Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Saol Gökcem be ben de iyiyim çok şükür.

Geçmiş olsun canım şimdi iyi misin?

canım kendine iyi bak.bu havalar çarpıyor hakikaten.ben çıkıyorum şimdi.gelicem yine öpüldünüz hoşçakalın

Saol Gökcem be ben de iyiyim çok şükür.

Geçmiş olsun canım şimdi iyi misin?
şimdi daha iyimmmmm sağol bacım sen nasılsın
canım kendine iyi bak.bu havalar çarpıyor hakikaten.ben çıkıyorum şimdi.gelicem yine öpüldünüz hoşçakalın
görüşürüz

Lütfen bana yardımcı olun
hoşgeldin bacım.... nasılsın okudunmu hiç bizleri... ne aşamadasın neler yaaprsın

ben 2 parmak ve tek eş parmak

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. hayal2011[/TD]
[TD]2 tam parmak + tek eş parmağı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6..korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayyy bacımmmm iyim sen nasılsınnnnnnnn ne aşamadasın demeye kalmadı yazmışın best in listesine:)

inşallah iyi gidiyordur bacım:13:

20 gün gecikmeyle bugün regl oldum,çok aşırı sancım var kıvranıyom öyle ne yapalım.biliyosun ben mart gelini olmak istiyodum inşallah yetişir.kocişiminde doğum günü var bir hafta sonra

8 cm aparat....

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. ashkk[/TD]
[TD]8 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4.. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.. hayal2011[/TD]
[TD]2 tam parmak + tek eş parmağı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar 40 tane kulak kürdanını birleştirip eldivenin parmağına sokup denedim sizce bu iyi mi yapabilecekmiyim yapanlar yardım etsin kafamda hep acıyacak düşüncesi var bu doğrumu

arkadaşlar 40 tane kulak kürdanını birleştirip eldivenin parmağına sokup denedim sizce bu iyi mi yapabilecekmiyim yapanlar yardım etsin kafamda hep acıyacak düşüncesi var bu doğrumu

Canım merhaba. 40 tane kulak kurdanını birleştirip egzersiz yapman çok iyi bir başlangıç bence. Ölçtün mü genişliği kaç cm oldu kulak çöperinin? İstersen mumlada aparat yapıp peçete ile kalınlaştırıp egzersiz yapabilirsin.

Son düzenleme:
ölçtüm 4 santim yaklaşık bunu yapıyorumda sanki ilişki yine olmaycakmış gibi geliyor kaç santim yapmam lazım

canım ben ilk kez senden duydum, 40 kulak kürdanını.. ben fallusla egzersiz yapmıştım, ama fikrini yaratıcı buldum :) kendini kasma, bacaklarını aç, gevşemeye çalış, hiç acı hissetmeyeceksin. vajinanın yapısı esnek, kendini serbest bırakırsan hiç zorlanmazsın, acı yok, onu sil zihninden :) gelişmelerden bizi de haberdar edersen seviniriz..

ilk parmakla başladım ama o çok ürküttü beni o yüzden kulak kürdanlarını birleştirdim gelişme olur inşallahta bende haberdar ederim seve seve umutsuz vakayım bence

ölçtüm 4 santim yaklaşık bunu yapıyorumda sanki ilişki yine olmaycakmış gibi geliyor kaç santim yapmam lazım

hiç öyle düşünme canım benim, olumsuz düşünceleri getirme aklına.. 4 cm yabana atılacak gibi değil, çok iyisin. kimbilir hangi aşamadan geldin, 4 cmlere. aparatla yapabiliyorsan p..s ondan çok daha kolay çünkü daha yumuşak, anlamayacaksın bile girdiğini..

inşallah canım inşallah artık bitsin bu işkence yapmam gereken başka bişeyler var mı banada yardımcı olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…