- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.881
bu durumda 3 çocuk sahibi olmuşsunuz maşallah.denemelerde üzerinemi boşalyrdu,yoksa az giriyormuydu ?
yani nasıl hamile kaldınız acaba ?
yıllar bu sorunla geçiyor zaten boşu boşuna,yılları geri getiremeyiz.fakat sizin geçen yıllarınızın arasına çocuklarda girmiş.çokda iyi olmuş..bari çocuk içinde zaman kaybı olmamış...
ne garib değilmi ? etrafınızdaki insanlar böyle bir sorun yaşadığınızı asla tahmin bile etmezler,çoluk,çocukta olunca..
ancak bunu yaşayanlar anlayabilir...
@ceylinnila pekiyi bu tedavinin maaliyeti ne? paha biçilemez aslında ama:)
kızlar mrbalar sorularım var tecrübelilere :) biliyosunuz 10 martta yendim bende,,,,,10 marttan beri ikinci defa ancak bugün denedik o gün çok az kanamam olmuştu ilk alışta ben üsteyken yenmiştim bugün üstte alamadım altta denedik altta daha kolay oldu ve aldım yani ikinci deneyişimizde şükür alabildim korkularım vardı acaba ikincide çok zor mu olucak diye yine biraz kasılma oldu ve yine kanama oldu bu neden olur kızlar? gerçi bu sefer ilk defa git gel yaptı baya denedik acaba tahrişmi ettik diyorum sürekli devam eden bi kanama deil ama,sonrasında afedersiniz eşim bşlmadı yani ben çekelim dedim kanama olunca ve zevk alamıyo böle yapıncada ben doğal olarak gerçi bende henüz o devreye geçemedimde sizzce ne kadar sürecek bu hala zevkine değilde görev gibi yapıyorum sanki ve jelsiz yapamıyorum gerçi ikincide alta geçmiş olmam ve gitgel yapabilmesi bile büyük başarı ki dşünün ben 2 parmakla yendim kızlar nolur sorun etmeyin acı hiç yok ama sanırım aceleci davranıyorum eşimin bir bçuk yldır bozulan pskoji artı fizyolojisini düzeltmek biraz zaman alıcak galibaya biri demişti sanki 40 yıldır yapıyom bende onu ne zaman derim acaba :) bu arada sorusu olan varsa yanıtlayabilirim ya acı macı hikayeymiş ben gaza geip yendim 2 parmakta yoksa egzersize devam edecektim ama işte parmak girerse o da girer dedim sizde beyninize hükmedin bacılarım her şey oluyor hiç merak etmeyin :)
selam...parmak egzersizlerini hangi pozisyonda uyguladın.komik ama bulmakta bile zorlanıyorum desem. tek yapmaya çalışıyorum. eşim varken gergin oluyorum...
kızlar mrbalar sorularım var tecrübelilere :) biliyosunuz 10 martta yendim bende,,,,,10 marttan beri ikinci defa ancak bugün denedik o gün çok az kanamam olmuştu ilk alışta ben üsteyken yenmiştim bugün üstte alamadım altta denedik altta daha kolay oldu ve aldım yani ikinci deneyişimizde şükür alabildim korkularım vardı acaba ikincide çok zor mu olucak diye yine biraz kasılma oldu ve yine kanama oldu bu neden olur kızlar? gerçi bu sefer ilk defa git gel yaptı baya denedik acaba tahrişmi ettik diyorum sürekli devam eden bi kanama deil ama,sonrasında afedersiniz eşim bşlmadı yani ben çekelim dedim kanama olunca ve zevk alamıyo böle yapıncada ben doğal olarak gerçi bende henüz o devreye geçemedimde sizzce ne kadar sürecek bu hala zevkine değilde görev gibi yapıyorum sanki ve jelsiz yapamıyorum gerçi ikincide alta geçmiş olmam ve gitgel yapabilmesi bile büyük başarı ki dşünün ben 2 parmakla yendim kızlar nolur sorun etmeyin acı hiç yok ama sanırım aceleci davranıyorum eşimin bir bçuk yldır bozulan pskoji artı fizyolojisini düzeltmek biraz zaman alıcak galibaya biri demişti sanki 40 yıldır yapıyom bende onu ne zaman derim acaba :) bu arada sorusu olan varsa yanıtlayabilirim ya acı macı hikayeymiş ben gaza geip yendim 2 parmakta yoksa egzersize devam edecektim ama işte parmak girerse o da girer dedim sizde beyninize hükmedin bacılarım her şey oluyor hiç merak etmeyin :)
ben 4 -5 bin civarında duydum. bakalım arkadaşımız ne yanıt verecek. ama ben bunu insanların zor durumunu kullanmak olarak değerlendiriyorum. bir fiyatı olmalı ama böyle fahiş olmamalı. burdaki psikolojik destek hiçbir yerde yok. karşılıksız çünkü. herkese teşekkür ediyorum...
Kızlar selam
Çok mutluyum işaret parmağımı aldım az önce 2. Boğumu biraz geçti ilk defa bu kadar hissedebildim sani yol epey karışık ne dersiniz :) bir kaç dönûş var gibi :) eee şimdi napıyorum ? Ayy çok sevindim
Yaa kimseckler yok muş yeni fark ettim
Bestt nerdesin hadi hadi gaza getirin beni bu benim için bûyuk gelişme şu an ne deseniz yapacağım gibi
canım, bende de 3. ilişkiye kadar kanama olmuştu, dert etme zaten sürüntü şeklindedir büyük ihtimal
görev gibi yapmalarda bikaç ilişkiden sonra düzelir canım, hatta ben ilk kez spontan bi şekilde olduğunda buraya yazmıştım. gerçekten kendiliğinden olduğunda aldığın zevk, yaşadığın duygular bambaşka
jeli bırakman da sürer biraz, ama emin ol gerek kalmıcak ben artık tamamen jelsiz yapıyorumbu arada ben de 2 parmakla yendim, kanama olmasının en büyük nedeni o, 12 13 cmde yensseydik kanamzdı büyük ihtimal
inşallahhh çokk daha güzel günler yaşarsın, güzel anlar paylaşırsın eşinleee
Yaa kimseckler yok muş yeni fark ettim
Bestt nerdesin hadi hadi gaza getirin beni bu benim için bûyuk gelişme şu an ne deseniz yapacağım gibi
ben buralardayım canım bu geceee, sen yap da ben sana istediğin kadar gaz vereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?