Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar çekinmeyin sorularınızı sorun yardım edelim size elimizden geldiği kadar sizlerde kurtulun bu yarım kalmışlık hissinden

5 yılı dolduracağım... kabus ya...

slm canım egzersiz denedinmi hiç ne durumdasın , senin gibi 5 yıl olan birçok arkadaş yendi inan bana sende yenebilirsin ne olur karamsar olmayın kızlar ya gerçekten yapabilirsiniz bizler yanınızdayız sizlerin bunun için burayı takip ediyoruz sürekli

hamile kalabildim ilk denemelerde. hatta ikizim oldu. sonra bir kız daha. anlayacağınız kendimce hep bahanem vardı. ee çocuk da oldu. oyalanıp durdum. artık bunu çözmeliyim ama. umarım sizin de yardımınızla başarabilirim...

hoşgeldin canım, inşallah başarıcaz birlikte... öcelikle kayganlaştırıcı jel almalısın, okey ya da durexin sonra serçe parmağını tamamen almaya çalış, bu hareketi her parmağın için tekrarla başparmak hariç daha sonraki aşama iki parmak olucak...
eğer egzersizlerini aksatmazsan bir haftada bile yenersin

onca kişiden farkımız yoktur sanırım. umarım sen de kolaylıkla yenersin. ama daha başındasın sen. bak ben yılları devirmişim. erken g,den yol alır derler.

onca kişiden farkımız yoktur sanırım. umarım sen de kolaylıkla yenersin. ama daha başındasın sen. bak ben yılları devirmişim. erken g,den yol alır derler.

ben yendim canım evliliğimin 3. ayında
ne istiyosan sorabilirsin çekinmeden bildiğim konularda yardıma hazırım egzersizlere başla bi an önce

best ve yasemin buradasınız ne güzel....

ayyyy ben zamanımdaaa yazyordum cvbı taaa 1 gün sonra alyordum şimdi daha iyi muhakakk birileri olyor açıkca sorulabilyor ....
bencedeee çekinmeden sorun bacılar....

bestenin sesinide duyun :)
f.bookta albeni sayfasına bakın beste orda neler söylemiş:)

burdayım da çıkıcam şimdi kocacık gelicek iyi akşamlar herkeseee

bepanten olur mu. eczaneden okey markayı alabileceğimi sanmıyorum. bir de aparat olarak bir şey kullanıyormusnz. sadece parmakmı.sonra aparatların sırası oluyor. boş kutuyum vesselam. bunlarla ilgili bilgi bir yerde var mı. burda sadece kegel e rastladım.

canım ben önce tek tek parmaklarımı almıştım, sonra 2 parmakta zorlanınca mumdan aparat yaptım kendime, beyaz bakkal mumlarından hani, setreçleyip, güzelce sarmıştım, daha kolay oldu, ama sadece parmakla yenenlerde var bepanten sadece tahriş önlleyici, eğere jelin olursa daha kaygan olmasına imkan sağlar bence jel al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…