- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.581
biz iyiyiz sen nasılsın
şükür bende iyiyim.gökçeyi mesnevi dersleri topicinde buldum ilk şimdi yazar
Tşk ederim canım benim tamamen psikolojik kadın doğumculara 1 2 defa gitim ama bi sonuç alamadım
minelcimo en son yazışmıştık yendinmiiiiiii kızzzzzzzgökçem ya harikasın :) sizde acaip bi enerji var hepinizde bu sayfayı bulanın gelin olmaması imkansız şuan burayı okuyan herkes olabilir sakın ümitsiz olmayın isteyin çalışın azmedin benim gibi tarih koyun ve tamamdır :) inş,ben de çok şükür nasiplendim bu fırsattan :)
Giitim canım ya ben buraya yeni kayıt oldum bu sayfayı bulana kadar canım çıkıyo resmen sürekli bunun kısa yolu yokmu ya
minelcimo en son yazışmıştık yendinmiiiiiii kızzzzzzz
harikaaaaa
bacılarımmmmmmmmm uzun süredir giremiyordumsizleri çok özledim nasılsınızzz...
elab mina13,sudenazy,yeteramabukadar,ecrin,yasemin,hopefor nasılsınızzzzzzz... şaka maka hayatımaaaaa baya yer etmişinizzzzzzzzz hani bir gün annemle konuşmasam nasıl olyorsam sizlede konuşmayınca aynenn o duygudayım... ne var ne yok
varmı güzel haberlerrr
Hoşgeldin canımm :)
bitirdin mi işlerini
harikaaaaa
elab mina13,sudenazy,yeteramabukadar,ecrin,yasemin,hopefor nasılsınızzzzzzz... şaka maka hayatımaaaaa baya yer etmişinizzzzzzzzz hani bir gün annemle konuşmasam nasıl olyorsam sizlede konuşmayınca aynenn o duygudayım... ne var ne yok
varmı güzel haberlerrr
evet canım bitirdim
harikaaaaa
varmı güzel haberlerrr
Çok fazla kaybolma ortalıktan burada sana ihtiyacı olanlar var :):):)
bahar nerdesin ???
canımmmmmm baharcım sen nasılsın ne var ne yok bacımmmm.... amannnnn nasıl hissedildi... acabaGökçe yokluğun çok hissedildi canım
heyyyyyyy minacımmmm çok çok doğru diyon bacımmmmmmmbizde seni özledik canım.aynen aile gibi olduk her şeyimizi konuşuyoruz paylaşıyoruz doğal olarak da meraklanıyoleee
ruz göremeyince.geçmiş olsun neyin var canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?