu içeri girene kadar da çok zorlandım girmiyodu bi türlü ama o an egzerizlerde parmağımı rahatça aldığımı düşünüp ittirmeye çalştım sonra içinde beklettik çıkınca eşimde bişi anlamadını söledi çok sıcaklık hissetmiş ve baskı,,,,,,,çıkardıktan sonra pembemsi kahverengimsi bi kanamam oldu kızlk bozulunca bölemi olur kızlarrrrrrr bişi diyin ben şimdi gelin mi oldum yahu inanamıyorum ama sabahtan beri 12 ye kadar uğraştık ya :) ya diyorum acaba adetmi oldum onun kanamasımı ama adetime var daha inanamadığım için ne düşüncemi şaşırdım doğrusu :)
ağladım canım ya ağmamam mı :) sevinç gözyaşları :) eşim dioki bunun için mi bekledik 1 bçk yıl dedi ama ben yinede zorlandım sanırım çok kastım kendimi şimdi bi sonraki denemeyi bikaç gün bekleyip mi yapmak gerek napmak gerek ya cdden çok tuhaf hissediyom bir sürü karışık düşünce ama kadın olmak ne güzel bi duyguymuş :)
hadi çekin halayım :):):) hepinize çok teşekkür ediyorum bana bu cesareti verdiğiniz içn eşim olmıcak diye kalkmak üzereyken bi kız dım buna olacak dedim bugün olacak kızlara söz verdim :) ama hakimiyet bzde olunca cidden acıdıkça duruyosun çok daha rahatmış o pozisyon onu anladım haydin halaya :)
anlık bişi o yanma da batmada acıda sonradan geçiyor ama ben girmiyo diye aşırı zorla oturmaya çalştım hatta o sırada parmağımla yönü bulup itiyorum ama p.... bi türlü tutturup itemiyodum ya kayıyodu ya da girmiyo çok zorladım ondan odu yoksa dediniz gibi asla ve asla zor bişi deil ama şimdi sorasını düşünüyom siz ne kadar süre sonra denediniz ay bennim evlilik yıldönönümüm 10 mart oldu :) artık ya gelin oldum bu günleride gördüm ya şükürler olsun :)
üstümmden yük kalktı remen ya :) hopefer canım çok tşkrlr bana zaman ayrırıp sorularımı yntadığın için gidip biraz evi toplayım yatağımı bile toplamadım bugün :) ay allahım ne güzel bir gün :))
ben de derdim gitmiyor öyle bi gidiyorki kayıp çok kolay gidiyor ultrason jeliyle yaptık bizde kayganlatırıcıda sür bolca kkolay girrer bende diordum girmiyo diye ama resmen atıyrmuşum :) evet kızlar akşama yemeğe çıkarıcak bizimki :) bende hazırlanayım öptüm hepinizi
derincim sana sözüm vardı mutlaka giricem demiştim :))) ama bak gördünmü arkadaşlarım yüzümü kara çıkarmamış ve sana ellerinden geldiğince yol göstermeye, içini rahatlatmaya çalışmış... öncelikle hepsine çoook teşekkür ediyorum
sana yapılan yorumları ve verdiğin cevapları pek okuyamadım ama (bi ara onları da incelerim inşaallah) yarın regl oluyormuşsun heralde...
bu regl dönemi senin için kendini egzersiz sürecine hazırlama sürecin olsun... egzersizleri yapmaya odakla kendini... aynı zamanda kegel egzersizlerini yap reglin bitene kadar... nasıl yapılıyor dersen topicin başında ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor canım.. mutlaka yapmaya calış ki pelvik kaslarında çalışsın bu arada...
ucunu alabiliyorsan zaten sen yolun yarısını yarılamış sayılırsın... gerisi kendini rahat bırakmana ve yönü doğru bulmana kalıyor... başaracaksın Allah ın izniyle... yalnız birazcık kendine güven ve istikrarı elden bırakma... bir şey daha : unutma ki reglin den sonra vajina daha geniş oluyor böylelikle hem egzersizleri hem de penisi daha rahat alabiliyorsun sakın bu fırsatı kaçırma :))))[/QUO
:) sağol. Yolun yarısındamıyım dersin. Kendimi şartlandırdım mayısın 5 ine kadar yapayım diye, bu hafta regl bu arada kafama acımıycak diye yerleştireyim :)
inşallah bacım....inşallah darısı başıma buraya bende başardım diye yazmayı çok istiyorum başaranları okudukça daha çok mutlu oluyorum
canım bak 1 haftada bile başarırsın ben 1 haftada başarabildim yeterki isteyip egzersize başla burdan hergün takip ederim seni diğer arkadaşlarda eder yönlendirir var mısı egzersize yarın hemen başlamaya yeterki iste eminim ki yeneceksin
canımmm böyle şeyler düşünme herkes aynı değilki sen zor olanı yapmışsın o egzersizleri yapıp pnsi yarıya kadar almışsın.yapman gereken kötü düşünceleri kafandan at yapamayacağım die düşünme herkes yapıyo bende yapabilirim de.10cm alabildiğine göre vücudun hazır ama sen hazır değilsin tedirginsin olmayacak die korkuyosun.önemli olan yarısına kadar alman gerisi çok daha kolay.bak yarısına kadar alınca olmayacak acıyo çıkayım die düşünme bu akşam olmalı de.gözünü kapat eşinin üzerinde 90 derece dur nefes alırken pnsi sık verirken poponu bırak farketmeden onu sıkıyosun çünkü.bırakınca girecek.hadi pes etmek üzülmek kendine acımak yoksen bunları aştın
egzersize ara vermiştim yapamayınca bugun yıne basladık ve denemede ılk defa bu kadar zorlandım tam anlattıgın seyler oluyo olmayınca yeter dıyıp cekılıyorum ama gercekten ne kadar önemlıymıs bu destek ve mesajlar onu anladım bu sıte sayesınde bır haftada ımkansızı yaptıysam gerısınıde yaparım demi? bu yazdıklarını düşünücem bı dahakne ve olucak olana kadarda siteye gırmıcem ısallh en kısa zamanda guzel haberle dönerım cok tesekkur ederım sızede verdiğniz moral cok önemli benim için...
