Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben vajinismusu yeneli bi kaç hafta oldu; dr umun yönlendirmesiyle tüm egzersizleri bebe yağıyla yaptım ve hala kullanıyorum aslında hamilelik için erken tamamen kurtulmmam gerekiyor ama evleneli neredeyse 5 yıl geçti

bacılarımmmmmm iyi akşamlarrrrrrr görüyorumki yeni bacıalrımız var ....

hepiniz hoş geldiniz hanımlar....

durmak yok egzersize devam diyoruz..... :):):):)

haklısın canım aslında bazen burayada yazıyorum kızlara acı macı yok diyorum peşinden acı oluncada yazıyorum saçmalaıyorum sanırım ama hepsi kasmaktan dediğin gibi canım

bacım maşallah yenmişin ne güzellll.... dr la yenmişin galibaaaa ama bebeyağı kullandırtmaz dr alrrr buna şaştım... bebeyağı dediğin johansın baby gibi marketelrde olan dalinin niveanın ürünleri mi????
mesela eskiler zeytinyağı bile kullanırmış ki vajinanınnnn ph nı bozmazzz o ama bebeyağıııııııı içindeki aloe vera gibi ürünlerle tam içine değinceee vajinada mantar yahut kaşıntı yapabilyor....

ha onunla yenenlerde oldu amaaa tavsiye etmiyoruzz....

inşlh yaşamamışndır böyle sıkıntılarrrr...

iyi akşamalrrrr bacılarrrr.... ben giderrrrr öpüldünüzzz:13::13::13::13::13:

haklısın canım aslında bazen burayada yazıyorum kızlara acı macı yok diyorum peşinden acı oluncada yazıyorum saçmalaıyorum sanırım ama hepsi kasmaktan dediğin gibi canım
olur olur böyleeee durumlar minelcim... sen rahatça yap yaz yeni gelinsinnnn tadını çıkart

öpüldün

evet canım dr un söylemiyle johnsın baby kullandık ( dr da bu arada oldukça tanınmış biri) ne yazık ki oldu mantar rahatsızlığı jinekoloğada gittim onun için neyse onu da bırakırım en kısa zamanda inşallah :) tşk ederimmm

Kızlar merak ettiğim bir konu var eğer eş denemesinde belimizin altına yastık koyarsak o zaman dümdüzmü itmek lazım yoksa yine aşağıya doğrumu itilecek çünkü yastığın amacı zaten yönü bulmayı sağlamak değilmi ben korkudan eş denemesine geçemiyorum denesem belki olacak ama ne olur bana yardımcı olurmusunuz yenen arkadaşlar cesaret yok bende taam deneyelim desem belki de olacak 12 cmdeyim zaten adetim bitsin hemen yapmak istiyorum.

canım yönü zaten aparattan alşmışsındır direkt bulursunuz bi sıkıntı olmaz sen üstte dene eşine sırtın dönük o zaman hakimiyet sendeyken elinle yönü kontrol edersin yani bende öle olmuştu ki ben 2 parmakla buldum sen 12 cm de kesin gelinsin hiç merak etme bütün çalşmaları bunun için yapmadın mı en kötü ihtimal bir daha denersin denemeden anlayamazsın ki cesaret etmicek bişi yok canım yüzde yüz girecek emin ol ama jel kullanki kayıp gtsin :) hadi başarılar ha birde zaten popo yönüne eğimli itmen gerektini biliyosundur düz değil hep eğimli olacak

Canım ben biliyorum da eşim çok iyi bilmiyor ve ben altta olmak istiyorum acaba yastık olsa da eğim vermek gerekirmi yoksa düz de itse olurmu

Kızlar ufak tefekleri geçeyim beyaz mumum tümünü aldım... Kendini rahatlatınca acı olmuyor gerçekten.tek olmak daha iyi oluyor.biraz yanınca yönü değiştirdim.ilk kez bir şey denemiş oldum. Tabi uzun sürdü. Milim milim ilerledi yani.bu egzersizlere devam ediip rahatça bu işlemi yapana kadar devam etmeliyim heralde. Sayenizde valla. Hep sizin başardığınızı ve yalnız olmadığımı düşündüm.

arkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))

Tebrik ederim ne güzel ya ben de yapmak istiyorum evliliğimin tehlikede olduğunu hissetmekten bıktım artık ya çekip giderse diye düşünmekten yoruldum bu üzüntüye dayanamıycam artık, kaç cmde yendiniz. Sanki hiç yapamyacakmışm gibi geliyor kendime hiç güvenim yok beceriksiz hissediyorum üstte olsam dengemi sağlamak problem altta olsam eşim tecrübesiz nasıl olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…