Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ilk parmakla başladım ama o çok ürküttü beni o yüzden kulak kürdanlarını birleştirdim gelişme olur inşallahta bende haberdar ederim seve seve umutsuz vakayım bence

umutsuz vaka değilsin sadece biraz endişelisin.. bizler sanki aynı durumu yaşamadık mı, olacak mı olmayacak mı acaba diye kendimizi heba etmedik mi.. buradaki herkes seninle aynı duyguları yaşadı canım, hala yaşayanlar da var.. yenmeye çalışan herkesin Allah yardımcısı olsun, bütün dualarımız sizinle.. lütfen kötü düşünceleri silip atmaya çalış, kolayca girdiğini gördüğünde bu kadar mıydı diyecek ve bize güzel haberlerle geleceksin inşallah :)

inşallah o haberi vermeyi o kadar çok istiyorumki sağolasınız

ilk parmak deneddim ama çok kastım kendimi aparat daha rahat benim için

tamam canım nasıl rahat ediyorsan onunla devam et.. aparat kalınlığı 3 parmağa eşitse (eni), en az birkaç gün daha devam edip eşli denemeye geçebilirsin.. acele etme, biraz alışmaya çalış aparatla ama inan bana p..s daha kolay, korkulacak hiçbir şey yok. gözünde büyüttüğün gibi olsaydı bizler yenemezdik, ha gayret yaparsın sen bitanem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…