- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.181
valla canım benim bugün yaptığım aparat 7 cm' di. yani ben başlardayım:)) sana bu konuda ne desem yalan olur ? gittiğin bi doktor var mı yoksa burdaki arkadaşların desteği ilemi bu noktaya geldin?
dernnn sorularını yaz cevaplayalım arkadaşım yardım edelim sana gerilemek yok hep ileri hep ileri
Başlarda 7 cm çok iyi ben kulak çöpüyla başlamıştım ama çok yavaş ilerliyorum sanki sona gelmişim gibi hissediyorum artık ama eşle denemeye korkuyorum çünkü aparatımla karşılaştırdığımda biraz daha kalınlaştırmak gerekir gibi geliyor doktora gitmiştim zarın normal dedi bir daha gitmedim bu site sayesinde ileriyorum...
Bence ucunu alan bir insan birkaç denemeyle tamamını da alabilir. Ben denemediğim için bilmiyorum ama öyle tahmin ediyorum keşke bende cesaret edip ucunu alsam çok seinirdim.
Tamam. bacaklarımı çok açmalımıyım. ben çok açarsam kasıyorum kendimi. ben hiç jelde kullanmadım.ıslanma oluyo yeterince. Bilmiyorum nasıl denesem. Ya da o uyuşturan kremden alıp vajiyemi sürsem de yapsam. kas gevşeticimi içsem aynı zamanda şmdi kısmetse ben haftaya bunların hepsini birbir deniycem :)
Slm kızlar 10 cm aparat alan genelde yapıyor ben 12 cmdeyim ama cesaret edemiyorum sanki daha da kalınlaştırmak gerekiyor ya da denesem yapabilirmiyim cesarete ihtiyacım var.
wow wow wow sakin ol bi dakika şimdi sen egzersiz yaptın ilk denemedesin öyle mi ?
Şimdi şöyle anlatayım ben ilk denememde içki içtim nekadar oldu bilmiyrum acıdı o anlık.ve çizik kadar kan geldi. daha sonra denemedim. bi süre sonraki denemlerimde ucunu alıyorum ama daha ilerlemesin dye kendmi bol bol skıyorum. Dahası ucundan da ilerisine geçtim bi ara 4 cm falan acımadı tabi ama ben yine ilerlemesine izin vermedim sıktım kendmi. öyle işte .şimdi de ucundayım. ama ben hiç aparat denemedim direk p... ile deniyorum her seferinde.öyle canım işte :) napayım ben ?
inşallah darısı başıma buraya bende başardım diye yazmayı çok istiyorum başaranları okudukça daha çok mutlu oluyorum
bence sen egzersiz yapmalısın canım başlamalısın madem p.. ile deniyordun çabuk ilerlersin ve p... ile tekrar denemende tamamınıda alabilirsin bu sefer
canım ben en son 12cm deydim egzersiz yaptım ve pe...çok rahat aldım içime inan hiç korkulacak bişey yok biraz cesaretini toplayıp deneyebilirsin basarırsın buna emini hatta hiçbirşey hissetmessin bile bence hemen dene derim
Ah be canım hiç egzersiz yapamadım oraya başka birşey girmesi bana çok iğrenç geliyo. Sadece p.... kabul edebiliyorum. Hiç kolay değil bu benim için ama haftaya mum falan deniycem inşallh olur. Bu hafta adet olduğu için deneyemem.
Ay inşallah yaparım adetime de az kaldı sancım var denesem acırmı ki, peki nasıl denedin eşle, püf noktalar söyleyebilirmisin, mesela poponun altına yastık koydunmu, üstte mi altta mı yendin, jel sürdünmü...?
Ay inşallah yaparım adetime de az kaldı sancım var denesem acırmı ki, peki nasıl denedin eşle, püf noktalar söyleyebilirmisin, mesela poponun altına yastık koydunmu, üstte mi altta mı yendin, jel sürdünmü...?
canım ne yapıyorsun nasılsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?