Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

minelcimo en son yazışmıştık yendinmiiiiiii kızzzzzzz

harikaaaaa

bacılarımmmmmmmmm uzun süredir giremiyordum sizleri çok özledim nasılsınızzz...

elab mina13,sudenazy,yeteramabukadar,ecrin,yasemin,hopefor nasılsınızzzzzzz... şaka maka hayatımaaaaa baya yer etmişinizzzzzzzzz hani bir gün annemle konuşmasam nasıl olyorsam sizlede konuşmayınca aynenn o duygudayım... ne var ne yok
varmı güzel haberlerrr

Tşk ederim inanın desteğe çok ihtiyacım var çünkü kendimi kötü hissetmeye başladım iyi niyetli bir eşim var allahıma nekadar şükretsem az kalır ama mutlu değilim bi an çözmek istiyorum rabbim benim ve benim gibilerin yardımcısı olur inşallah

Gökçe yokluğun çok hissedildi canım

hoşgeldin gökçee bütün topiclere hoşgeldinn

bizde seni özledik canım.aynen aile gibi olduk her şeyimizi konuşuyoruz paylaşıyoruz doğal olarak da meraklanıyoruz göremeyince.geçmiş olsun neyin var canım?

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5.korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Listemiz genişliyor kızlarrr hadi bakalım ilerleme aşamalarınızı buradan takip edelim , bu ay bakalım kaç gelinimiz çıkacak

Son düzenleme:
Gökçe yokluğun çok hissedildi canım
canımmmmmm baharcım sen nasılsın ne var ne yok bacımmmm.... amannnnn nasıl hissedildi... acaba

bizde seni özledik canım.aynen aile gibi olduk her şeyimizi konuşuyoruz paylaşıyoruz doğal olarak da meraklanıyoleee
ruz göremeyince.geçmiş olsun neyin var canım?
heyyyyyyy minacımmmm çok çok doğru diyon bacımmmmmmm sağol
işte mide bulantısı baş dönmesi ama bunlar bahar çarpması hamilelik değilmiş öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…