Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla canım benim bugün yaptığım aparat 7 cm' di. yani ben başlardayım:)) sana bu konuda ne desem yalan olur ? gittiğin bi doktor var mı yoksa burdaki arkadaşların desteği ilemi bu noktaya geldin?

Başlarda 7 cm çok iyi ben kulak çöpüyla başlamıştım ama çok yavaş ilerliyorum sanki sona gelmişim gibi hissediyorum artık ama eşle denemeye korkuyorum çünkü aparatımla karşılaştırdığımda biraz daha kalınlaştırmak gerekir gibi geliyor doktora gitmiştim zarın normal dedi bir daha gitmedim bu site sayesinde ileriyorum...

dernnn sorularını yaz cevaplayalım arkadaşım yardım edelim sana gerilemek yok hep ileri hep ileri

Tamam. bacaklarımı çok açmalımıyım. ben çok açarsam kasıyorum kendimi. ben hiç jelde kullanmadım.ıslanma oluyo yeterince. Bilmiyorum nasıl denesem. Ya da o uyuşturan kremden alıp vajiyemi sürsem de yapsam. kas gevşeticimi içsem aynı zamanda şmdi kısmetse ben haftaya bunların hepsini birbir deniycem :)

ben 4 yıllık evliyim kendim çözemeyeceğim anlaşılan ddim başladım doktora...İlk gittiğimde kulak çöpü denedik sonra bugün dediğim gibi 7 cm lik aparata çeçtik bugün onu yapabildim. yarın 2. seansa gidicem bakalım kaç cmlik aparatdeneyeceğiz ve bakalım ben yapabilecekmiyim bilmiyorum hem çok heyecanlı hem çok tedirginim.Ama şuna akadar kesinlikle acı olmadı kendimi kasarsam sadece yanma oluyo, o da geçiyor zaten...

Bence ucunu alan bir insan birkaç denemeyle tamamını da alabilir. Ben denemediğim için bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum keşke bende cesaret edip ucunu alsam çok seinirdim.

Sen ucunu alsan bence direk yaparsın, bakma sen bana... belkide alıştığım için ileri gidemiyrum ama sen ilk denemen olacağı için direk başarabilirsin. mutlaka dene. ki p... daha kolay mesela ben hiç aparat cesaret edemedim bugüne kadar.

wow wow wow sakin ol bi dakika şimdi sen egzersiz yaptın ilk denemedesin öyle mi ?

Slm kızlar 10 cm aparat alan genelde yapıyor ben 12 cmdeyim ama cesaret edemiyorum sanki daha da kalınlaştırmak gerekiyor ya da denesem yapabilirmiyim cesarete ihtiyacım var.

canım ben en son 12cm deydim egzersiz yaptım ve pe...çok rahat aldım içime inan hiç korkulacak bişey yok biraz cesaretini toplayıp deneyebilirsin basarırsın buna emini hatta hiçbirşey hissetmessin bile bence hemen dene derim

wow wow wow sakin ol bi dakika şimdi sen egzersiz yaptın ilk denemedesin öyle mi ?

Şimdi şöyle anlatayım ben ilk denememde içki içtim nekadar oldu bilmiyrum acıdı o anlık.ve çizik kadar kan geldi. daha sonra denemedim. bi süre sonraki denemlerimde ucunu alıyorum ama daha ilerlemesin dye kendmi bol bol skıyorum. Dahası ucundan da ilerisine geçtim bi ara 4 cm falan acımadı tabi ama ben yine ilerlemesine izin vermedim sıktım kendmi. öyle işte .şimdi de ucundayım. ama ben hiç aparat denemedim direk p... ile deniyorum her seferinde.öyle canım işte :) napayım ben ?

bence sen egzersiz yapmalısın canım başlamalısın madem p.. ile deniyordun çabuk ilerlersin ve p... ile tekrar denemende tamamınıda alabilirsin bu sefer

bence sen egzersiz yapmalısın canım başlamalısın madem p.. ile deniyordun çabuk ilerlersin ve p... ile tekrar denemende tamamınıda alabilirsin bu sefer

Ah be canım hiç egzersiz yapamadım oraya başka birşey girmesi bana çok iğrenç geliyo. Sadece p.... kabul edebiliyorum. Hiç kolay değil bu benim için ama haftaya mum falan deniycem inşallh olur. Bu hafta adet olduğu için deneyemem.

Ay inşallah yaparım adetime de az kaldı sancım var denesem acırmı ki, peki nasıl denedin eşle, püf noktalar söyleyebilirmisin, mesela poponun altına yastık koydunmu, üstte mi altta mı yendin, jel sürdünmü...?

tamam bak bende mum denemesi ile yendim parmak deneyemedim mesela çok da kolay gelmişti bana bilio musun

canım jel kullan bir kere , sen üstteyken dene mesela nasıl rahat edersen ister yüzün dönük olsun eşine ister sırtın dönük olsun . p... vaji.. ye yerleştir yavaş yavaş oturmaya çalış nefes alıp vermeyide unutma bunu yaparken yorulduğun yerde çıkarma sakın ama o şekilde bekle sonra tekrar devam et göriceksin bi anda olup bitmiş

canım ben mumla egzersiz yaptım daha sonra eşimle denedik ve altta yendi popo altına yastık felan koymadım sadece kafamın altına yastık koydum..egzersiz yaptığım için orası genişlemişti ve hiç acı hissetmedim yani direk girdi hatta kan felan gelmmedi benden jeli egzersiz boyunca hep sürdüm birde eşimle ilk denediğimde sürdüm baska hiç sürmedim yani benim pozisyonum altta oldu ama üstte de çok rahat alabiliyorum yani bir problem yok korkmana gerek yok canım kendini kasmazsan herşey çok güzel olur korkmana gerek yok inan yaptıktan sonra hepimizin dediği gibi bu kadar kolaymıydı diyeceksin

Arkadaşlar merhaba ben yeni ûye oldum. 9 aylık evliyim ama daha eşimle hiç birlikte olamadım. Kendimi çok kötû hissediyorum. Saırım sizin duygularınızda benden farksız. Nasıl başlıyoruz şimdi :) kegel egzersizlerini okudum onda sıkıntı yok ama parmak için biraz tereddûtteyim. Birde aparat dediğiniz nedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…