Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bursada olup, bu vajınusmus sorunu ile uğraşan ARKADAŞLAR;

Tedavi için uzaklarda dr aramanıza gerek yok. Eger sizde benim gibi kendi çözemeyenlerdenseniz bu sitedede reklamı geçen vajınusmus merezini şiddetle tavsiye ederim.Çok memnunun inşallah ben ve ashhkk arkadaşım bu merkez sayesinde bu hata sonu gelin olucak:))))))))))

canım aşağıda görüyorum seni ne yaptın ne durumdasın?

Kızlar bu ne hız okumaya yetişemiyorum. :)
Sanırım haberlerim gûzel kulak çubuğu denedim az önce vee olduuu galiba :)
Çok mutluyum ...
Best desteğin için sağol.
Ama hep en ufak bir şeyin bile oraya girebildiğini görsem rahatlarım diyordum ne yazık ôyle olmadı. Şimdi yeniden yapmaya cesaretim bile yok. Keşke tanışsakta sarılıp ağlasak:) ne gûzel olurdu. Bu arada sakinleştirici işe yarar mı acaba ne dersiniz.

canımmmm harikasınnnn dur burdan sarılalaım madem uzaktayız
neden cesaretin olmasın yapabilirsin tabikisi , kaç kulak çubuğu ile denedin , birkaç tane daha arttırıp denemeye ne dersin ben burda haberlerini bekliyor olacağım canımmm

yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi çok kişinin yanınaaaaaaaaaa yenmesini gönlümde en çokkkk istediklerimm yazmışsınnnnnnnnn ama bana yazmamışsınnnn enerjimmm didiyooooo baaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkk(((((((((((( ağlarımmm amaaaaaa hemmm ben bilascıktann yine egzersizeee başlıcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :):))))))))))))))))))))durmakkk yokkkkkkkkkkkk

cnm o şekilde yazdığını gördüğün liste benim listem değil gökçenin yaptığı liste canım ben biraz sade olsun diye bu şekilde yaptım listeyi bak senide yazdım ama

arkadaşlar ben 8 cmi rahat alıyorum fakaaaat sorunum şu asla eşime veremiorum yani doktorum ver eline o soksun aparatı diyo ama ııhh imkansız ona verince çok kasıorum şart mı kocanın yapması yaa( penisi de ben yönlendirsem olmuo muu?? yardıııımm..

3 parmağı geçti canım eni ama devam edicem pazara kadar benimle ilgilendiğin için çok teşekkür ederim

canım olur tabiki sen yönlendirsen, sen üste geç p... sen tut kendin yönlendirerek oturmaya çalış eşine söle hareket etmesin mesela kontrolu sana versin tamamen çoğumuz bu şekilde yendik

canım ver eşinin eline korkma bişi olmyo...kapa gözlerini bakma hiç o tarafa derin derin nefes al.yeminle daha kolay...

cnm o şekilde yazdığını gördüğün liste benim listem değil gökçenin yaptığı liste canım ben biraz sade olsun diye bu şekilde yaptım listeyi bak senide yazdım ama
Seniii koskoccamannnnnnn seviyorummmmm )))) ben bügünde egzersizimi yapıcammmmmmmmm sözzzzzz ama biraz daha geç

canım ver eşinin eline korkma bişi olmyo...kapa gözlerini bakma hiç o tarafa derin derin nefes al.yeminle daha kolay...

ecoşum galiba ben eşime güvenmiorum bu konuda o hep şakasını yapardı sanki yanlış bi hareket yapıcak ve canımı acıtıcak zannediorum kontrolü tamamen veremiorum sadece kendim yaparken elini elimin üstüne koyduruorum bakalım alışmam lazım buna

tamamcnm sen nasıl rahat ediyosan öle yap..Bak best arkadaşımızında dediği gibi istersen üstte poziyonda dene..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…