Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canımherşey morelle başlıyo önce ben bu iş yapıcam de

parmak zor geliyorsa kulak çöpüne peçete sar sonra sıkıca streçle ve bol jell tabi

vajiye sokarkende ıkın inan çok kolay kendini kasma sakın

çok moralim bozuk kızlar dün akşam çok saçma bi sebepten kavga ettik ağlamaktan tabi egzersiz filan yalan oldu uyudum kaldım herşeyi bıraktım bu derdi düşünüyorum çok yoruldum bitsin artık

çok moralim bozuk kızlar dün akşam çok saçma bi sebepten kavga ettik ağlamaktan tabi egzersiz filan yalan oldu uyudum kaldım herşeyi bıraktım bu derdi düşünüyorum çok yoruldum bitsin artık

Diyar canım sakin ol. Bu vaji maalesef bütün hayatımızı etkiliyor. En ufak bir tartışmada sanıyoruz ki sebep bu. Bunun bitmesi tamamen senin elinde biliyorsun canım. Güzel bir kahvaltı yap,kahveni iç moral depola kendine :) daha sonra egzersizlere başla. Ama ümitsizlik falan yok. Sen kararlı olduğun sürece olmaması için hiçbir sebep yok.

canım kavga ettin diye pes etmek yok bunu kendin için yeneceksin unutma kavgalar herkeste oluyo sıkma canını canım egzersize devam et sen

canım çalışıyorum ben işyerindeyim akşamları ancak vakit ayırıyorum inanın temizlik bile yapmadım kaç haftadır yemekti çamaşırdı zorunlu şeyleri yapıyoorum yoruluyorum en ufak lafıma küsüyo kötü bişey demişim gibi sonra bide onu avutmaya çalışıyorum dönüpte hiçte sormuyo naptın egzersizlerini diye yada hadi git sen egzersiz yap ben yaparım işleri diye ama paşam inanıyo düzelceğine böyle nasıl olacaksa

sıkılmayacak gibi değilki cnm ben kendimi hergün zorluyorum egzersize vakit ayırmaya çalışıyorum ama işte o anlamıyo beni

canım eşinden bişey bekleme sen kendin için yapacaksın çoğu arkadaşın eşi de hiç destek vermedi ama onlar kendileri için yendi sende öyle yapacaksın moral bozmak yok sen yenince oda hatasını anlar sıkma canını egzersize devam bırakmak yok bir de çalışıyomuşsun galiba zor bende çalışıyom o yüzden anlarım seni

Son düzenleme:

tam 6 ay oldu cnm ya ben şimdi beklemicemde ne zaman bişeyler beklicem kocamdan ilerde daha çok aman dicek herşeyin güzel vakti ama benm kocam işi daha çok düşünüyo eve gelincede nete giriyo film bakıyo ben ise kendi kendime egzersiz yapayım ev işi yapayım işe geleyim kırk yıllık ev kadını gibi oldum offf

canım benim seni bence ev işi değil bu vaji sıkmış eşinde destek vermeyince bunalmışsın sen şimdi bir silkelen kendine gel yapacam de oda görcek gününü de onu peşinden koşturursun yenince ceza verirsin bunları düşün tamam mı sıkma canını

ya benim gönlümün alınması çok kolaydır öğlen yemekte buluşcaz yine nasıl olsa akşama kadar geçer sinirim inşallah ama yapcam egzersizlerimi

ya benim gönlümün alınması çok kolaydır öğlen yemekte buluşcaz yine nasıl olsa akşama kadar geçer sinirim inşallah ama yapcam egzersizlerimi

yap canım sen egzersizleri sakın bırakma bende eşime derim hep iki güzel söz yelkenleri indirmeme yeter uzatmamak en iyisi canım benim

bana yardımcı olurmusnz siteyi okudum taradımm bnde vajınıssmusluyum...ne yapmalıyım neler almalıyım nasıl biir süreç izlemelıyım..lütfen yardımcı olun....

bana yardımcı olurmusnz siteyi okudum taradımm bnde vajınıssmusluyum...ne yapmalıyım neler almalıyım nasıl biir süreç izlemelıyım..lütfen yardımcı olun....

Hoşgeldin canım. Hangi aşamada olduğunu neler yapabildiğini anlatırsan buradaki arkadaşlarla yardımcı olmaya çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…