Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hafta sonu için annem gelecek.iki gün kalacak. kimse bilmiyor. o yüzden bahanem var. ama gelmeseydi de yine atardım pazartesiye. ama kesin başlayacağım...

hafta sonu için annem gelecek.iki gün kalacak. kimse bilmiyor. o yüzden bahanem var. ama gelmeseydi de yine atardım pazartesiye. ama kesin başlayacağım...

tamam o zaman pazartesi başlıyorsun gelip buraya rapor vericeksin tamammı?? sık sık gel sorularını yaz mesela egzersiz yaparken takıldığın bişey olduğunda gel hemen yaz anında cevap verirler sana öle devam edersin

evet zaman geçtikçe insan gerçekten soğuyor. böyle yaşamaya alıştım bile....ama hep birşeyler eksik. eşime karşı da mahcup oluyorum. neyse arkadaşlar yarın sabah okul var. herkese iyi geceler. teşekkür ediyorum.

Kızlar bende kaçıyorum sabah doktora gideceğim , sorusu olanlar yazsınlar , listeye eklememi isteyenlerde yazsınlar ben yarın bakacağım , sorularıda cevaplamaya çalıaşcağım.

Lütfen çekinmeyin korkmayın kızlar hepiniz yenebilirsiniz.

herkese şimdiden iyi geceler :116::116::116::116::116:

ecoşum tam bi saat çalıştım yarına hazırım senin misafirler de tam günü buldu yahu:)) çalışabilicek misin bu gece??

yarına hazırsan tebrik ederim seni ...Şimdi gitti misafirlerim ve ben başlamak istiyorum ama ağırlık çöktü üzerime iyice (( Neyse kalkıyorum ve başlıyoru egzersizlerime... ihmal etmek yok. Sonrası hep rahat olucaz biraz dişimizi sıkmamız gerek şu aralar....

bende egzersizimi yaptım yatıyorum:))) biraz daha iyi oldu bu sefer, yarın daha ii olur inşallah:)) yarın görüşürüz.

ben yine egzersiz yapamadım bu yüzden çok üzgünüm akşam azcık dinleneyim diye uzanmıştım uyumuşum kalktığımda çok geç olmuştu bide acayip bacaklarım ve kasıklarım ağrıyo

günaydın kızlar:))))
regl im bitmesini hiç bu kadar istememiştim aklım egsersizlerde kaldı:)))))) bu ay kendime doğumgünü hediyesi vermek istiyorum:)))

ben yine egzersiz yapamadım bu yüzden çok üzgünüm akşam azcık dinleneyim diye uzanmıştım uyumuşum kalktığımda çok geç olmuştu bide acayip bacaklarım ve kasıklarım ağrıyo

aslında işin uzamasına biz sebeb oluypruz :))bende ölyim haftada bir yaptım ödevlerimi dşün yani:))9 düzenli yapsak çoktan bitmişti belkiiii 25 ocakta başladım doktora giderek sonra burayla devem ettim::)) toplasan 4-5 kere ödev yapmışımdır..
tembelliklte son nokta!!!!!!

katılıyorum cnm sana bende ara ara o kadar çok başladım ve bitirdim ki egzersizi bu hafta toplasan 2 kere yapmadım egzersiz ya uyudum yada eşimle tartıştım cnm istemedi nasıl olacak böle bilmem benimde reglime az kaldı bide o girecek araya off

günaydın herkese
ıkınınca p..s daha mı kolay giriyor arkadaşlar siz alttayken ?? aynı anda mı yapacagız biz ıkınırken o itecek?

günaydın herkese
ıkınınca p..s daha mı kolay giriyor arkadaşlar siz alttayken ?? aynı anda mı yapacagız biz ıkınırken o itecek?

sana da günaydın canım.evet ıkınınca delik açılır ve girmesi kolay olur.bazıları altta bazıları üstte kolay alır sana bağlı hangisi kolayına gelirse canım

Herkese günaydın....

Geçmişi okuyordum yeni gelen arkadaşlar var.

Hoşgelmişler... Doğru yere gelmişler :)

egzersizde tembellik yapılmadığı sürece en kısa zamanda yenerler :):):)

oooooooooohh ne güzel bende spor yapmak istiyorum ama hamiş olmak istediğim için bişey olursa diye endişeleniyorum.:44::44::44:

aman dikkat et canım bende hamiş olmak istiyorum ama ne kadar zayıf hamile kalırsan o kdar iyi 6 kilom

fazla o gittimi tamamdır kızlar bu hastalıgı yendikten sonra güvenim geldi artık rahat rahat spor yapıyorum

geziyorum egleniyorum ERTELEMEYİN ZAMAN GEÇİYO

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…