Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar merhaba bende 2 yıllık evliyim belli aralıklarla sitede durumumu anlattım ama daha çok okudum hep şimdi bende aştım gibi bişey p...s denemesinde oldu ama kan gelmedi doktorada gitmedik ama kafamı çok kurcalıyor

günaydın hopefor ....evet canım içimden geçenleri yazdım..çok haklısın yıllar öyle çabuk gelip,geçiyorki bir dönüp bakmışsın geçen yıllar geçmiş gitmiş..fakat sorun dağ gibi büyüdükçe büyümüş gözümde sanki
tebrikler canım sana ve kocana...değerli olmazmı yarabbim ne büyük bir mucize...bizler için normal kişilerden dahada kat kat değerli ve çok önemli...rabbim herkese yaşatsın inş. bu duyguları amin....

dün bende eşimle bi deneme yaptım rahatça giriyo ama bi yer var oraya gelince acaip yanma oluyo duvar sanki eşim ittirdikçe daha fazla yanıyo bi türlü rahat olamıyorum nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum başarılı olamıyorum bir de bacaklarım acaip kasılıyo canım nasıl acıyo daha fazla dayanamıyorum bunun için napmam lazım kas gevşetici içsem etkisi olur mu

biz bolca kayganlaştırıcı kullandık ama allahın işi o gün 2 yıl dokunduğu anda korkan ben çok rahattım hiç canım acımadı iş gerçekten beyinde bitiyor

oh ne güzel bak baya ilerlemişsin :) aparatı alabildiğin kadar al canım biraz daha fazla almaya çalışırsan daha iyi olur bence. tamamını esnetmiş olursun

o yere gelince ilerlememesi yönün yanlış olmasından kaynaklanıyodur nrhs, sürekli popoya doğru ilerletin penisi, kendini çok kastığından kasılıyo bacakların kendini rahatlatmaya çalış, kaygıyla başlama denemeye, o kaygıyı sildiğin anda herşey daha kolay olacak. kas gevşetici içip rahatlayan da oldu rahatlamayan da... en güzeli kendini birşeye alıştırmaman çünkü bir müddet sonra o olmazsa olmazmış gibi oluyor..

bestim nasılsın canım,
bestim ya oylama bitti demişsin dün başka bi topicte, ama ben oylama yapılacağını bilmiyordum, kendileri seçecekler zannediyordum, oy kullanamadım sana, çok özür dilerim tatlım

bu sitede sizler sayesinde çok şey öğrendim bende popoya doğru itmesini söylüyorum yapıyo da ama kendimi acaip kasıyorum bugün bile bacaklarım nasıl ağrıyo anlatamam akşam gene deneme var inş. bugün daha çok ilerleme kaydederim

bi de başka bi sorunum var yatak odasında yapınca hiç yapamıyorum daha fazla kasılıp daha çok tepki veriyorum ama odada yapınca bi problem yok çok fazla galiba bende ki bu durum psikolojik eşimde şaşırıyo bu duruma bende anlam verebilmiş değilim

canım kendini nerde rahat hissediyorsan orda yap... ben de ilkini oturma odasında almıştım
yatak odası eski deneyimlerinizi, eski sıkıntıları hatırlatıyordur belki sana ondan olabilir canım, Allah ın izniyle yendikten sonra her yer aynı gelecek... o zaman halay çekmeye az kaldı desene

inş. canım yenmeyi o kadar çok istiyorum ki

Kızlar selam
Dun akşam parmak yerine kendimi eş denemesinde buldum:)
Sanırum çok iyiydi o söylediğiniz ûstte ol sırtını dön pozisyonunu denedim sûpermiş böyle çok daha kolay olacak gibi geldi bana epey bir zorladık o noktaya gelince kalıyorum işte daha fazla ittiremiyorum . Sizce bu yaptığım boşamı egzersiz olmadan bu şekilde halledemem mi dersiniz

Tebrikler canım

Buradakii kızlara motive olması ve yol göstermek amacıyla nasıl yendiğini anlatır mısın

2 yıl oldu hatta 2 nisanda tam 2 yıl olacak eşim ghiç bir zaman doktora gitmeye sıcak bakmadı istemedi doktora gitmedik artık buradan okuduklarımla eşimle birlikte parmak egzersizi yaptık bu parmak egzersizleri diğer arkadaşlar gibi serçe parmak , 2 parmak gibi değildi tek parmakla yaptık beynim oraya birşeyin girbileceğini kabul etti sonra kendimi hazır hissettiğimde eş denemesi yaptık her zaman erteliyorduk tamam olmadı sonra akşama sabah hep öyle günlerim geçti gitti bu sefer baya uğraştık ama sonuç deydi ve o an hiç acı duymadım ama biz kayganlaştırıcı bolca kullandık önceden dokunduğu anda ittiridim kendimi geri çekerdim ama o gün oldu ama kan gelmedi o biraz huzursuz ediyor beni ama bu noktaya gelmek zafere ulaşmak gerçekten çok güzel beyninizde bitirin arkadaşlar herşey beyinde yoksa korkulacak bişey yokmuş herkes bunu yazardı okurdum ama yaşayınca anladım. şimdi ise pzt kısmetse doktora gideceğiz kan gelmedi esnek falan olabilirmi ne durumda diye

çok teşekkür ederim. Amin Yüce rabbim herkese yaşatsın herkesi bu hastalıktan kurtarsın biran önce halaylar içinde teşekkür ederim. hep görürdüm bir gün banada halay çekilecekmi derdim veeee oldu allahıma binlerce kez şükürler olsun

canım sen yendin mi? en son eş denemesi yapcaz demiştin ondan sonra görmedim, ben de olmadı heralde demiştim... çok tebrikler canım, geçmiş olsun, yeni ve huzurlu hayata ilk adımların sana mutluluk getirsin inşaallah.
adeti yerine getirmek lazım o zaman :6 :64 : 4:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…