- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.961
Rabbime şükürleer olsun 17 mart itibariyle vaji illetinden kurtulmuş bulunuyorum sevincimi paylaşmak istedim gecede olsa. Rabbim bu illetle sınadığı tüm kullarını acilen kurtarsın. :)
arkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))
hobby85 ve ceylinlinaaaa kızlar yenme tarihlerinizi söyleyin listeye ekleyelim sizleri
canımm seni hep takipte görüyodum ama hiç yazmadın heraldeee tebrik ederim seni,, Allah başka sıkıntılar vermesinnnn
arkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))
Geçmiş olsun cnm tebrik ederimöyle böyle kurtulduk valla allahım başka sıkıntı çektirmesin..Bu arada bende de batma oluyor tamamını aldığımda yanma da oluyor zamanla geçer heralde bide cnm bişey sormak istiyorum gelgit yapabildiniz mi yoksa sadece pnsimi aldın?
Tebrik ederim seni çokkk mutluyum senin adına ....bende en kısa zamanda yenmeliyim artık:))))))))))))))))
off çok teşekkürler ağlıorum mutluluktan yaa:))
ya işte o batma olunca gelgit yapamadık
canımmm, seni de çok tebrik ederim ne güzel bi kişi daha kurtuldu bu derttennn yihhuuu
gökçem aslında bi kaç sorum var yani şöyleki yeneli 1 hafta oldu 3. kez oldu bugün ama ilkinde üste ikici ve üçüncüde altta yapabldimde yani ağrı ve acı oluyo bende ikisindede kanama oldu canım yani jelsiz hiç denemedim sanki jelsiz yapamam gibi pskoljk olraka alştım biraz birde sanırım hala kasıyorum işte bölede rahat olamıyorum bende eşimde çok devam ettiremiyorum ağrı ve acıdan acaba egzersizemi ihtiyacım var 2 parmakta yenmiştim ama anlayamadım neden böle oluyor
bacımmmmmmmmmmmm çok çok tebrik ediyorummmmm evet bayadır yoktunnn.... ayrıca msjın içinde çok mutlu oldum.... çok çok tebrikler şimdi halayını çekelim sana ayrı bişey daha yapcammm birazdan.... ama şimdi halaylarrrrrrrrrrrrrr ceylinlina ve hobby eeeeeee gelsin
ağla güzelim ağla yılların sıkıntısı bu bitiverdi ne güzel...Mutluluk gözyaşları bu olsa gerek:))
harikasınız kızlar Allahhh başka dert vermesinnnnn
ecoş yaa bizimki çok durgun olayın şokunda mı bilmiorum mutlu musun diorum mutluyum dio ama mat mat bakıo filan noldu bu adama yavv:))
:))))) şoktadır o hala ondandır... Bak benimkine ne demeli adam tam penis denemesine geldik yorgan döşek yatıyo... Allam yarabbim bende bari egzersiz yapayıım dedim şimdi onu biitirdim..
Senin ki ne olduğunu anlayamadı zaar... Bi kaç denemeden sonra kendine gelir bence:))
ayy ne hissediosun dedim çok uykum var dedi horul horul uyuyo ben heyecandan uyuyamıorum bu muydu yani yıllardan sonraki kutlamamız:))
Kızlar haberiniz var mı ceylinila da yendi takipteydim onu çok mutlu oldum çok sevindim
canım hayırlı olsun allah başka dert vermesin bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?