- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.721
canım ben önce tek tek parmaklarımı almıştım, sonra 2 parmakta zorlanınca mumdan aparat yaptım kendime, beyaz bakkal mumlarından hani, setreçleyip, güzelce sarmıştım, daha kolay oldu, ama sadece parmakla yenenlerde varbepanten sadece tahriş önlleyici, eğere jelin olursa daha kaygan olmasına imkan sağlar bence jel al canım
aslında hepsini öğrenmek istiyorum bir an önce çözmek için canım ne olur yardım edin bana
küçük yer olunca eczane sıkıntı oluyor. malüm marka bide. neyse çok teşekkürler. iyi geceler.
gelmek üzereler canım çıkıyorum zaten o yüzden görüşürüz. Egzersizlere devam et sen :)
bepanten olur mu. eczaneden okey markayı alabileceğimi sanmıyorum. bir de aparat olarak bir şey kullanıyormusnz. sadece parmakmı.sonra aparatların sırası oluyor. boş kutuyum vesselam. bunlarla ilgili bilgi bir yerde var mı. burda sadece kegel e rastladım.
aslında bizim yöntemlerde doktorlarınkiyle aynı, ama doktorlar işi zamana yayıyor, bizse daha kısa sürede halledebiliyoruz 4 günde yenenler var
merak etme canım, zaten egzersizlerine başlamışsın burdan sonraki aşaman aparatını daha kalınlaştrmak, bakkal mumları var ya beyaz onu peçeteyle kalınlaştır güzelce streçle, sonra prez geçir ve bol jel sür.. bu arada bepanten tahriş kremi jel alsan daha iyi olur canım
eğer egzersizlere devam edersen 2 3 güne yenersin
aslında bizim yöntemlerde doktorlarınkiyle aynı, ama doktorlar işi zamana yayıyor, bizse daha kısa sürede halledebiliyoruz 4 günde yenenler var
merak etme canım, zaten egzersizlerine başlamışsın burdan sonraki aşaman aparatını daha kalınlaştrmak, bakkal mumları var ya beyaz onu peçeteyle kalınlaştır güzelce streçle, sonra prez geçir ve bol jel sür.. bu arada bepanten tahriş kremi jel alsan daha iyi olur canım
eğer egzersizlere devam edersen 2 3 güne yenersin
küçük yer olunca eczane sıkıntı oluyor. malüm marka bide. neyse çok teşekkürler. iyi geceler.
cnm bende çekinmiştim eşim almış hemde kozmetik dükkanından.. söyle eşine alsın ya da bebe yağıyla da yapabilirsin..
peki kızlık zarı sizde bu denemelerde mi yırtılıyor.korkunç bir ağrı oluyor ya.
bebe yağı almayın sakın mantar yapıo kızlar
cnm bana dr önerdi bebe yağını hiç de bişey olmadı yaa dra da sordum mantar yapar mı diye yok öle bişey dedi belki ciltle alakalı olabilir tabi
başlamak için psikolojik olarak kendimi hazırlamalıyım...hoş 5 yıldır hazır değilim...pazartesiden itibaren olabilir. bu üç gün kendimi iyi hissedeyim... olur mu öğretmenlerim :) teşekkürler.
haleayla canım öncelikle şunu belirtmek istiyorum, kızlık zarı yırtılırken hiçbir acı ve ağrı olmuyor bunu söyleyenler inan dooğru dememiş biz yenen bu kadar insan hiçbirimiz yaşamadık böyle şeyler kafandan bunu çıkar bi kere
başlamak için psikolojik olarak kendimi hazırlamalıyım...hoş 5 yıldır hazır değilim...pazartesiden itibaren olabilir. bu üç gün kendimi iyi hissedeyim... olur mu öğretmenlerim :) teşekkürler.
doktor eşime ben yokken -olur mu heralde acıyacak, sert olacaksın- demiş.bir de birkaç yerde okumuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?