- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.801
hoşgeldin canım nerelerdeydinnn
bikaçgündür bende seni düşünüyodum nerde acaba die
off kızlar öğlen yemekte eşim bombayı patlattı daha bu vajiyi yenememişken çocuk istedi
Rica ederim canım elimizden geldikçe yardımcı olmaya çalışırız.
Ben 7,5 yıldan sonra 26 Şubatta yendim canım. Burdaki kızların söylediklerini uyguladım. İnan acımadı.
çok sevindim canım rahatlamşsındır..darısı başımıza
Canım Benim Üzülme. Elbet Çocuğun zamanıda Gelecek
En Başta Vajinismusu Yenmek Gerekiyor
Seni Çok İyi anlıyorum. Egzersizleri İhmal etme
Emin Ol burdaki herkes buna bende dahil Egzersiz yaparak ve gayret ederek yendik.
Kendine Güvenini Hiç Bir zaman kaybetme. Allahın İzniyle eN kısa sürede Vajinismus illetini yeneceksin
arkadaşlar çook mutluyum 10cm denemesi yaptım bugün biraz zorlandım yanma tavan yaptı ama çalışıcam bu gece alışırım inş yarın ilk defa ilişki denicez nolur bol bol dua edin:)
arkadaşlar çook mutluyum 10cm denemesi yaptım bugün biraz zorlandım yanma tavan yaptı ama çalışıcam bu gece alışırım inş yarın ilk defa ilişki denicez nolur bol bol dua edin:)
Canım Benim Üzülme. Elbet Çocuğun zamanıda Gelecek
En Başta Vajinismusu Yenmek Gerekiyor
Seni Çok İyi anlıyorum. Egzersizleri İhmal etme
Emin Ol burdaki herkes buna bende dahil Egzersiz yaparak ve gayret ederek yendik.
Kendine Güvenini Hiç Bir zaman kaybetme. Allahın İzniyle eN kısa sürede Vajinismus illetini yeneceksin
slm 1 buçuk yıldır bu dert benimde başımda daha yenemedim doktora gidiyorum ama egzersizlere cesaret edemiyorum ne yapmam lazım...
Selam kızlar bugün çok ilgilenemedim sizinle , yeni gelen arkadaşlar varmı ???
Egzersizlerde ilerleme kaydedenler yada???
canım, dün yazmıştık sanaegzersizsiz çözüm yok maaleseff egzersizlerini düzenli olarak yaparsan yenersin bi haftada...
sen hatta baya ilerlemiştin bildiğim kadarıyla, sana aparatını kalınlaştrmanı söylemiştim:44: inan korkulcak bişey yok, bu hastalığında başka çaresi yok
arkadaşlar çook mutluyum 10cm denemesi yaptım bugün biraz zorlandım yanma tavan yaptı ama çalışıcam bu gece alışırım inş yarın ilk defa ilişki denicez nolur bol bol dua edin:)[/QUOT slm darısı başıma ben daha aparatın ucunu bile zor alıyorum ne olur sende dua et.
nasıl çalışmalıyım ben ilk seansta aparatla başladım ve hala aynı aparatı almaya çalışıyorum parmak falan vermedi doktor.
Selam nasılsınız 2-3 gündür giremiyorum eşimle öyle kaçamak yaptık neler oldu ben yookken.ben hala gelin olamadım olan varmı
şimdilik yok canım maalesefSen naptın , egzersizlere devam ediyo musun
yok canım nerdee daha hiç başlama yok.ertelemeye devam dün akşam kayganlaştırıcıyı sirekt eşimle kullandık ama ben yine çok kastım olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?