- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.761
peki daha mı az acır?
aman dikkat et canım bende hamiş olmak istiyorum ama ne kadar zayıf hamile kalırsan o kdar iyi 6 kilom
fazla o gittimi tamamdır kızlar bu hastalıgı yendikten sonra güvenim geldi artık rahat rahat spor yapıyorum
geziyorum egleniyorum ERTELEMEYİN ZAMAN GEÇİYO
Mina'cığım aynı dert bende de var. Spor yapamıyorum yürüyüş banndında yürüyüş yapamıyorum bebek istiyorum diye. Ne olacak bizim halimiz böyle
canım ne güzel bak tam o boguma geldiysen orda baskı hissi olusmustu bende bi kac gün aynı sekilde kalmıstım o baskı hissi bi anlık oluyo sonra rahatlıyosun yavasca nefes all içeri almaya calıs hadi az kalmıs bakk.şimdlik cıkmam lazım. yılmak yok yola devam ett ne kalmıs surdaa umarım yenersin kısa sürede ben o haddeyken tırstıgımdan 3-4 gun beklemiştim sonra yenmiştim ama korkma acı yook okadarını aldıysann gerisi kolayy gözünde büyütme canımmm
o noktada ıkınıp itmek mi gerekir
özlemcik06 ???????????????????????????????????????
kızlar sıze bırsey sorucam.gecen ay 15ınde hastalandım .buay hastalanma tarıhın 14 u olması lazım 28 gunde bır hastalanıyorum.adetımde hıc sasmaz genelde ya bıkac gun once gelır yada ogun.bu ay esımle korunmadan denemler yaptık ama olmadı fakat uzerıme bosaldı.acaba hamıle olabılırmıyımkı oyle bır ıhtımaal varmı.1 gun gectı hıcte hastalanma belırtısı yok:S:Sbeklıcem 2 3 gun daha gelmezse test yapıcam ama heycan bastı:Syardımcı olurmusunuz.
canım bende senın gıbı dusunuyorum zaten stresten olabılır yada soyle dusundum subat 28 cektıya onunda etkısı olabılır.ama heycan bastı bıan bı paylasmak ıstedım.
bencede biraz bekle.sen yenmedin dimi?kızlar sıze bırsey sorucam.gecen ay 15ınde hastalandım .buay hastalanma tarıhın 14 u olması lazım 28 gunde bır hastalanıyorum.adetımde hıc sasmaz genelde ya bıkac gun once gelır yada ogun.bu ay esımle korunmadan denemler yaptık ama olmadı fakat uzerıme bosaldı.acaba hamıle olabılırmıyımkı oyle bır ıhtımaal varmı.1 gun gectı hıcte hastalanma belırtısı yok:S:Sbeklıcem 2 3 gun daha gelmezse test yapıcam ama heycan bastı:Syardımcı olurmusunuz.
bencede biraz bekle.sen yenmedin dimi?[/QU
yenmedim canım
ya kızlar bende parmak eş parmağı çift parmak oluyo hatta ben üstte olduğum halde p...si sünnet yerine kadar aldım ama gerisi yok nefese yoğunlaşmaya çalışıyorum bekliyorum ama eşimin en ufak bi p....s hareketinde kasılma acı hissdiyorum çalışmalarda acı olmuyo hatta çok rahat oluyo ama gerçek denemede ben geriliyorum bide p...si ne tarafa doğru iteceğimi tam olarak kestiremiyorum lütfen yardımcı olun allahın izniyle inanıyorum az kaldı bu illetten kurtulmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?