Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya kuzum yumurtlama günlerimi değerlendirdim inşallah hamile kalırım.o yüzden olursa diye yürüyüş yapıyodum bıraktım.nasip kısmet bakalım

o noktada ıkınıp itmek mi gerekir

kızlar sıze bırsey sorucam.gecen ay 15ınde hastalandım .buay hastalanma tarıhın 14 u olması lazım 28 gunde bır hastalanıyorum.adetımde hıc sasmaz genelde ya bıkac gun once gelır yada ogun.bu ay esımle korunmadan denemler yaptık ama olmadı fakat uzerıme bosaldı.acaba hamıle olabılırmıyımkı oyle bır ıhtımaal varmı.1 gun gectı hıcte hastalanma belırtısı yok:S:Sbeklıcem 2 3 gun daha gelmezse test yapıcam ama heycan bastı:Syardımcı olurmusunuz.

Canım burda egzersize başlayan arkadaşlardan stres sonucu adet gecikmesi yaşayanlar oldu. Birkaç gün bekle istersen. Tabii ki bu şekilde hamile kalan da var ama istersen 2-3 gün daha bekle sonra test yaparsın.

canım bende senın gıbı dusunuyorum zaten stresten olabılır yada soyle dusundum subat 28 cektıya onunda etkısı olabılır.ama heycan bastı bıan bı paylasmak ıstedım.

bencede biraz bekle.sen yenmedin dimi?

ya kızlar bende parmak eş parmağı çift parmak oluyo hatta ben üstte olduğum halde p...si sünnet yerine kadar aldım ama gerisi yok nefese yoğunlaşmaya çalışıyorum bekliyorum ama eşimin en ufak bi p....s hareketinde kasılma acı hissdiyorum çalışmalarda acı olmuyo hatta çok rahat oluyo ama gerçek denemede ben geriliyorum bide p...si ne tarafa doğru iteceğimi tam olarak kestiremiyorum lütfen yardımcı olun allahın izniyle inanıyorum az kaldı bu illetten kurtulmaya

Canım sen yolun sonuna gelmişsin Allah'ın izniyle

Canım eşinle konuş ilk denemede herhangi bir müdahalede bulunmasın. Kontrol tamamen sende olsun. P.... si ilk girişinden sonra yavaş yavaş popo yönüne doğru ittir. Takıldığın yerde bekle. Derin nefes ve verirken tekrar ittir. Kontrol sende olduğu için istediğin yerde bekleyebilirsin ama geri çekme. Nefes egzersizi burda çok işe yarıyor.

günaydın kızlar

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…