- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.001
canımm hiç egzersiz yapmadan yarısının girmesi büyük başarıhepsinin girmesi için senin üstte olman ve penisi sürekli kontrol etmen gerek, popona doğru eğim vererk... yanma hissi olur, çünkü egzersiz yapmadan, yani orayı genişletmeden ilişkiyi denemişsin, kaşıntı kısmını bilmiyorum belki yanmayla alakalıdır:44:
işaret parmagım kadar olan bir deliğe penis girerken deri nie tahriş oluyo yaaaa yırtılıyor mu acaba herdefasında
bebeyağı kullandım kaşıntı ve yanma ondan olabiilir mi acaba
ben egzersiz yapmayı öğreneyim o zaman ve deneyeyim allah bu sorunu yaşayan herkese yardım cı olsun çok zor zor bişi cidden
bebeyağı kullandım kaşıntı ve yanma ondan olabiilir mi acaba
ben valla anladım bu mesele bana kafayı yedirdiyo haa :) ağlanacak halime gülüyorum cidden
aynen canımm çok zor, yaşayan bilir... önce serçe parmağınla başlıyosun unutma okeyin veya durexin kayganlaştırıcısını al, serçe parmak tek boğum almaya çalış,sonrada tamamını,, bol bol nefes al egzersiz yaparken
sonra beni bilgilendir olurmu, sonraki aşamalarıda anlatayım
uyuyayım bari artık ben bana yardım ettiğim ve bana yzdığın için allah razı olsun senden içimi ferahlattın çok sağol yarın ben yazarım buraya gene burda olursan konuşuruz iyi geceler .ALLAHIN İYİLİĞİ VE MERHAÖETİ ÜZERİNDE OLSUN yaseminA
Günaydınlarr
Minel merhaba okuyunca yazmak istedim bende yeneli 4 gün oldu 4 kez de denedik 2 gün çok az da olsa kanamam oldu benimde ki çok aparat çalışması yaptım aparattta bile kızlığım bozulduğu an bile kan gelmedi bende ilişkide 2 defa oldu sanırım tahrişten kaynaklanıyor olabilir..İkincisi bende aynı durumdaym pnsi rahat alıyorum ama çok stres yapıyorum kasılmalarım oluyor gelgit yapamıyoruz fazla doktor bana günde 20 defa aparat çalışması verdi 10 gün adetten sonra da bir 10 gün daha sanırım rahatlatmak adına istersen sende egzersizlerine devam et bu arada çünkü egzersiz yapıp eş denemesi yaptığında çok daha rahat alıyosun..
Darısı bizim başımıza yazılarınızı okudum inan cesaret veriyo bende bugün egzersize başlayacam ama parmak çok itici ilk önce ne yapmam gerekiyo ben bunu allahın izniyle be burdaki bu konuya adamış arkadaşların yardımıyla çözücem inşallah iyi varsınız allah ne muradınız varsa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?