Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tebrik ederim ne güzel ya ben de yapmak istiyorum evliliğimin tehlikede olduğunu hissetmekten bıktım artık ya çekip giderse diye düşünmekten yoruldum bu üzüntüye dayanamıycam artık, kaç cmde yendiniz.

cnm ben kendi kendine yenemeyenlerdenim bu yüzden doktora gittim en son 10 cm lik aparattan sonra deneyeyim dedim ve aparattan daha rahat girdi 3 senem boşuna gitmiş diorum bu muymuş diorum yaa.. ben gerçekten ağır bi vakaydım dokunamıodum bile bu hale nasıl geldim inanamıorum.:))

Canım ben biliyorum da eşim çok iyi bilmiyor ve ben altta olmak istiyorum acaba yastık olsa da eğim vermek gerekirmi yoksa düz de itse olurmu

o zaman eşine parmakla deneme yaptır o parmağıyla yönü anlayabilir ona göre iter, yani altta olacaksan yastık koy düz değil eğimli itecek yine çünkü ben alttayken eşim düz ittiğinde alamıyorum eğimli itince kayıp gidiyor ancak

cnm yaa bişey sorucam içimdeyken sonuna kadar soktuğunda biraz batma oldu siz de de oldu mu

oldu canım hala da oluyor 3. defadır yaşıyorum sızı azcık acı ve ağrıyla birlikte ama arkadaşlar bi kaç haftaya geçceni söylüyolar tabi herkesn yapısıda farklı ama normal bunlar sen egzersiz yaptığın için daha çabuk atlatırsın bu süreci vajina alışıp esniyor çünkü

girerken hiç bi sorun yok kayıp gidiyor zaten ama içindeyken bi yere dayanıyor hissi var ve acıtıyor tam olarak bunu yaşadım umarım geçer

canım benimde 3 yılım gitti ve en kötüsü gitmeye devam ediyor bende ağır bir vakayım doktora gitmeye bile cesaretim yok bazen banyoda şurayı bi keşfedeyim diyorum yok inceleyemiyorummm

Ben 5. Yılımdayım.ancak bugün ilerleme kat ettim. Yalnız olarak yastık koyarak yapmaya çalış. Ben de yapamam diyordum. Ama bugün gerçekten acımıyormuş onu öğrendim. Acı olursa yönü yavaşça değiştir.dene bence..
canım benimde 3 yılım gitti ve en kötüsü gitmeye devam ediyor bende ağır bir vakayım doktora gitmeye bile cesaretim yok bazen banyoda şurayı bi keşfedeyim diyorum yok inceleyemiyorummm

benden ağır değilsindir gerçekten bakamıodum bile ama ben doktorsuz başaramadım eğer durumun varsa daha fazla vakit kaybetme acı diye bişey yok yemin ederim sana..

Rabbime şükürleer olsun 17 mart itibariyle vaji illetinden kurtulmuş bulunuyorum sevincimi paylaşmak istedim gecede olsa. Rabbim bu illetle sınadığı tüm kullarını acilen kurtarsın. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…