Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

teşekkür ederim. aklıma gelenleri buraya sizlere soruyorum

belki gaza gelirim yok artık bahanede kalmadı hasta değilsin şehir dışından geldin en kısa zamanda halayını çekiyoruz artık tamam
bende ii diyelim ii olayım yani pek ii değildim ama şimdi daha iiyim.sebebini diğer topiğe yazdım burayı meşgul etmek istemedim

ya kizlarr ben iki parmagi bi turlu beceremiyorum.acaba yeteri kadar esnemedi mi ki orasi ondan midir?ne yapmaliyim yardim edin lutfennn

ya kizlarr ben iki parmagi bi turlu beceremiyorum.acaba yeteri kadar esnemedi mi ki orasi ondan midir?ne yapmaliyim yardim edin lutfennn

canımmm önce parmaklarını küs yap ve yapabileceğine inan.bu işin yarısından çoğu inanmakta.biraz kasılmış olabilirsin rahat ol güzel şeyler düşün ve popoya ittirmeyi unutma

inş. canım Allah iyilik versin dikkat et kendine ben diğer topiğe bakayım ozaman ...

canımmm önce parmaklarını küs yap ve yapabileceğine inan.bu işin yarısından çoğu inanmakta.biraz kasılmış olabilirsin rahat ol güzel şeyler düşün ve popoya ittirmeyi unutma

inan hic bu kadar inanmamistim kendime bu siteyi okuduktan sonra acaip gaza geldim :) bi an once olsun bitsin istiyorum o yuzden de heycan yapiyor olabilirim aslinda.parmaklarimi kus yapmayi denicem tesekkrler

karamsarcım oraya yazdım birşeyler oku canım çok üzüldüm ya ne olur dikkat et kendine hani gidersede en azından ben elimden geleni yaptım dikkat ettim artık nasip böyleymiş dersin ama sen dikkat etmek zorundasın sakın ayağa kalkma mecburi durumlar dışında varsın ev batsın 3 4 ay sağlığından önemli değil karnındaki o minik canı düşün tatlım.. Allah ım sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inş.

Allah razı olsun canım okudum orayıda cvp yazdım.siz böyle şeyler yazınca rahatlıyorum

öncelikle hoşgeldin canım yazdıklarını okudumda yine bir ertelemeler falan sezdim sanki sakın canım erteleme bak ne güzel 6 cm aldın şehir dışına çıktın dinlendin geldin şimdi durmak yok tamam mı bu haftasonuna kadar gelinsin inşş

var şekerim sorum nasıl gidiyor ilişki durumları alışabildinmi 2 ay oldu hani nasıl yaparız ederizi geçtim yendikten sonra nasıl olcak nasıl ilerler o sorulara geldik artık

alıştım tabiki canım , cecemm kuzum şun kadar söylim ne kadar sık yaparsanız o kadar çabuk alışıyorsun bi baskı hissi oluyor o da işte yaptıkça geçiyor , çok şükür herşey yolunda şuan için darısı başına senin ama sen çok ara verdin bak

Son düzenleme:
hoşgeldin canım ya valla özlemişiz seni :)

evvet gelin oldum ben bak 1 hafta kayboldun 10 martta yendim şükür ve sormuşsun dün 3. kez yapabildimde tabi bazı sıkıntılarım var onlarıda kızlar saolsun sürekli sorarak çözmeye çalışıyorum eeee sıra sende tembel gelin :) valla gün gün yazmanı bekliyoruz hiç kaçarın yok 2-3 güne yenersin azcık işi hızlandır ağırdan alma sakın senden hergün haber beklicem valla

öyle valla ya ben bile kendime olan inancımı kaybettim siz kim bilir ne düşünüyorsunuzdur hakkımda artık ne diyeceğimi bilemiyorum ama zor gerçekten hani tamam diyorum olcak diyorum o ana geldimi duruyor herşey ya artık tamam bile diyemiyorum çünkü o olaya gelince herşey duruyor akışına bıraktım şimdilik canım..

ohh maşallah işte buna sevindim 3 .cü kez bak bak süperrrrr ama ben biliyodum gidicem gelicem minel yenmiş olur diyodum ahh darısı bana inş.. canımmmm

canımmm neden kaybediyorsun inancını bak ne güzel ilerleme kaydetmiştin , devam edebilirsin kimler yendi sen neden yenemeyesin düşünsene , hani oraya birşey girebildiğini biliyorsun i esneyebildiğini biliyorsun artık bunları öğrendin , devam etmek senin elinde , sonrası ip söküğü gibi gelicek be canım nolur ara verme daha fazla kurtul bak o kadar çok rahatlıcaksın sen şuan farketmiosun ama üzerinde büyük baskı var :44::44::44:

Egzersizlere yeni başlayanlar veya ilerleme kaydedenler bana özelden mesaj atsınlar yada buradan yazsınlar listeyi düzenleyeyim tekrar

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…