Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Boşver sen onu dedim ya şaka gibi gelmiş ona şoktadır o...Sen takma kafana üzme kendini... çok güzel birşey yaşadın bu akşam ve en büyük sorununu hallettin artık...Darısı başıma:)))

amin inşallah.. bu arada aparat artık baya kolaylamıştır dimi sen çok çalıştın çünkü benden daha rahat alıcaksın merak etme..

Yendim cnm oldu:)binlerce kez şükürler olsun..Amin inşallah allah hepimizi mutlu etsin halayların içinde çok teşekkürler

amin inşallah.. bu arada aparat artık baya kolaylamıştır dimi sen çok çalıştın çünkü benden daha rahat alıcaksın merak etme..

ilk yaparken sadece biraz zaman alıyo...10 dk falan düşürdüm sonunda:)) Ama sonraları ve hiç çıkartmadan yaptığım gelgitlerde sıkıntı yok diyebilirim...

ilk yaparken sadece biraz zaman alıyo...10 dk falan düşürdüm sonunda:)) Ama sonraları ve hiç çıkartmadan yaptığım gelgitlerde sıkıntı yok diyebilirim...

süper ama penis denemesinde 10 dk falan beklemiceksin kayıp gidio aparattan çook farklı hemen yolunu buluyo ama işte gelgit yapamıorum yarın doktorla konuşucam bakalım

süper ama penis denemesinde 10 dk falan beklemiceksin kayıp gidio aparattan çook farklı hemen yolunu buluyo ama işte gelgit yapamıorum yarın doktorla konuşucam bakalım

tamam konuş bakalım. bende yarın arıcam durumdan haberdar edeyim.gel derse giderim bakalım...yarın haberleşiriz yatıyorum artık yarın malesef iş başı ((((((((((

mrb , 4 yıllık evliyim
hiç egzersiz yapamadım ama bu gece deneme yaptık yarısı girdi ama çok acı hissettim ayrıca çok fazla yanma ve kaşıntıda hissettim . yenen arkadaşlar bunlar normal mii? lütfen yardım edin

ben 4 aylık evliyim denemekten bıktım artık o acıların sonu yok mu hiç yaaaaaa olacak gibi oluyo giriyo biraz olay orda kopuyo artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık hiç iyi değilm kendimi iyi hissetmiyorum kusurlumuyum ben acaba nie böle acı oluyo niye tam girmiyo .piskolojim alt üst olmuş durumda hep ağlıyorum çaresizlikten bakıyorum ayna ile vajinama inceliyorum hep normal mi die ama bilemiyorm allaha isyan ettim al canımı die NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM YETER ARTIK ya

o yanma kaşıntı tahriş hiç bitmiyo zaten bende de oluyo ZALAİN die krem var o çok iyi geliyo kaşıntıya yanmaya

canımmm hiç isyan etmee bak daha 4 aylık evlisin yazık etme kendine bu kadar kolay bişeyi dert etme kendineee, bekle biraz sana yapman gerekenleri yazıcammm

canımm hiç egzersiz yapmadan yarısının girmesi büyük başarı hepsinin girmesi için senin üstte olman ve penisi sürekli kontrol etmen gerek, popona doğru eğim vererk... yanma hissi olur, çünkü egzersiz yapmadan, yani orayı genişletmeden ilişkiyi denemişsin, kaşıntı kısmını bilmiyorum belki yanmayla alakalıdır:44:

canım , öncelikle hoşgeldinnn
kendini kastığın için acıması normal, bu işin tek çaresi de egzersiz, egzersizle oraya bişeylerin girebileceğini beynine telki etmen lazımmm, öce kayganlaştırıcı jel al, ve serçe parmağını tek boğum almaya çalış, merak etme vajinamız zaten açıkkk orda zar perde veya duvar diye bişey yo, sadece vajinismuslular kaslarını kullanmayı bilmiyolar o kadar, kendini ne kadar gevşek bırakırsan o kadar rahat alırsın parmağınııı, lütfen ertelemeee

hiç egzersiz yapmadım ben artık zorlaya zorlaya büyük bi acı ile o kızlık zarını bozduk .. sanki benm kızlık zarım kalın çünkü yırtılan yeri ben aynadan görüyorum

ya ben çok üzüyorum artık kocam anlayışlı bi insan ama nereye kadar sürer bu anlayış bilemiyom herkesten herşeyi sakladımkimseye söyleyemedim

sakin ol canım ben de 3 ay çektimmm, 2. ayda başlamıştım egzersize, bir ayda yendim aslında daha kısa sürerdi ama araya adet grince egzersiz yapamadım
emin ol egzersize başlarsan faydasını görceksin, erteleme canım 4 ay ya da 4 yıl farketmiyo hastalık aynı hastalıkkk

hiç egzersiz yapmadım ben artık zorlaya zorlaya büyük bi acı ile o kızlık zarını bozduk .. sanki benm kızlık zarım kalın çünkü yırtılan yeri ben aynadan görüyorum

canım kızlık zarın yırtılsa bilee bu rahat ilişkiye grebileceğini göstermez, zaten vajinismus kızlık zarıyla ilgili değil tamamen vajina kaslarıyla ilgiliiii, senin o kasları kullanmayı öğrenmen gerek. bunun tek yolu da EGZERSİZZZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…