Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım ne yazık ki hiç başarılı olamadık girme konusunda. sadece açık tutup içine boşalmasını sağladık. öyle girmeden. oldu işte. umarım isteyen herkesin gönlüne göre olur.evet kuzenim jinekolog da çalışıyor. vajimsms ile ilgili her soruyu bir arkadaş için sorar gibi soruyorum. kesinlikle benden şüphelenmiyor :)

ben 4 -5 bin civarında duydum. bakalım arkadaşımız ne yanıt verecek. ama ben bunu insanların zor durumunu kullanmak olarak değerlendiriyorum. bir fiyatı olmalı ama böyle fahiş olmamalı. burdaki psikolojik destek hiçbir yerde yok. karşılıksız çünkü. herkese teşekkür ediyorum...

@ceylinnila pekiyi bu tedavinin maaliyeti ne? paha biçilemez aslında ama:)

kızlar mrbalar sorularım var tecrübelilere :) biliyosunuz 10 martta yendim bende,,,,,10 marttan beri ikinci defa ancak bugün denedik o gün çok az kanamam olmuştu ilk alışta ben üsteyken yenmiştim bugün üstte alamadım altta denedik altta daha kolay oldu ve aldım yani ikinci deneyişimizde şükür alabildim korkularım vardı acaba ikincide çok zor mu olucak diye yine biraz kasılma oldu ve yine kanama oldu bu neden olur kızlar? gerçi bu sefer ilk defa git gel yaptı baya denedik acaba tahrişmi ettik diyorum sürekli devam eden bi kanama deil ama,sonrasında afedersiniz eşim bşlmadı yani ben çekelim dedim kanama olunca ve zevk alamıyo böle yapıncada ben doğal olarak gerçi bende henüz o devreye geçemedimde sizzce ne kadar sürecek bu hala zevkine değilde görev gibi yapıyorum sanki ve jelsiz yapamıyorum gerçi ikincide alta geçmiş olmam ve gitgel yapabilmesi bile büyük başarı ki dşünün ben 2 parmakla yendim kızlar nolur sorun etmeyin acı hiç yok ama sanırım aceleci davranıyorum eşimin bir bçuk yldır bozulan pskoji artı fizyolojisini düzeltmek biraz zaman alıcak galiba ya biri demişti sanki 40 yıldır yapıyom bende onu ne zaman derim acaba :) bu arada sorusu olan varsa yanıtlayabilirim ya acı macı hikayeymiş ben gaza geip yendim 2 parmakta yoksa egzersize devam edecektim ama işte parmak girerse o da girer dedim sizde beyninize hükmedin bacılarım her şey oluyor hiç merak etmeyin :)

selam...parmak egzersizlerini hangi pozisyonda uyguladın.komik ama bulmakta bile zorlanıyorum desem. tek yapmaya çalışıyorum. eşim varken gergin oluyorum...

selam...parmak egzersizlerini hangi pozisyonda uyguladın.komik ama bulmakta bile zorlanıyorum desem. tek yapmaya çalışıyorum. eşim varken gergin oluyorum...

slm canm komik falan deil merak etme bende sordum zamanında :) ben orta parmakla başladım zaten ultrason jeli çok rahat girdiriyodu iice jelliyodum çok yavaş azar azar sırtüstü yatar vaziyette ama hafif doğrulmuş gibi hani çocuk doğurma pozsyonumu derler onun gibi sıtına yastık koyablrsin o halde iiice bacakları açıp denedim hep sonra azccık alşınca yere çömelip denedim ölede girdi aslında pozisyondan çok yönünü bilmek önemli bu sayfalar bana yönünü öğretti açıkcası hiç bilmiyormuşum parmağını soktukça o kayıp giderken anlıyosun popo yönüne eğimli gidiyor kvrmlı yani,benimde eşim hiç yapadı yani tek yaptım sadece haberi vardı 1 hafta yaptım haftasonu denedim oldu azcık zorladım olması için yoksa daha çok egzersizle daha kolay olurdu eminim başka bişi varsa sorabilirsin canım kolay gelsin

canım, bende de 3. ilişkiye kadar kanama olmuştu, dert etme zaten sürüntü şeklindedir büyük ihtimal
görev gibi yapmalarda bikaç ilişkiden sonra düzelir canım, hatta ben ilk kez spontan bi şekilde olduğunda buraya yazmıştım. gerçekten kendiliğinden olduğunda aldığın zevk, yaşadığın duygular bambaşka
jeli bırakman da sürer biraz, ama emin ol gerek kalmıcak ben artık tamamen jelsiz yapıyorum bu arada ben de 2 parmakla yendim, kanama olmasının en büyük nedeni o, 12 13 cmde yensseydik kanamzdı büyük ihtimal
inşallahhh çokk daha güzel günler yaşarsın, güzel anlar paylaşırsın eşinleee

evet canım muhtemelen 4 bin civarı bi rakamdır ben de bu çaresizliğimizden yararlanıldığını düşünüyorum, o yüzden doktora gtme ihtiyacı bile duymadım, burdaki egzersizlerin doktorunkiyle aynı zaten ne gerek var o kadar para vermeye
ama şöyle de bişey var eğer hiçbişekilde tek başına egzersiz yapılamıyosa gidilmeli bence, tabi yeterli maddi durumda varsa

Kızlar selam
Çok mutluyum işaret parmağımı aldım az önce 2. Boğumu biraz geçti ilk defa bu kadar hissedebildim sani yol epey karışık ne dersiniz :) bir kaç dönûş var gibi :) eee şimdi napıyorum ? Ayy çok sevindim

sen varyaa süpersinnn bu hızla gidersen yakında gelin etcez seniiii yuppiiii
evet canım vajinamız sanıldığının aksine dümdüz değil hafif popomuza doğru eğimli hep egzersiz sırasında yatar pozisyondaysan aşağıya doğru ittir parmağını
bi sonraki aşaman orta parmağın , sonraki de iki parmak üstüste alıcaksın canımmm

amin cnm amin cümlemiz inş,,,,,,,,yani bu şekide olunca eşimde bişi anlamıyo ona üzlüyorum öle oluncada yani umarım zamanla düzelir

Yaa kimseckler yok muş yeni fark ettim
Bestt nerdesin hadi hadi gaza getirin beni bu benim için bûyuk gelişme şu an ne deseniz yapacağım gibi

canımmm dün ben erken yatmıştım mesajını sabah görebildim ancak :26::26::26: tebrik ederim ama çok ilerleme kaydetmişsin canım sen harikasın inşallah dün gecede ilerleyebilmişsindir , güzel haberlerşer verirsin bize

ben buralardayım canım bu geceee, sen yap da ben sana istediğin kadar gaz vereyim

Canım sağol baktım kimse yok kaçtım sonra 2 parmak bugûn gôzûm korktu birazcık ama bu da olur 2 gûn önce dediklerimden sonra dûn o parmak işini yaptıysam herşey olur demi
Seviyorum hepinizi ôpûldûnûz.
Ben temizliğe gider kızlar akşam yeni denemelerle gelirim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…