Minel... yardımcı olursan tabiki çok sevinirim :) artık bu durumdan kurtulmk istiyorum.inan çok skıldım. sende yeni yenmişsin ama ara verme devam et. kaslarını sıktığımda benimde öyle oluyor ağrı popo kısmımda ve bacak kısmımda.tutuluyo sanki. ben ucunu alıyorum, bir kaç kere ucundan fazlasınıda almıştım acı olmadı ama çok kastığım için bacak ağrılarım oldu.Sonra ara verince yine başa döndüm. şmdi ucundan ilerisi olmuyo
yeni gelin eskidiiiiii ama ben yeni girinceeeee ancak buguneymiş halayını çekmek minelciğimin.... çok çok tebrikler bacım
harikaaaaaaaaaaa çok çok tebrikler ve şimdi minel için oynuyozzzzzzzz kızlar hadi
Ankara'nın Bağları (Ankaralı Coşkun) - YouTube
heyyyy heyyy
en kötü günün ve tek derdin bu olsun
cnm 1,5 2 haftada bitiren de var benim geçen ay reglim girmişti araya 1 hafta kafadan attı zaten bi de ben biraz tembellik yaptım seansların arasına 5 gün falan koydum çalışmadığım için sıkıştırmadım kendimi yoksa 10 günde halledersin.. ne kadar çok egzersiz o kadar az zamanda çözülür.. dediğim gibi ben 1. seanstan sonra hastalandım o ara uzattı beni.. bahset benden 3. aparattaymış şimdi regl olmuş de anlar zaten o çünkü ben de bahsettiğim için çıkarır..üf ya şu özel msj bi açılsa çook anlatıcaklarım var:))
bende bugün gittim bende senden bahsedince hatırladı zaten:) bugün 1. seansı ve 1. boy aparatı denedim. zorlanmadan girdi valla eve gelincede çalıştım bu gecede eşimle çalışıcam.Çiğdem hn. kendini hazır hissettiğinde 2. seans için randevu alabililirsin dedi. bende hemen yarın için aldım randevumu...Acele mi ettim bilmiyorum ama bugün bunu yapabilince arayı açıp uzatmayayım dedim.Bakalım yarın gidicem gene. Sence acele mi ettim dersin ?
bide sen ne alemdesin reglin ne zaman bityor. Mesajlaşamıyoruz bitürlü bende çok sinir oluyorum böle yaaa...:)
canım haklısın ya ben 15 aylık evliyim bırak yarısını ne ucunu ne başka bişi hiç alamamıştım ilk kez yapabildim bi yandan ter döktüm bi yandan bacaklarda titreme aşırı bi heyecan sevinç gözyaşları hepsi karıştı birbirine eşimde şaşırdı hiç inanmıyodum dedi başarcana :) işte ama ona 1 gn önce yarın olacak demiştim (inş) aslında şöle bişi kafamda bitirmiştim bende egzersizde cabası oluyor burda egzersizsiz yenenleri okumak cesaret evrdi açıkcası özellikle elab,masumsu da öyle yenmişler onların durumuda cesaretimi artırdı bütün kızlara sonsuz teşekkür ediyorum hepsi çok özeller benim için allah razı olsun acaip bi motivasyon oluyo takp ederseniz bu sayfayı,aslında ben şuan sadece bekaret işini halledip eşimin karısı olduma sevindim gerçek anlamda :) ama ikincisi olduğunda tam anlayarak başardımı görünce tamamen bittini o zaman anlıcam sanırım yada biraz daha rutinleşince bu iş :)
ağrıya gelince evet canım aşırı kasmaktan bacaklarım resmen spor yapıp hamlamış birinin bacağı kadar ağrıdı ne oturabildim ne kalkabildim nasıl sıktıysam farkındada deilim :)
bende çizik gibi kırmızı kan geldi ama acımıştı o an.O zaman ne kadar olmuştu hatırlamıyorum alkol almıştımo ilk denememdi işte sonra az az ancak...
Slm kızlar 10 cm aparat alan genelde yapıyor ben 12 cmdeyim ama cesaret edemiyorum sanki daha da kalınlaştırmak gerekiyor ya da denesem yapabilirmiyim cesarete ihtiyacım var.
Slm kızlar 10 cm aparat alan genelde yapıyor ben 12 cmdeyim ama cesaret edemiyorum sanki daha da kalınlaştırmak gerekiyor ya da denesem yapabilirmiyim cesarete ihtiyacım var.
Siz yenisiniz herhalde daha önce hiç rastlamadım inşallah kısa sürede yenersiniz ucunu almak büyük bir başarı mutlaka devamı gelecektir.
Yeniyim burda...İnşallah canım ya ama ben hep bu noktadayım biraz ilerlesem ara veriyorum bu sefer geriye sarıyorum.
Yeniyim burda...İnşallah canım ya ama ben hep bu noktadayım biraz ilerlesem ara veriyorum bu sefer geriye sarıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?