Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Rabbime şükürleer olsun 17 mart itibariyle vaji illetinden kurtulmuş bulunuyorum sevincimi paylaşmak istedim gecede olsa. Rabbim bu illetle sınadığı tüm kullarını acilen kurtarsın. :)

canımm seni hep takipte görüyodum ama hiç yazmadın heraldeee tebrik ederim seni,, Allah başka sıkıntılar vermesinnnn

arkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))

Geçmiş olsun cnm tebrik ederimöyle böyle kurtulduk valla allahım başka sıkıntı çektirmesin..Bu arada bende de batma oluyor tamamını aldığımda yanma da oluyor zamanla geçer heralde bide cnm bişey sormak istiyorum gelgit yapabildiniz mi yoksa sadece pnsimi aldın?

ya işte o batma olunca gelgit yapamadık

Minel merhaba okuyunca yazmak istedim bende yeneli 4 gün oldu 4 kez de denedik 2 gün çok az da olsa kanamam oldu benimde ki çok aparat çalışması yaptım aparattta bile kızlığım bozulduğu an bile kan gelmedi bende ilişkide 2 defa oldu sanırım tahrişten kaynaklanıyor olabilir..İkincisi bende aynı durumdaym pnsi rahat alıyorum ama çok stres yapıyorum kasılmalarım oluyor gelgit yapamıyoruz fazla doktor bana günde 20 defa aparat çalışması verdi 10 gün adetten sonra da bir 10 gün daha sanırım rahatlatmak adına istersen sende egzersizlerine devam et bu arada çünkü egzersiz yapıp eş denemesi yaptığında çok daha rahat alıyosun..

Teşekkür ederim gökçecimAllah başka dert vermesin...

ecoş yaa bizimki çok durgun olayın şokunda mı bilmiorum mutlu musun diorum mutluyum dio ama mat mat bakıo filan noldu bu adama yavv:))

:))))) şoktadır o hala ondandır... Bak benimkine ne demeli adam tam penis denemesine geldik yorgan döşek yatıyo... Allam yarabbim bende bari egzersiz yapayıım dedim şimdi onu biitirdim..

Senin ki ne olduğunu anlayamadı zaar... Bi kaç denemeden sonra kendine gelir bence:))

ayy ne hissediosun dedim çok uykum var dedi horul horul uyuyo ben heyecandan uyuyamıorum bu muydu yani yıllardan sonraki kutlamamız:))

ayy ne hissediosun dedim çok uykum var dedi horul horul uyuyo ben heyecandan uyuyamıorum bu muydu yani yıllardan sonraki kutlamamız:))

Boşver sen onu dedim ya şaka gibi gelmiş ona şoktadır o...Sen takma kafana üzme kendini... çok güzel birşey yaşadın bu akşam ve en büyük sorununu hallettin artık...Darısı başıma:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…