Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bebeyağı kullandım kaşıntı ve yanma ondan olabiilir mi acaba

işaret parmagım kadar olan bir deliğe penis girerken deri nie tahriş oluyo yaaaa yırtılıyor mu acaba herdefasında

o delik işaret parmağın kadar değil canım, bak ben söylüyorum emin olsandığından daha büyük orası fotoğraflari incele görüceksin
tahriş olmuyo canım, benim enfeksiyon bile olmadı vajinam hep yırtılma diye bişey de olmaz

ben egzersiz yapmayı öğreneyim o zaman ve deneyeyim allah bu sorunu yaşayan herkese yardım cı olsun çok zor zor bişi cidden

aynen canımm çok zor, yaşayan bilir... önce serçe parmağınla başlıyosun unutma okeyin veya durexin kayganlaştırıcısını al, serçe parmak tek boğum almaya çalış,sonrada tamamını,, bol bol nefes al egzersiz yaparken
sonra beni bilgilendir olurmu, sonraki aşamalarıda anlatayım

ben valla anladım bu mesele bana kafayı yedirdiyo haa :) ağlanacak halime gülüyorum cidden

ben buraya ilk yazdığımda senden daha umutsuzdum depresyondaydımm ama sonra egzerszilere bi başladım baktım oluyoo, devamı da geldiii, çok şükür yılbaşı akşamı yendimm, inşallah sen de yenersin daha tazecik evlisinnn canını sıkma bura en büyük ilaç , ne doktor ne başka bişey ben buranın sayesinde yendim:13:

bilgilendiririm . benim serçe parmağım oraya girer aynadan baktığımda girer gibi geliyo zaten eşimle bu 1 ay içinde denememizde 2 kere yarısı girdi gibi oldu ama çok gerildi derim

uyuyayım bari artık ben bana yardım ettiğim ve bana yzdığın için allah razı olsun senden içimi ferahlattın çok sağol yarın ben yazarım buraya gene burda olursan konuşuruz iyi geceler .ALLAHIN İYİLİĞİ VE MERHAÖETİ ÜZERİNDE OLSUN yaseminA

Son düzenleme:

kesin bekliyorum canımmm ben olmasam da emin ol yardım eden olur hemen başla egzersizlereee iyi geceler canımmm

kızlar süpersiniz çook tebrik ederim hepinizi Allah başka dert vermesin halaylar size gelsin
:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124:

canım çok saol ya bende sanırım biraz devam edicem egzersize haklısın aynı yazdıkların gibi yaşadıklarımız ama şükür aştık ya bunlarıda hallederiz :) hala regl olamdım normalde gelmesi gerekiyodu sanırım bu iş geciktirdi

Darısı bizim başımıza yazılarınızı okudum inan cesaret veriyo bende bugün egzersize başlayacam ama parmak çok itici ilk önce ne yapmam gerekiyo ben bunu allahın izniyle be burdaki bu konuya adamış arkadaşların yardımıyla çözücem inşallah iyi varsınız allah ne muradınız varsa versin

Son düzenleme:

canım hoşgeldin öncelikle

Parmak egzersizi hiç itici gelmesin. Çoğumuz parmak egzersizi ile başladık. İlk önce kayganlaştırıcı jel al ve bol jelle serçe parmağının vajiye sokmaya çalış. Yön popoya doğru canım. Düz itersen canın acır ve zorlanırsın. Derin nefes al ve verirken ilerlet parmağını. İlk önce tek boğum sonra 2.boğumu geçeceksin. Bunu yaptıktan sonra gelip buraya sonucunu yazarsan burdaki arkadaşlar sana yardımcı oalcaktı canım. Hadi başla haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…