Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşım parmak itici geliyorsa kulak çöpüyle başla sonra muma geç bende hiç parmakla yapmadım ama yendim. bu kişiden kişiye değişiyor sen nasıl rahatsan onunla yap egzersizini yeter ki yap.

tamam canım çok heyecanlıyım ama çok karalıyım dualarınızı esirgemeyin

minell canım tebrikler valla sen yenmişmisin diye baka baka geldim son sayfaya ve güzel haberini gördümmm çokkkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmm bravo sana sözünü tuttun valla ama ben tutamadım neyse bu konu üzerine konuşmiyim ailemin yanındaydım onları bırakıp gelmek biraz üzdü beni ve şu an moralim bozuk şuanlık benim durumum böyle kalsın artık gün vermicem zaman vermicem sadece egzersiz yapıcam ve hazır olduğumda denicem ay buda yoruyor be benden bi cacık olmaz neyse canımm inan ço ksevindimmm ama 1 hafta geçti 2.ciyi denemedinizmi canım göremedim o yazını inş. denemişindir ve güzel geçmiştir...
slm kızlar nasılsınız
ya giremiyorum artık hem yoğunluk var hemde pc bozuldu açılmıyo herzaman
yeni gelinler varmı okuyamadım geçmişi.çok uzun olurdu birde bu pc ile zor.
cecemm ne yaptın gelin oldunmu

yok canım ya gelin olsam görürsün eşim gelmedi benimle şehir dışındaydım onsuz olduğum içinde yenip dönme gibi bi durumum yoktu işte dün gece geldim bugün birşeylere başlarım yine kaldığım yerden devam en son 6 cm aparat aldım şimdi tekrar öyle denicem bi 10 cm lere geleyim inş. gerisi kolay...

ay sizleri çok özledim valla aklım hep sizdeydiiii canlarım

aynen öyle bir kulak çöpünü alınıyorsun az pamuk sarıyorsun etrafına yumuşak olması açısından onun üstünede streç filmle kaplıyorsun bunu yap bak çok kolay oluyor

tamam bununla başlayacağı çok tşk ederim ara ara yazarım :) şimdi işteyim akşamı sabırsızlıkla bekliyorum ilk kez bukadar kararlıyım

ooo kimler gelmiş hoşgelmişbence 6cm den başlama baştan başla yani biranda belki 6cm yapamazsın moralin bozulur zaten öncedende yaptığın için hemen 6cm e gelirsin.içimden bi ses bikaç güne halayını çekcez dio

hiç kanaması olmayan var mı?
bir de tamamını mı almak gerekiyor p...sin yenmek için

canımbenim hiç olmadı nerdeyse çizik şeklinde 1 damla oldu oda ben sildim öyla çıktı ama egzersizleri yapıyordum en son 14 cm almişdım iyice esnedigi

için olabilir tam bilmiyorum ayrıca bacım kandan korkma adetliyken kat kat fazlasını görüyon

hoşbuldum canımmmm nasılsınnnn evet canım bende öyle düşündüm bitane 3 cm yaparım öyle denerim o oldumu hemen geçerim 6 cm e zaten cm cm birsürü aparat yaptım 10 a kadar oldukça denerim artık üst üste gaza gelirim belki hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…