Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

küçük yer olunca eczane sıkıntı oluyor. malüm marka bide. neyse çok teşekkürler. iyi geceler.

aslında hepsini öğrenmek istiyorum bir an önce çözmek için canım ne olur yardım edin bana

aslında bizim yöntemlerde doktorlarınkiyle aynı, ama doktorlar işi zamana yayıyor, bizse daha kısa sürede halledebiliyoruz 4 günde yenenler var
merak etme canım, zaten egzersizlerine başlamışsın burdan sonraki aşaman aparatını daha kalınlaştrmak, bakkal mumları var ya beyaz onu peçeteyle kalınlaştır güzelce streçle, sonra prez geçir ve bol jel sür.. bu arada bepanten tahriş kremi jel alsan daha iyi olur canım
eğer egzersizlere devam edersen 2 3 güne yenersin

canım vajinal kuruluk diye bir hastalık var mesela kadınlarda bu kayganlaştırıcı jeller onun için kullanılıyor , sen istediğinde eczacıdan senin vajili olduğunu anlamazlar merak etme sen

yasemin bacım çok dogru söylüyo ben adam gibi 1 hafta çalışmişimdır ama işte erteleme hastalıgı siz sakın ertelemeyin BUNDAN KAÇİŞ YOK

ENİNDE SONUNDA OLACAK VE BUMUYMUŞ DİCEKSİNİZ

yaaaaaaaa beni başlama düşüncesi bile huylandırıyo değdirdiğim anda heryerim kasılıyo bırak kalınlaştırmayı daha buna alışamadım canım kasmamak için ne yapmam lazım...

Kızlar mesela bizim herkesin kendi durumunu görebileceği vede biraz motive edici bir listemiz var gelin yeni kızlar sizleride ekleyelim o listeye olurmu , sizlerde kayganlaştırıcılarınızı alın ve egzersizlere başlayın olurmuuu

peki kızlık zarı sizde bu denemelerde mi yırtılıyor.korkunç bir ağrı oluyor ya.

haleayla canım öncelikle şunu belirtmek istiyorum, kızlık zarı yırtılırken hiçbir acı ve ağrı olmuyor bunu söyleyenler inan dooğru dememiş biz yenen bu kadar insan hiçbirimiz yaşamadık böyle şeyler kafandan bunu çıkar bi kere

başlamak için psikolojik olarak kendimi hazırlamalıyım...hoş 5 yıldır hazır değilim...pazartesiden itibaren olabilir. bu üç gün kendimi iyi hissedeyim... olur mu öğretmenlerim :) teşekkürler.

başlamak için psikolojik olarak kendimi hazırlamalıyım...hoş 5 yıldır hazır değilim...pazartesiden itibaren olabilir. bu üç gün kendimi iyi hissedeyim... olur mu öğretmenlerim :) teşekkürler.

hayır kesinlikle bunu kabul etmiyorum ben pazartesi çok geç hazırlamak diye birşey yok canım , ya yeneceksin ya yeneceksin , başlaman lazım zaten yeterince beklemişsin 5 sene diyorsun dana kaybedecek dakikan olmamalı senin , yarın hemen jeli alıyorsun anlaştıkmı , bak bu hastalık bi yerde erteleme hastalığı sen istemeden pazartesiye erteliyosun yarın başla

doktor eşime ben yokken -olur mu heralde acıyacak, sert olacaksın- demiş.bir de birkaç yerde okumuştum..

benim önerim erteleme cnm erteleye erteleye iyice soğuyo insan ne kadar önce başlarsan o kadar ii.. şimdi yazık diorum bu kadar zamana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…