- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #146.981
Boşver sen onu dedim ya şaka gibi gelmiş ona şoktadır o...Sen takma kafana üzme kendini... çok güzel birşey yaşadın bu akşam ve en büyük sorununu hallettin artık...Darısı başıma:)))
canım sen yendin mi? en son eş denemesi yapcaz demiştin ondan sonra görmedim, ben de olmadı heralde demiştim... çok tebrikler canım, geçmiş olsun, yeni ve huzurlu hayata ilk adımların sana mutluluk getirsin inşaallah.
adeti yerine getirmek lazım o zaman:6 :64 : 4:
amin inşallah.. bu arada aparat artık baya kolaylamıştır dimi sen çok çalıştın çünkü benden daha rahat alıcaksın merak etme..
ilk yaparken sadece biraz zaman alıyo...10 dk falan düşürdüm sonunda:)) Ama sonraları ve hiç çıkartmadan yaptığım gelgitlerde sıkıntı yok diyebilirim...
süper ama penis denemesinde 10 dk falan beklemiceksin kayıp gidio aparattan çook farklı hemen yolunu buluyo ama işte gelgit yapamıorum yarın doktorla konuşucam bakalım
tamam konuş bakalım. bende yarın arıcam durumdan haberdar edeyim.gel derse giderim bakalım...yarın haberleşiriz yatıyorum artık yarın malesef iş başı((((((((((
tamam cnm sana ii geceler haberleşiriz öptüm ..
mrb , 4 yıllık evliyim
hiç egzersiz yapamadım ama bu gece deneme yaptık yarısı girdi ama çok acı hissettim ayrıca çok fazla yanma ve kaşıntıda hissettim . yenen arkadaşlar bunlar normal mii? lütfen yardım edin
ben 4 aylık evliyim denemekten bıktım artık o acıların sonu yok mu hiç yaaaaaa olacak gibi oluyo giriyo biraz olay orda kopuyo artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık hiç iyi değilm kendimi iyi hissetmiyorum kusurlumuyum ben acaba nie böle acı oluyo niye tam girmiyo .piskolojim alt üst olmuş durumda hep ağlıyorum çaresizlikten bakıyorum ayna ile vajinama inceliyorum hep normal mi die ama bilemiyorm allaha isyan ettim al canımı die NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM YETER ARTIK ya
mrb , 4 yıllık evliyim
hiç egzersiz yapamadım ama bu gece deneme yaptık yarısı girdi ama çok acı hissettim ayrıca çok fazla yanma ve kaşıntıda hissettim . yenen arkadaşlar bunlar normal mii? lütfen yardım edin
ben 4 aylık evliyim denemekten bıktım artık o acıların sonu yok mu hiç yaaaaaa olacak gibi oluyo giriyo biraz olay orda kopuyo artık gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum artık hiç iyi değilm kendimi iyi hissetmiyorum kusurlumuyum ben acaba nie böle acı oluyo niye tam girmiyo .piskolojim alt üst olmuş durumda hep ağlıyorum çaresizlikten bakıyorum ayna ile vajinama inceliyorum hep normal mi die ama bilemiyorm allaha isyan ettim al canımı die NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM YETER ARTIK ya
ya ben çok üzüyorum artık kocam anlayışlı bi insan ama nereye kadar sürer bu anlayış bilemiyom herkesten herşeyi sakladımkimseye söyleyemedim
hiç egzersiz yapmadım ben artık zorlaya zorlaya büyük bi acı ile o kızlık zarını bozduk .. sanki benm kızlık zarım kalın çünkü yırtılan yeri ben aynadan görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?