Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

günaydın canım hoşgeldin

peki canım bi sorum daha olacak emla kremi önerir msin kullanmalı mıyım

peki canım bi sorum daha olacak emla kremi önerir msin kullanmalı mıyım

emla kremi kullananlar oldu, fakat sorun şu senin beynin hazır değilse inan olmuyor, istersen bayıl, alkol al
beyni hazırlamak da egzerszile oluyor, vajinasına dokunamayan arkadaşlarımız yendi bu hastalığı, eğer egzerszilerle kendini, beynini, vücudunu hazırlarsan , isteğinle ilişkiye grebilirsin inşallah... egzersiz sırasında bolca jel kullan

merhaba kizlar adetim dün bitti. bugun egzersiz yapip denemeye gecicez. nolur bna yardimci olun. ben egzersizlerde yatarak degil cömelerek yapiyorum, aparati asagidan yukari dogru itiyorum. fakat penis denemesinde hani penisin üstüne oturmam gerekiyor onu kaldirip yerlestiremiyorum ya o yuzden korku basti yine. egzersizde aparatin üstüne oturmayi denicem insallah olur. cok biktim artik o kdar skldim ki...bugun bitse artik kac kez söyledim bunu bilmyiorum ama sizin beni cesaretlendirmenize ihtiyacim var

canım ,inan sandığın kadar zor bişey değil, çömelerek yaptıysan daha avantajlısın aslında, ben ilk kez vajiyi yendiğimde penisi çömelerek almıştım

evet canim cömelerek yapiyorum,aparati alttan yukari ittiriyorum hemen giriyor. ama yaslanarak olmuyor mesela aci hissediyordum,tabi zorlasam olur da cömelerek daha rahat geldi. ama penis denemesinde hani penisi elime alip ittiremiyorum ya mecbur ustune oturmaliyim,onda zorlaniyorum. cunku diger turlu aparati kendim yerlestiriyordum. napcam bilmiyom mesela girmisti aslinda basi ama ben tirstm biraktim son denemede.bugun artik bitmesi sart oldu.

aslında penisin başı girdiğinde bi nefeste ittirseydin popona doğru ittir, acıcak diye panik yapma, sen egzersizini yaptın hazırsın canımmm

Canım benim erteleme hastalığı burda da kendini gösteriyor maalesef. Bu kadar ilerlemişken kendini geri çekme. P...s girdikten sonra elinle ittiremesen bile üstte sen olduğun zaman kontrol tamamen sende oluyor ve istediğin giibi yönlendirebiliyorsun.

canlarim biliyorum ama hani ben ustune oturmaktan korkuyorum,esim diyor rahat ol ben biraz itiveririm..e ondan da korktum. korka korka napcam anlamadim ya.halbu ki biliyorum aparatlarda acimadigini. ins olacak bugun ya,dualarinizi eksik etmeyin

bu aşamada ıkınmak da kolaylaştırıyor değil mi birazı girdikten sonra? yardımcı olur musunuz bu konuda

Kızlar bende en son 2 parmak alıp eşimle denemiştim.penis başını tamamen almıştım bu bile beni o kadar sevindirdki.sonra maaşesf adet oldum hafta sonu bu işi artık bitirmeyi düşünüyorum.ama tam pozisyonmu ayarlayamıyoruz bilmiyorum rahat olamıyorum hiç yaa.ama hakimiyet bende olunca ben yapamıyorum.eşimde olunca hakimiyet sanki daha rahat oluyorum.kendim itemiyorum penisi.

Canım senin olayın bitmiş

Nasıl rahat edebiliyorsan öyle dene. Sen alta geçtiğin zaman kapa gözlerini ve o zaman hakimiyeti eşine bırak. Ben gözlerimi kapatıp kendimi rahat bırakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…