- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.821
ertelemen çok ayıpppBi an önce başla lütfen , iyiliğin için söylüyorum canım, ertelemek çözüm değil..
Egzersiz yapmadan istediğin kadar jel kullanarak ilişkiye grmeye çalış olmaz maalesefBen öyle bi şişe jel bitirmiştim
Hadi artık erteleme vakti değilll
off kızlar öğlen yemekte eşim bombayı patlattı daha bu vajiyi yenememişken çocuk istedi
ya arkadaşlar aslında ben hamilelik sırasında doktoruma danışmıştım.daha yeni evli oldıuğumuz için utanmamıştım.ben sanki kızlık zarım alınmış olsa başaracağıma inanıyorum. bunun bir ameliyatı var. hera yı arayıp sormuştum. sizce.
canım bende ikiz oğlanlar ve bir kız var... ha bir de, beş yıldır vajinismus :)
canım bende ikiz oğlanlar ve bir kız var... ha bir de, beş yıldır vajinismus :)
canım sen doğum yapmışsın zar falan kalmamıştır ki,tabi normal doğumsa:44: şöyle de bişey var zarrr denilen şey orayı büsbütün kapatan bişey değil, sadece vajina duvarlarında olan tırtıklı bi dokuzarla ilgisi yok vajinismusun, tamamen vajina kaslarınla ilgili
ikisi de sezeryan idi. alttan hiç muayene bile olmadım hamileliklerde. ama resimlerie baktım. tam kapatıyor gibi. bir yerde takılıyor anlayacağın. ben de orda havlu atıyorum.
canım diyar eşinin istediğini söyledi , kızın şuan tek derdi vajiyi yenmek çocuk sonraki isteği sende bende var diyorsun , lütfen yenmeye odaklansak arkadaşlar
Eki Görüntüle 658744
Eki Görüntüle 658745
Eki Görüntüle 658746
inceleyin bayanlarrrvajinamızın içi bomboş, oraya bişey girebileceğine beyninizi hazırlamak istiyosanız egzersize başlayın bi an önceeee :13:
teşekkür ederim. pazartesi bakalım ne yapabileceğim. aradan yıllar geçtiği için kendime güvenemiyorum.ama şu an kendimi daha güçlü hissediyorum.sayenizde tabi. bir de kegel egzersizlerinde idrarı tutma üstünde duruyor. bu arada onu yapmaya çalışıyorum. pek başarılı olamıyorum ya.
Selam best nasılsın sende buradaymışsın
Şimdi gidiyorum duş almaya sonrada bu serçe parmak işini halledeceğim hadi bakalım dua edin
aparatını inceltmeyi denesen canımmm, mesela kulak çubuğundan ya da daha ince bişeyden kendin bi aparat yapsan
hamile kalabildim ilk denemelerde. hatta ikizim oldu. sonra bir kız daha. anlayacağınız kendimce hep bahanem vardı. ee çocuk da oldu. oyalanıp durdum. artık bunu çözmeliyim ama. umarım sizin de yardımınızla başarabilirim...
bu durumda 3 çocuk sahibi olmuşsunuz maşallah.denemelerde üzerinemi boşalyrdu,yoksa az giriyormuydu ?
yani nasıl hamile kaldınız acaba ?
yıllar bu sorunla geçiyor zaten boşu boşuna,yılları geri getiremeyiz.fakat sizin geçen yıllarınızın arasına çocuklarda girmiş.çokda iyi olmuş..bari çocuk içinde zaman kaybı olmamış...
ne garib değilmi ? etrafınızdaki insanlar böyle bir sorun yaşadığınızı asla tahmin bile etmezler,çoluk,çocukta olunca..
ancak bunu yaşayanlar anlayabilir...
kulak cubugunu elime aldım ama bıraktım. sora kendı aparatımı aldım ve calısmaya basladım. gercı cesaret denen seyde geldı bugun mutluda hıssettım sora kendımı calısırken. yanı yapamıyorum dıye dıbe vurmadım. ısın garıp kısmı kocamla calısırken cubun yarısını alıyorum zorda olsa sora kocam bana verıyo cubugu orda tutuyorum ama dırek ben aldıgım zaman elime sadece 3 cm kadar ılerleyebılıyorum. ınsallah bugunku azmım cesaretım ve moralım hep olur.. aslında taktıkte almam lazım.. mesela bacaklarını gevsetmek ıcın ne yapmalıyım farkında olmadan egzersız sırasında bı bakıyorum elim arada kalmıs.. devamlı acık olmasını saglamalıyım ama bunu nasıl yapabılırım.. yada heyecandanmı bılmıyorum ama aparat ıcımdeyken basım donuyor.. heyecanlanmamak ıcın veya basımın donmemesı ıcın ne yapmalıyım.. hem bu ılletı yenmek ıcın egzersız yaparken bı yandan psikolojimi nasıl yuksek sevıyede tutmalıyım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?