- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.041
canımbenim hiç olmadı nerdeyse çizik şeklinde 1 damla oldu oda ben sildim öyla çıktı ama egzersizleri yapıyordum en son 14 cm almişdım iyice esnedigi
için olabilir tam bilmiyorum ayrıca bacım kandan korkma adetliyken kat kat fazlasını görüyon
hoşbuldum canımmmm nasılsınnnnevet canım bende öyle düşündüm bitane 3 cm yaparım öyle denerim o oldumu hemen geçerim 6 cm e zaten cm cm birsürü aparat yaptım 10 a kadar oldukça denerim artık üst üste gaza gelirim belki hayırlısı
merhaba zaten acı yok emin olabilirsin egzersizlerde en son kaç cmle yaptın??
ya kizlarr ben iki parmagi bi turlu beceremiyorum.acaba yeteri kadar esnemedi mi ki orasi ondan midir?ne yapmaliyim yardim edin lutfennn
ya kizlarr ben iki parmagi bi turlu beceremiyorum.acaba yeteri kadar esnemedi mi ki orasi ondan midir?ne yapmaliyim yardim edin lutfennn
Mila'cığım baş parmağın hariç bütün parmaklarının hepsini denedin mi canım? Hepsiyle rahat rahat yapabiliyor musun?
belki gaza gelirim yok artık bahanede kalmadı hasta değilsin şehir dışından geldin en kısa zamanda halayını çekiyoruz artık tamam
bende ii diyelim ii olayım yani pek ii değildim ama şimdi daha iiyim.sebebini diğer topiğe yazdım burayı meşgul etmek istemedim
canım ben aslında 2 parmak tam alıyorum git gelde yapıyorum yavaş yavaş ondan cesaret alıp deneyim dedim ama hiç girmedi ya başı bile(
canımmm önce parmaklarını küs yap ve yapabileceğine inan.bu işin yarısından çoğu inanmakta.biraz kasılmış olabilirsin rahat ol güzel şeyler düşün ve popoya ittirmeyi unutma
karamsarcım oraya yazdım birşeyler oku canım çok üzüldüm ya ne olur dikkat et kendine hani gidersede en azından ben elimden geleni yaptım dikkat ettim artık nasip böyleymiş dersin ama sen dikkat etmek zorundasın sakın ayağa kalkma mecburi durumlar dışında varsın ev batsın 3 4 ay sağlığından önemli değil karnındaki o minik canı düşün tatlım.. Allah ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.
Merhaba kızlarrrSorusu olan varsa buralardayım ben
var şekerim sorumnasıl gidiyor ilişki durumları alışabildinmi 2 ay oldu hani nasıl yaparız ederizi geçtim yendikten sonra nasıl olcak nasıl ilerler o sorulara geldik artık
alıştım tabiki canım , cecemm kuzum şun kadar söylim ne kadar sık yaparsanız o kadar çabuk alışıyorsun bi baskı hissi oluyor o da işte yaptıkça geçiyor , çok şükür herşey yolunda şuan için darısı başına senin ama sen çok ara verdin bak
hoşgeldin canım ya valla özlemişiz seni :)
evvet gelin oldum ben bak 1 hafta kayboldun 10 martta yendim şükür ve sormuşsun dün 3. kez yapabildimde tabi bazı sıkıntılarım var onlarıda kızlar saolsun sürekli sorarak çözmeye çalışıyorum eeee sıra sende tembel gelin :) valla gün gün yazmanı bekliyoruz hiç kaçarın yok 2-3 güne yenersin azcık işi hızlandır ağırdan alma sakın senden hergün haber beklicem valla
öyle valla ya ben bile kendime olan inancımı kaybettim siz kim bilir ne düşünüyorsunuzdur hakkımda artık ne diyeceğimi bilemiyorum ama zor gerçekten hani tamam diyorum olcak diyorum o ana geldimi duruyor herşey ya artık tamam bile diyemiyorum çünkü o olaya gelince herşey duruyor akışına bıraktım şimdilik canım..
[/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?