Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım nerelerdeydinnn
bikaçgündür bende seni düşünüyodum nerde acaba die

Hoşbulduk Canım BenimmSağol Düşündüğün İçin
Annemler Memleketten Geldiler. Amcamlarla Birlikte. Ev Kalabalıktı.
Bide İzmire Ablamın yanına Gittik Geldik
Haliyle Girme İmkanım Olmadı
Bugün son soluğu Burda aldım

off kızlar öğlen yemekte eşim bombayı patlattı daha bu vajiyi yenememişken çocuk istedi

Canım Benim Üzülme. Elbet Çocuğun zamanıda Gelecek
En Başta Vajinismusu Yenmek Gerekiyor
Seni Çok İyi anlıyorum. Egzersizleri İhmal etme
Emin Ol burdaki herkes buna bende dahil Egzersiz yaparak ve gayret ederek yendik.
Kendine Güvenini Hiç Bir zaman kaybetme. Allahın İzniyle eN kısa sürede Vajinismus illetini yeneceksin

ya o kadar takılmadım ama işte ben durmadan ertelediğim için bir türlü egzersiz yapamıyorum başlıyorum bir iki gün düzenli sonra sallıyorum bahaneler çıkıyo bak bugünde yapcam inş diyorum eve gidince bi aksilik çıkmazsa

arkadaşlar çook mutluyum 10cm denemesi yaptım bugün biraz zorlandım yanma tavan yaptı ama çalışıcam bu gece alışırım inş yarın ilk defa ilişki denicez nolur bol bol dua edin:)

arkadaşlar çook mutluyum 10cm denemesi yaptım bugün biraz zorlandım yanma tavan yaptı ama çalışıcam bu gece alışırım inş yarın ilk defa ilişki denicez nolur bol bol dua edin:)

Canım tebrikler Artık beyin olarak ve beden olarak büyük güne hazırsın

İlişki sırasında sakin ol ve bütün vücusunu rahat bırak. İnan bunu yapabilirsen herşey çok kolay olur

Selam kızlar bugün çok ilgilenemedim sizinle , yeni gelen arkadaşlar varmı ???
Egzersizlerde ilerleme kaydedenler yada???

slm 1 buçuk yıldır bu dert benimde başımda daha yenemedim doktora gidiyorum ama egzersizlere cesaret edemiyorum ne yapmam lazım...

slm 1 buçuk yıldır bu dert benimde başımda daha yenemedim doktora gidiyorum ama egzersizlere cesaret edemiyorum ne yapmam lazım...

canım, dün yazmıştık sana egzersizsiz çözüm yok maaleseff egzersizlerini düzenli olarak yaparsan yenersin bi haftada...
sen hatta baya ilerlemiştin bildiğim kadarıyla, sana aparatını kalınlaştrmanı söylemiştim:44: inan korkulcak bişey yok, bu hastalığında başka çaresi yok

nasıl çalışmalıyım ben ilk seansta aparatla başladım ve hala aynı aparatı almaya çalışıyorum parmak falan vermedi doktor.

Selam nasılsınız 2-3 gündür giremiyorum eşimle öyle kaçamak yaptık neler oldu ben yookken.ben hala gelin olamadım olan varmı

yok canım nerdee daha hiç başlama yok.ertelemeye devam dün akşam kayganlaştırıcıyı sirekt eşimle kullandık ama ben yine çok kastım olmadı

ertelemen çok ayıppp bi an önce başla lütfen , iyiliğin için söylüyorum canım, ertelemek çözüm değil..
egzersiz yapmadan istediğin kadar jel kullanarak ilişkiye grmeye çalış olmaz maalesef ben öyle bi şişe jel bitirmiştim
hadi artık erteleme vakti değilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…