- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.941
Tebrik ederim ne güzel ya ben de yapmak istiyorum evliliğimin tehlikede olduğunu hissetmekten bıktım artık ya çekip giderse diye düşünmekten yoruldum bu üzüntüye dayanamıycam artık, kaç cmde yendiniz.
Canım ben biliyorum da eşim çok iyi bilmiyor ve ben altta olmak istiyorum acaba yastık olsa da eğim vermek gerekirmi yoksa düz de itse olurmu
canım tebrik ederim hadi gözün aydın :))) ne mutlu bir haber ya maşallah size hepinize yeni gelinimiz hayırlı olsun :))))
merhaba kızlar sorusu olan varsa bir süre buralardayım , yardımcı olmaya çalışim
off çok teşekkürler ağlıorum mutluluktan yaa:))
ağla canım ağla en güzel an o an :) sevinç gözyaşlarını dökerek gerçek mutluluğu yakalamak harika bir an :)
cnm yaa bişey sorucam içimdeyken sonuna kadar soktuğunda biraz batma oldu siz de de oldu mu
oldu canım hala da oluyor 3. defadır yaşıyorum sızı azcık acı ve ağrıyla birlikte ama arkadaşlar bi kaç haftaya geçceni söylüyolar tabi herkesn yapısıda farklı ama normal bunlar sen egzersiz yaptığın için daha çabuk atlatırsın bu süreci vajina alışıp esniyor çünkü
girerken hiç bi sorun yok kayıp gidiyor zaten ama içindeyken bi yere dayanıyor hissi var ve acıtıyor tam olarak bunu yaşadım umarım geçer
canm sen jelsiz mi yaptın jel kullanıyo musun ilşkiden önce ama merak etme bunları başardık ya gerisi :) gelir
yok cnm ya jelsiz mümkün mü zaten bol jel:)
cnm ben kendi kendine yenemeyenlerdenim bu yüzden doktora gittim en son 10 cm lik aparattan sonra deneyeyim dedim ve aparattan daha rahat girdi 3 senem boşuna gitmiş diorum bu muymuş diorum yaa.. ben gerçekten ağır bi vakaydım dokunamıodum bile bu hale nasıl geldim inanamıorum.:))
off çok teşekkürler ağlıorum mutluluktan yaa:))
canım benimde 3 yılım gitti ve en kötüsü gitmeye devam ediyor bende ağır bir vakayım doktora gitmeye bile cesaretim yok bazen banyoda şurayı bi keşfedeyim diyorum yok inceleyemiyorummm
hangisini kullanıyosun canım
canım benimde 3 yılım gitti ve en kötüsü gitmeye devam ediyor bende ağır bir vakayım doktora gitmeye bile cesaretim yok bazen banyoda şurayı bi keşfedeyim diyorum yok inceleyemiyorummm
@ceylinnila pekiyi bu tedavinin maaliyeti ne? paha biçilemez aslında ama:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?