- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.021
slm kızlar ben çok deniyorum ama girmiyo işte ya sırtım dönük üsta geçtim çok zorladım olmuyo hiç girmiyo öyle girse acıya filan dayanacam
slm kızlar ben çok deniyorum ama girmiyo işte ya sırtım dönük üsta geçtim çok zorladım olmuyo hiç girmiyo öyle girse acıya filan dayanacam
Darısı bizim başımıza yazılarınızı okudum inan cesaret veriyo bende bugün egzersize başlayacam ama parmak çok itici ilk önce ne yapmam gerekiyo ben bunu allahın izniyle be burdaki bu konuya adamış arkadaşların yardımıyla çözücem inşallah iyi varsınız allah ne muradınız varsa versin
niye böle oluyo yardım edin banada
canım hoşgeldin öncelikle
parmak egzersizi hiç itici gelmesin. çoğumuz parmak egzersizi ile başladık. Ilk önce kayganlaştırıcı jel al ve bol jelle serçe parmağının vajiye sokmaya çalış. Yön popoya doğru canım. Düz itersen canın acır ve zorlanırsın. Derin nefes al ve verirken ilerlet parmağını. Ilk önce tek boğum sonra 2.boğumu geçeceksin. Bunu yaptıktan sonra gelip buraya sonucunu yazarsan burdaki arkadaşlar sana yardımcı oalcaktı canım. Hadi başla haberlerini bekliyoruz :)
Ilk önce kaç kulak çöpüyle başlamam gerekiyo
kızlar süpersiniz çook tebrik ederim hepinizi Allah başka dert vermesin halaylar size gelsin
:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124:
Minel canım mesaj kutun dolu mesaj yazdım ama gönderemiyorum
kızlar olduuuuuuuuu :) ama kimsenin hevesini kırmak gibi olmasın çok acıdı yailk defa içeri girdi kananmamda oldu kendimi çok garip hissediyom ama sanırım acı olması ben çok egzersiz yapmadım ondan kaynaklı olabilir mi,,,,,,,,,, sürekli jel sürdüm altta olmadı üstte olmadı sırtımı döndüm olmadı en son üstte yüzümü döndüm girmiyodu zorlaya zorlaya girdirdim ilk defa eşim sabırsızlık yapmadı allahtan sertleşmiştide ve öle oturarark yüzüm ona dönükken alabildim sonrasında yanma ve acı oldu içeri girene kadar da çok zorlandım girmiyodu bi türlü ama o an egzerizlerde parmağımı rahatça aldığımı düşünüp ittirmeye çalştım sonra içinde beklettik çıkınca eşimde bişi anlamadını söledi çok sıcaklık hissetmiş ve baskı,,,,,,,çıkardıktan sonra pembemsi kahverengimsi bi kanamam oldu kızlk bozulunca bölemi olur kızlarrrrrrr bişi diyin ben şimdi gelin mi oldum yahu inanamıyorum ama sabahtan beri 12 ye kadar uğraştık ya :) ya diyorum acaba adetmi oldum onun kanamasımı ama adetime var daha inanamadığım için ne düşüncemi şaşırdım doğrusu :)
slm kızlar nasılsınız
ya giremiyorum artık hem yoğunluk var hemde pc bozuldu açılmıyo herzaman
yeni gelinler varmı okuyamadım geçmişi.çok uzun olurdu birde bu pc ile zor.
cecemm ne yaptın gelin oldunmu
aynen öyle bir kulak çöpünü alınıyorsun az pamuk sarıyorsun etrafına yumuşak olması açısından onun üstünede streç filmle kaplıyorsun bunu yap bak çok kolay oluyor
minell canım tebrikler valla sen yenmişmisin diye baka baka geldim son sayfaya ve güzel haberini gördümmm çokkkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmbravo sana sözünü tuttun valla ama ben tutamadım neyse bu konu üzerine konuşmiyim ailemin yanındaydım onları bırakıp gelmek biraz üzdü beni ve şu an moralim bozuk şuanlık benim durumum böyle kalsın artık gün vermicem zaman vermicem sadece egzersiz yapıcam ve hazır olduğumda denicem ay buda yoruyor be benden bi cacık olmaz neyse canımm inan ço ksevindimmm ama 1 hafta geçti 2.ciyi denemedinizmi canım göremedim o yazını inş. denemişindir ve güzel geçmiştir...
yok canım ya gelin olsam görürsüneşim gelmedi benimle şehir dışındaydım onsuz olduğum içinde yenip dönme gibi bi durumum yoktu işte dün gece geldim bugün birşeylere başlarım yine kaldığım yerden devam en son 6 cm aparat aldım şimdi tekrar öyle denicem bi 10 cm lere geleyim inş. gerisi kolay...
ay sizleri çok özledim valla aklım hep sizdeydiiii canlarım
hiç kanaması olmayan var mı?
bir de tamamını mı almak gerekiyor p...sin yenmek için
hiç kanaması olmayan var mı?
bir de tamamını mı almak gerekiyor p...sin yenmek için
ooo kimler gelmiş hoşgelmişbence 6cm den başlama baştan başla yani biranda belki 6cm yapamazsın moralin bozulur zaten öncedende yaptığın için hemen 6cm e gelirsin.içimden bi ses bikaç güne halayını çekcez dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?