- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.741
hayır kesinlikle bunu kabul etmiyorum benpazartesi çok geç hazırlamak diye birşey yok canım , ya yeneceksin ya yeneceksin , başlaman lazım zaten yeterince beklemişsin 5 sene diyorsun dana kaybedecek dakikan olmamalı senin , yarın hemen jeli alıyorsun anlaştıkmı , bak bu hastalık bi yerde erteleme hastalığı sen istemeden pazartesiye erteliyosun yarın başla
hafta sonu için annem gelecek.iki gün kalacak. kimse bilmiyor. o yüzden bahanem var. ama gelmeseydi de yine atardım pazartesiye. ama kesin başlayacağım...
tamam o zaman pazartesi başlıyorsun gelip buraya rapor vericeksin tamammı?? sık sık gel sorularını yaz mesela egzersiz yaparken takıldığın bişey olduğunda gel hemen yaz anında cevap verirler sana öle devam edersin
ecoşum tam bi saat çalıştım yarına hazırım senin misafirler de tam günü buldu yahu:)) çalışabilicek misin bu gece??
yarına hazırsan tebrik ederim seni ...Şimdi gitti misafirlerim ve ben başlamak istiyorum ama ağırlık çöktü üzerime iyice(( Neyse kalkıyorum ve başlıyoru egzersizlerime... ihmal etmek yok. Sonrası hep rahat olucaz biraz dişimizi sıkmamız gerek şu aralar....
ben yine egzersiz yapamadım bu yüzden çok üzgünüm akşam azcık dinleneyim diye uzanmıştım uyumuşum kalktığımda çok geç olmuştu bide acayip bacaklarım ve kasıklarım ağrıyo
aslında işin uzamasına biz sebeb oluypruz :))bende ölyim haftada bir yaptım ödevlerimi dşün yani:))9 düzenli yapsak çoktan bitmişti belkiiii 25 ocakta başladım doktora giderek sonra burayla devem ettim::)) toplasan 4-5 kere ödev yapmışımdır..
tembelliklte son nokta!!!!!!
tamam ıkınman girmesini kolaylaştırıyor , bak yanma olduğunda hemen çekme kendini çekmeden bekle nefese devam et sonra kaldığın yerden devam et ve aynı zamanda ıkın yavaş yavaş otur bak inan kendiliğinden giricek görüceksin , sen kendini çektiğin için olmuyor cnaım
günaydın herkese
ıkınınca p..s daha mı kolay giriyor arkadaşlar siz alttayken ?? aynı anda mı yapacagız biz ıkınırken o itecek?
kızlar günaydın sporumu yaptım çok mutluyum sen nasılsınız
peki daha mı az acır?sana da günaydın canım.evet ıkınınca delik açılır ve girmesi kolay olur.bazıları altta bazıları üstte kolay alır sana bağlı hangisi kolayına gelirse canım
oooooooooohh ne güzel bende spor yapmak istiyorum ama hamiş olmak istediğim için bişey olursa diye endişeleniyorum.:44::44::44:
oooooooooohh ne güzel bende spor yapmak istiyorum ama hamiş olmak istediğim için bişey olursa diye endişeleniyorum.:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?