- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.781
günaydın kızlar
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.korkaktavsan[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım sen yolun sonuna gelmişsin Allah'ın izniyle
Canım eşinle konuş ilk denemede herhangi bir müdahalede bulunmasın. Kontrol tamamen sende olsun. P.... si ilk girişinden sonra yavaş yavaş popo yönüne doğru ittir. Takıldığın yerde bekle. Derin nefes ve verirken tekrar ittir. Kontrol sende olduğu için istediğin yerde bekleyebilirsin ama geri çekme. Nefes egzersizi burda çok işe yarıyor.
peki canım bi sorum daha olacak emla kremi önerir msin kullanmalı mıyım
peki canım bi sorum daha olacak emla kremi önerir msin kullanmalı mıyım
merhaba kizlar adetim dün bitti. bugun egzersiz yapip denemeye gecicez. nolur bna yardimci olun. ben egzersizlerde yatarak degil cömelerek yapiyorum, aparati asagidan yukari dogru itiyorum. fakat penis denemesinde hani penisin üstüne oturmam gerekiyor onu kaldirip yerlestiremiyorum ya o yuzden korku basti yine. egzersizde aparatin üstüne oturmayi denicem insallah olur. cok biktim artik o kdar skldim ki...bugun bitse artik kac kez söyledim bunu bilmyiorum ama sizin beni cesaretlendirmenize ihtiyacim var
evet canim cömelerek yapiyorum,aparati alttan yukari ittiriyorum hemen giriyor. ama yaslanarak olmuyor mesela aci hissediyordum,tabi zorlasam olur da cömelerek daha rahat geldi. ama penis denemesinde hani penisi elime alip ittiremiyorum ya mecbur ustune oturmaliyim,onda zorlaniyorum. cunku diger turlu aparati kendim yerlestiriyordum. napcam bilmiyommesela girmisti aslinda basi ama ben tirstm biraktim son denemede.bugun artik bitmesi sart oldu.
evet canim cömelerek yapiyorum,aparati alttan yukari ittiriyorum hemen giriyor. ama yaslanarak olmuyor mesela aci hissediyordum,tabi zorlasam olur da cömelerek daha rahat geldi. ama penis denemesinde hani penisi elime alip ittiremiyorum ya mecbur ustune oturmaliyim,onda zorlaniyorum. cunku diger turlu aparati kendim yerlestiriyordum. napcam bilmiyommesela girmisti aslinda basi ama ben tirstm biraktim son denemede.bugun artik bitmesi sart oldu.
Canım sen yolun sonuna gelmişsin Allah'ın izniyle
Canım eşinle konuş ilk denemede herhangi bir müdahalede bulunmasın. Kontrol tamamen sende olsun. P.... si ilk girişinden sonra yavaş yavaş popo yönüne doğru ittir. Takıldığın yerde bekle. Derin nefes ve verirken tekrar ittir. Kontrol sende olduğu için istediğin yerde bekleyebilirsin ama geri çekme. Nefes egzersizi burda çok işe yarıyor.
bu aşamada ıkınmak da kolaylaştırıyor değil mi birazı girdikten sonra? yardımcı olur musunuz bu konuda
Canım ıkındıkça yolu açıyorsun. Nefes egzersizi ve ıkınmayı denersen hiç zorluk çekmezsin inan bana :)
sağ ol baharcım sen yendin mi? acı hissettin mi
Kızlar bende en son 2 parmak alıp eşimle denemiştim.penis başını tamamen almıştım bu bile beni o kadar sevindirdki.sonra maaşesf adet oldum hafta sonu bu işi artık bitirmeyi düşünüyorum.ama tam pozisyonmu ayarlayamıyoruz bilmiyorum rahat olamıyorum hiç yaa.ama hakimiyet bende olunca ben yapamıyorum.eşimde olunca hakimiyet sanki daha rahat oluyorum.kendim itemiyorum penisi.
Kızlar Sorusu Olan Varsa sorsun. Yardımcı Olmaya çalışırımm
Allahın İzniyle Tek Bir Vajinismuslu Kadın Kalmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?