- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.861
Kızlar benım derin temizlik yapmam lazım akşam misafirlerim var sizi çok öpüyorum
en çokda seni hopefor bacım
amanda benim tatlı dilli bacım kendi yenmiş baskasınımı düşünürmüş
kızlar ben geldimm.. 2 aydır yoktum forumda... ve dikkat...
gelin oldum..galiba oldu bu iş... şükürler olsun..
hala şoktayım... detaylarınıen kısa zamanda yazacağım ama söylenenlerin hepsi doğruymuş hiiiç ACI YOK!!!
anlamadım bile girdiğini eşim girdi diyor ben hala inanmıyorum..
hepinizi çok seviyorum her ne kadar 2 aydır kendime küsüp bu foruma girmesem de siz bitanesiniz
(bu yazıyı buraya yazmak en büyük hayalimdi Rabbim herkese nasip etsin inşallah!!)
merhaba arkadaşlar yaklaşık iki yıldır ewliyim we bende de aynı sorun war.ha bugün ha yarın deyip erteleyerek,kendimi kandırarrk bugnlere kadar geldim.elimde kalan kendimi suçlayarak harap ederek geçirdiğim koskoca iki yıl...yakın zamanda bu siteyi keşfettim, mesajları okudum.we hemen egzersizlere başladım.ilk gün serçe parmakla denedim.tamamını aldım.bunu görünce daha da cesaretlenip ikinci gün işaret parmağmı denedim o da girdi.ben artık orda bi deliğin bile olmadığnı düşnmeye başlamışken bu kadarnı yapabilmek büyük sewinç kaynağı oldu benm için.ikinci günün akşamında penis denemesi yapmak istedim we yarısına kadar aldım yanma olmaya başlayınca biraktım.inanın yapmış kadar sewindim we artık inanıyorum ben bu işi başarıcam.sizlerin de tawsiyelerini bekliorum we bir gün buraya "yendim" diye yazcağım günleri iple çekiorum!!
milacım tek kelimeyle harikasın ! cesaretini kutluyorum.. azimli, istikrarlı, kararlı gördüm seni, ne güzel :) yalnız biraz acele etmişsin canım :) tek parmak tamamen girmiş, iki parmağını da sokmayı dene. önce ilk boğumunu daha sonra tamamını almaya çalış. eşli denemeyi üç parmağını tamamen içeri aldıktan sonra yapmanı tavsiye ederim, çünkü bazen hayal kırıklığıyla sonuçlanabiliyor. ben tek parmağı tamamen aldıktan sonra eşli denemeye geçtiğimde hayal kırıklığı yaşamıştım, kimsenin yaşamasını istemiyorum.. soruların olursa biz buradayız canım, seve seve yardımcı oluruz..
ewet acele ettiğimin farkındayım.iki yıldır cesaret edemediğim şeye iki günde ettim :) hayal kırıklığı yaşayabilceğimn farkındaydım onu da göze alarak denedim.ama inan ki burdan okuduklarım yenen arkadaşların tavsiyeleri çok cesaret werdi bana.şimdi dediğin gibi egzersizlere ağırlık wercem.Allah'ım inşallah kısa zmanada yenerim!
kızlar ben geldimm.. 2 aydır yoktum forumda... Ve dikkat...
Gelin oldum..Galiba oldu bu iş... şükürler olsun..
Hala şoktayım... DetaylarınıEn kısa zamanda yazacağım ama söylenenlerin hepsi doğruymuş hiiiç acı yok!!!
Anlamadım bile girdiğini eşim girdi diyor ben hala inanmıyorum..
Hepinizi çok seviyorum her ne kadar 2 aydır kendime küsüp bu foruma girmesem de siz bitanesiniz
(bu yazıyı buraya yazmak en büyük hayalimdi rabbim herkese nasip etsin inşallah!!)
Kızlar selam
Dun akşam parmak yerine kendimi eş denemesinde buldum:)
Sanırum çok iyiydi o söylediğiniz ûstte ol sırtını dön pozisyonunu denedim sûpermiş böyle çok daha kolay olacak gibi geldi bana epey bir zorladık o noktaya gelince kalıyorum işte daha fazla ittiremiyorum . Sizce bu yaptığım boşamı egzersiz olmadan bu şekilde halledemem mi dersiniz
kızlar ben geldimm.. 2 aydır yoktum forumda... ve dikkat...
gelin oldum..galiba oldu bu iş... şükürler olsun..
hala şoktayım... detaylarınıen kısa zamanda yazacağım ama söylenenlerin hepsi doğruymuş hiiiç ACI YOK!!!
anlamadım bile girdiğini eşim girdi diyor ben hala inanmıyorum..
hepinizi çok seviyorum her ne kadar 2 aydır kendime küsüp bu foruma girmesem de siz bitanesiniz
(bu yazıyı buraya yazmak en büyük hayalimdi Rabbim herkese nasip etsin inşallah!!)
Kızlar selam
Dun akşam parmak yerine kendimi eş denemesinde buldum:)
Sanırum çok iyiydi o söylediğiniz ûstte ol sırtını dön pozisyonunu denedim sûpermiş böyle çok daha kolay olacak gibi geldi bana epey bir zorladık o noktaya gelince kalıyorum işte daha fazla ittiremiyorum . Sizce bu yaptığım boşamı egzersiz olmadan bu şekilde halledemem mi dersiniz
kızlar egzersiz önemli diyosunuzda bikaç ay önceden zaten parmak alabiliyorum hemde son boğuma kadar öyle içeri bişey gircek diye ödümde patlamıyo ama penis oldumu sıkıyosa girsin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?