Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet gittim bir sonuç alamadım

tamam canım, üzülme öncelikle okey veya durexin kayganlaştırıcı jelini temin et, egzersizler sırasında çok ihtiyacın olucak
ilk olarak serçe parmak tek boğum alıyosun, vajina girişini öğrenmek amacıyla, daha sonra 2 boğum, daha sonra tamamını alıcaksın... egzersizin ilerleyen zamanlarında aynı şeyi diğer parmaklarla da yapıcaz eğer parmak alamıyosan aparat da hazırlayabilirsin kendine.. ama burdaki çoğu arkadaş parmakla yendi

20 gün gecikmeyle bugün regl oldum,çok aşırı sancım var kıvranıyom öyle ne yapalım.biliyosun ben mart gelini olmak istiyodum inşallah yetişir.kocişiminde doğum günü var bir hafta sonra
hayalcim 20 gün sonra haaaaaaaa neyseee iyki ola bildin 2.cecem vakası yaşıyoz oda 23.günden sonra rel olmuştu aman az stres bacım.... güzel haberlerini alalım inşlh bacım
cnm o şekilde yazdığını gördüğün liste benim listem değil gökçenin yaptığı liste canım ben biraz sade olsun diye bu şekilde yaptım listeyi bak senide yazdım ama
evet gncemr yaaa kızlar ben azcuk hastaydım bayadır giremedimmm ne güzel best liste yapmışşşşşş harikaaa
benim listeye el atmayalı 25gün olmuştur galibaaa bu yüzden eksik gediklerden dolayı özür diliyorum....
görüşürz bacılar

heyyyyyyyyyyyyyyy bacım

yardm diye nicke sahip bacım ne ettin allahasen... taaaaaa nezaman arkdaşlık davetni kabul ettiydim yazışaamdık gitti... nasılsın?
neler yapmaktasın?

bir yıl üç ay oldu. hala yenemedim. su anda doktora gidiyorum yeni başladım. ama aparata bir türlü ısınamadım her yapamadıgımda moralim bozuluyor. biliyorum dersimi iyi yaparsam sınavı vericem ama ders yapmak istemiyorum cok itici geliyor ve moralimi bozuyor. psikolojimi buna odaklayamıyorum. yaparken kasılıyorum gevşeyemiyorum. karmaşık haldeyim.. İMDAT!!!!

doktorun verdiği aparatla mı ödev yapıyosun canım şu anda, peki kayganlaştırıcın falan var mı:26: ve aparatın kalınlığı ne kadar

hayır 2 parmak denemedim sadece 1 parmak

o zaman egzersizlerini tam olarak tamamlamamışsın canım şimdiki aşaman iki parmağını küs şeklinde alt alta getirip öylece sonuna kadar almak, eğer böyle zorlanırsan kendin için mumla aparat hazırlayabilirsin ben öyle yapmıştım daha rahattı ve jel kullanıyo musun egzersiz sırasında, bol bol kullanmalısın... 2 parmağı da yapıp tekrar bize bilgi ver, yönlendircez seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…