Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

olur canımmm olur hiç gözün korkmasınnn sende bu azim varken

Kızlar hadi gayret
korkaktavsan baya ilerleme kaydetti tebrik ederiz seni canım
listede düzenleme yaptım

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:
kızlar mrb,bende vajinismusumuzun süredir sizi takip ediyorum.çok bilgilendim sizin sayenizde ama uygulamaya dökemiyorum.1 yıldır evliyim ama hala ilişkiye giremedik.

nereden başlamalıyım. aşamaları teker teker yazar mısınız.

şimdiye dek sadece eşimle p ile aşmaya çalışmıştım. ama sizden çok şey öğrendim. en önemlisi düz bir yol olmadığı. ve tabiki kendine güveni...

direk jelatinli mum ile mi denesem.parmak mı. numaralı aparatlar neoluyor. dün pozisyonu öğrendim. çocuklar uyuyunca bir deneme yapayım diyorum. teşekkürler.

haleayla merhaba canım ilk olarak serçe parmak dene bakalım , başarabilecekmisin sonra bunu yaparsan işaret parmağını dene olurmu?

canım önce serçe parmakla başla daha sonra orta parmak iki parmak olarak gidecek
eğer parmak yapmayı beceremezsen aparatla dene.ben mumla yapamamıştım ama kulak çöpüne 3-4 kat peçete sarıp streçledim kalınlaştırarak 10cm olunca pns denedi ve oldu

bacımmmmmmmmmmmm çok çok tebrik ediyorummmmm evet bayadır yoktunnn.... ayrıca msjın içinde çok mutlu oldum.... çok çok tebrikler şimdi halayını çekelim sana ayrı bişey daha yapcammm birazdan.... ama şimdi halaylarrrrrrrrrrrrrr ceylinlina ve hobby eeeeeee gelsin

kızlar iyi akşmlar ben jeli bırakmalı mıyım artık önceki sayfadada sormuştum
minelcim sen yenmişdin dimi????

eğer ön sevişme durumunu uzun tutarsan jele mele gerek kalmıyorkiiiiiiii jelde kötü bişey değil çocuk düşünyorsanız kullanmasan iyi olur okadar... sorun tam olarak nedir????
cvb verim azcık burdayımmmm da

gökçem aslında bi kaç sorum var yani şöyleki yeneli 1 hafta oldu 3. kez oldu bugün ama ilkinde üste ikici ve üçüncüde altta yapabldimde yani ağrı ve acı oluyo bende ikisindede kanama oldu canım yani jelsiz hiç denemedim sanki jelsiz yapamam gibi pskoljk olraka alştım biraz birde sanırım hala kasıyorum işte bölede rahat olamıyorum bende eşimde çok devam ettiremiyorum ağrı ve acıdan acaba egzersizemi ihtiyacım var 2 parmakta yenmiştim ama anlayamadım neden böle oluyor

MİNELCİMM ÖNCELİKLE MERHABAAA tekrarr yenmeni kutlarım bacım....

evet ilk yenmeden sonra yanma batma hissi olur kişilerde ama olmuyanlarda var.... sanırım sen baya kasmışınki kanama bile olmuşşşşş bu aşamalarda azcıkdaha fazla rahatlamayı deneyin bacım.... zaten ilk seferi yaptıkdan sonra elbette yaparsınız da (inşallah rahat ol yani)
jele devam etmenin hiç bir sakıncası yok... jel sadece spermelrin hızını düşürür onuda bebek düşünenler dikkate alır ki bunu kullanarak hamile kalanalr bilene var.... sen bol jelle daha rahat olucaksanki hepimiz öyle bol jel kullan... bir diğer tavsiyemmmmmmm iseee eşinle normal birlikteliğe geçmeden halaaa 10 dkk gibi parmak egzersizi yaparak rahatlayabilirsin... zira ben yendikden sonradaaa 4-5 birleşmeden önceki durumlarda egzersiz yapmıştım...

ha kanamam var dedin yaaa o tahribatıda kötü yapmamak için ara verebilirsin veyahut bende öyle tam olmadıda tahriş için bepanthen krem jel gibi kullandım baya içimi hızlı iyileştirdi....

jel kullanımı hamile kalmaya engel mi? anlayamadım da
huma bacımmmmmmmmm... şimdi jel olarak bir çoğu ultrason jeli kullanır onu bilemem ama su bazlı cinselliğe yönelik okey durex gibi jellerin evet arkasında da bizzat spermleri yavaşlarıt yazyorr...

haaa kesinlikle hamilelikden korumaz yanlış anlaşılmasın bir çok bacımız jelle hamile kaldı... ama mesela kadın 7 yıldır evli deniyor bebişi olmuyorsaaa birde jel kullanması kötü olur....

helede spermlerin hızı sıkıntısı varsa... örneğin benim eşimde öyle bir problem varrrrr :) o bakımaaaa dedimmmmmm

canım çok teşekkürler aslında ilşki öncesi parmağımla br deneyiyorum zaten gerçi ilk ikisinde kanama oldu bugün olmadı ama bugün de acı vardı yani kastım ama çok onun etkisi sanırım

canım çok teşekkürler aslında ilşki öncesi parmağımla br deneyiyorum zaten gerçi ilk ikisinde kanama oldu bugün olmadı ama bugün de acı vardı yani kastım ama çok onun etkisi sanırım
minelcim kasmaaaa evet sende bitecek bu iş... yanma batma olurrr...
birde dikine dikine değil girişden sonra anüs yönüne yönlendirerek yapınızzz yoksaa anlamsız bir acı oluyorrr
kasman içinde sıcak duş sonrası bol jelle daha rahat olunabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…