- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.201
arkadaşlar merhaba ben yeni ûye oldum. 9 aylık evliyim ama daha eşimle hiç birlikte olamadım. Kendimi çok kötû hissediyorum. Saırım sizin duygularınızda benden farksız. Nasıl başlıyoruz şimdi :) kegel egzersizlerini okudum onda sıkıntı yok ama parmak için biraz tereddûtteyim. Birde aparat dediğiniz nedir.
çok moralim bozuk kızlar dün akşam çok saçma bi sebepten kavga ettik ağlamaktan tabi egzersiz filan yalan oldu uyudum kaldım herşeyi bıraktım bu derdi düşünüyorum çok yoruldum bitsin artık
çok moralim bozuk kızlar dün akşam çok saçma bi sebepten kavga ettik ağlamaktan tabi egzersiz filan yalan oldu uyudum kaldım herşeyi bıraktım bu derdi düşünüyorum çok yoruldum bitsin artık
Diyar canım sakin ol. Bu vaji maalesef bütün hayatımızı etkiliyor. En ufak bir tartışmada sanıyoruz ki sebep bu. Bunun bitmesi tamamen senin elinde biliyorsun canım. Güzel bir kahvaltı yap,kahveni iç moral depola kendine :) daha sonra egzersizlere başla. Ama ümitsizlik falan yok. Sen kararlı olduğun sürece olmaması için hiçbir sebep yok.
canım kavga ettin diye pes etmek yok bunu kendin için yeneceksin unutma kavgalar herkeste oluyo sıkma canını canım egzersize devam et sen
sıkılmayacak gibi değilki cnm ben kendimi hergün zorluyorum egzersize vakit ayırmaya çalışıyorum ama işte o anlamıyo beni
canım eşinden bişey bekleme sen kendin için yapacaksın çoğu arkadaşın eşi de hiç destek vermedi ama onlar kendileri için yendi sende öyle yapacaksın moral bozmak yok sen yenince oda hatasını anlar sıkma canını egzersize devam bırakmak yok bir de çalışıyomuşsun galiba zor bende çalışıyom o yüzden anlarım seni
tam 6 ay oldu cnm ya ben şimdi beklemicemde ne zaman bişeyler beklicem kocamdan ilerde daha çok aman dicek herşeyin güzel vakti ama benm kocam işi daha çok düşünüyo eve gelincede nete giriyo film bakıyo ben ise kendi kendime egzersiz yapayım ev işi yapayım işe geleyim kırk yıllık ev kadını gibi oldum offf
canım benim seni bence ev işi değil bu vaji sıkmış eşinde destek vermeyince bunalmışsın sen şimdi bir silkelen kendine gel yapacam de oda görcek gününü de onu peşinden koşturursun yenince ceza verirsin bunları düşün tamam mı sıkma canını
ya benim gönlümün alınması çok kolaydır öğlen yemekte buluşcaz yine nasıl olsa akşama kadar geçer sinirim inşallah ama yapcam egzersizlerimi
tahmin edebiliyorum o huzuru zaten hep hayallerimde,onun için rumuzum hayal işte.yendiğim zamman avatarımın rengini pembe yapcam.hedefim mart gelini olmak ve 2 yılım dolmadan bebebk haberi almak.çok amma çok istiyorum.normalde kafama koyduğum herşeyi yaparım ama bunda ..............
ben daha öncede bu siteye üye olmuştum baktımki egzersizleri yapamıyorum kaç ay arra verdim baktım olmuyo tekrar geldim.
şimdi ise 2 parma ve eş parmağındayım 15 gündür hiç denenme yapmadık.hatta 13 gündür günü geçiyo doktor ilaç verdi söktürücü onu bekliyorum.
yap canım sen egzersizleri sakın bırakmabende eşime derim hep iki güzel söz yelkenleri indirmeme yeter uzatmamak en iyisi canım benim
bana yardımcı olurmusnz siteyi okudum taradımm bnde vajınıssmusluyum...ne yapmalıyım neler almalıyım nasıl biir süreç izlemelıyım..lütfen yardımcı olun....
dün neler hayal etmiştim 2 parmakta en son rahat sayılırdım 3 parmak denicektim sonra belki eş denemesi isticektim ama olmadı
olur canım sen yeter ki iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?