- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.661
tamam cnm çok saol anlatıcam deneyimlerimi..
tamamcnm sen nasıl rahat ediyosan öle yap..Bak best arkadaşımızında dediği gibi istersen üstte poziyonda dene..
o gün gelsin de denicem her pozisyonu cnm artık hangisi kolayıma gelirse.. geldi mi cnm misafirler?
Napıcam ben ? Dr. olmadan olmaz galiba
Bu sorun hayatımı mahvetti.Herkesi kırıyorum, yüzüm hiç gülmüyor, iyi geceler
canım neden olmasın burada çoğumuz doktor olmadan başardık bunu sen neden başaramayasınönce inanman lazım buna canım inanmazsan nasıl yenebilirsin motivasyon lazım kendini motive etmen lazım . şimdiye kadar neler denedin?
Ama 2 yıllık evliyim
yazdıklarımı okuyormusun canım?
senden daha uzun süre evli kalıp yapamayan arkadaşlar geldiler , egzersizlerle denediler ve yendiler canım , bir kısmını alıyorum diyorsun ama kendini biraz daha zorlamalısın boğumu geçemiyorsun büyük ihtimalle sen biraz daha ittirmen gerekli
? Boğum dediğin ne peki
Birde o kadar yapınca eşim çok acele ediyo, benim dediklerimi yapmıyor, bende skıyorum kendmi korkuyorum
zarın olduğu kısım. orayı geçerken biraz daha fazla ittirmek gerekiyor bazen yanma olabilir o anda ama bu normal merak etme nefes alıp vererek ittirmeye devam et zaten çok ince bir bölüm sonrası zaten boşluk kendiliğinden gidicek canım sen çok kolay yerde takılmışkın halledebilirsin bunu
Haftasonu denedim. çok yanma olmuştu üstüne oturmuştum.Hemen vazgeçtim sonra
canım eşinle konuş , acele etmesin sen yenen kadar en azından sonra yeterince vaktiniz olucak acele etmek için zaten , kendini sıkman işleri daha da zorlaştırıyo sıkma bak rahat ol nefes almayı vermeyi unutma, ittir giricek zaten kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?