- 30 Ocak 2009
- 31
- 2
- 96
- 39
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.841
yardım günaydın canım... için dolu belli, ne kadar içli yazmışsınta bana geçti online olmadan okumuştum yazını görünce dayanamadım girdim hemen...
yıllar çok çabuk geçiyor canım hem de hiç anlamadan... benim de 6 yılım geçti, yendim Allah ıma binlece kez şükürler olsun ve 3 ay sonra Allah ım bana ve kocama bi bebek lütfeyledi... sana anlatamam ne kadar değerli bizim için... çünkü ne çektiğimiz bir biz bildik bir Allah... sonra bu siteyi buldum ve burdaki arkadaşlarımdan Allah razı olsun onların sayesinde atlattım. Allah ım herkese kurtulmayı ve sağlıklı sıhhatli aklı başında hayırlı evlatlar nasip etsin inşaallah
merhabalar arkadaşlar, halen 7 cm. aparatla egzersizlere devam ediyorum. artık girişte kasmadan rahatça sokabiliyorum aparatı. yalnız ben çok ittiremiyorum. en çok 3-4 cm. kadarı giriyodur. daha fazlamı girmesi gerek acaba? ama ilk kez girişin o kdr açıldığını gördüm o bile beni çok mutlu ediyor. bu ay içerisinde yenmeyi çok istiyorum. tüm egzersizcilere başarılar :)) pes etmek yok kızlarbizde yenicez Allahın izniyle..
dün bende eşimle bi deneme yaptım rahatça giriyo ama bi yer var oraya gelince acaip yanma oluyo duvar sanki eşim ittirdikçe daha fazla yanıyo bi türlü rahat olamıyorum nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum başarılı olamıyorum bir de bacaklarım acaip kasılıyo canım nasıl acıyo daha fazla dayanamıyorum bunun için napmam lazım kas gevşetici içsem etkisi olur mu
biz bolca kayganlaştırıcı kullandık ama allahın işi o gün 2 yıl dokunduğu anda korkan ben çok rahattım hiç canım acımadı iş gerçekten beyinde bitiyor
oh ne güzelbak baya ilerlemişsin :) aparatı alabildiğin kadar al canım biraz daha fazla almaya çalışırsan daha iyi olur bence. tamamını esnetmiş olursun
o yere gelince ilerlememesi yönün yanlış olmasından kaynaklanıyodur nrhs, sürekli popoya doğru ilerletin penisi, kendini çok kastığından kasılıyo bacakların kendini rahatlatmaya çalış, kaygıyla başlama denemeye, o kaygıyı sildiğin anda herşey daha kolay olacak. kas gevşetici içip rahatlayan da oldu rahatlamayan da... en güzeli kendini birşeye alıştırmaman çünkü bir müddet sonra o olmazsa olmazmış gibi oluyor..
bu sitede sizler sayesinde çok şey öğrendim bende popoya doğru itmesini söylüyorum yapıyo da ama kendimi acaip kasıyorum bugün bile bacaklarım nasıl ağrıyo anlatamam akşam gene deneme var inş. bugün daha çok ilerleme kaydederim
bi de başka bi sorunum var yatak odasında yapınca hiç yapamıyorum daha fazla kasılıp daha çok tepki veriyorum ama odada yapınca bi problem yok çok fazla galiba bende ki bu durum psikolojik eşimde şaşırıyo bu duruma bende anlam verebilmiş değilim
canım kendini nerde rahat hissediyorsan orda yap... ben de ilkini oturma odasında almıştım
yatak odası eski deneyimlerinizi, eski sıkıntıları hatırlatıyordur belki sana ondan olabilir canım, Allah ın izniyle yendikten sonra her yer aynı gelecek... o zaman halay çekmeye az kaldı desene
evet oldu:))))))
Tebrikler canım
Buradakii kızlara motive olması ve yol göstermek amacıyla nasıl yendiğini anlatır mısın
Tebrikler canım
Buradakii kızlara motive olması ve yol göstermek amacıyla nasıl yendiğini anlatır mısın
evet oldu:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?