Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen öyle çok mutlu gibi gözüküyorum ama içimi Allah bilir yani olmuyor tam olsun diye zaman veriyorum bir yerde birşeyler yolunda gitmiyor var birşeylerde anlayamadım valla ben kendimden sıkıldı maslında bugün de moralim bozuk biliyormusun nedeninide bilmiyorum hiç birşeye iyi bakamıyorum maalesef çok durgun haldeyim yatağımı bile toplamadım daha normalde kalkar kalkmaz toplarım neyse geçer bi kaçgüne sağol canım...

biz yanındayız ne olursa olsun biliyorsun söylememize gerek bile yok
ama erteleme bunu sende kurtul istiyorum ben vala inşalah düzelirsin canımmm

sağol canım benim biliyorum tabiki liste hazırlamışsın birde eline sağlık vay be cecemm 6 cm aparat ruyamda görsem inanmazdım aparatı aldım daha ne isterim ilk giriş zor gerçekten o ilk boğumu geçtikmi nasılda acısız ilerliyo ay hepisii biliyorumda iş başarmaya kaldı

canımmm sana hiç yakışmıyo bu düşünceler...bak sen en geç haftasonu gelin olacaksın.bütün olumsuzlukları at üzerinden ve sanki daha ilk defa egzersiz yapacakmış heycanıyla başla hemen.sende süreç uzayınca biraz ülfet oldu sıkkınlık geldi onun için ilk defa egzersize başlıyosun ve çok heycanlısın
böyle ruh halleri olur arasıra kendine gel cecemmmm sen bu değilsin

sen boşver beni kendine dikkat et döverim vallaaa ayy banada geliyo arada böyle durgun haller nasıl sarhoş gibiyim görsen aslında kocacık olsa sanırım şimdi olurdu kendimi kasacak halim bile yokkkk

di mi ??? karamsarı hatırlayalım nasıldı geldiğinde buraya

sen boşver beni kendine dikkat et döverim vallaaa ayy banada geliyo arada böyle durgun haller nasıl sarhoş gibiyim görsen aslında kocacık olsa sanırım şimdi olurdu kendimi kasacak halim bile yokkkk

hıh şimdi yokya öle dersin yanında olsa hiç halim yok uyuyayım dersin
bak benim durumumda moralde çok önemli yani üzülünce bebekte etkileniyo şimdi ben sana üzülünce bebişte üzülüyo teyzesi bak bizi üzmede hemen hallet şu işi

tabi şimdi hastalık bitti halsizlik başladı ölemi

tamam sözzz şimdi duşa gircem rahatlıcam sonra zaten eşim gelmiş olur erken gelicek yemek yeriz ve parmakm denemesi yaparız yine dün söyledi hatta ama çok yorgundum bugün yapıcaz inş. yarın da Allah kerim...

sizleri seviyorummmmmm

ay bana verdiği gazlar sayesinde böyleyim ben
sanki yenmişte herkese yardım ediyo gibiydi

ay çok güldürdün beni hakketen ya aklıma geldide yenmiş gibi gaz veriyordum manyaklıkmı başka birşeylikmi çözemedim kız çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün

üzülme sen annesi teyzecik halleder bebişe kardeş lazım demi hemen işe başlıyım

heh şöle git yende kardeş yap sen

hatırlıyomusun anlaştık yarın ikimizde yaptık dicez die beb sırf onun için yapmıştımama sen yine bi erteleme bahane bulmuştun
bellimi olur kız belki beşik kertmesi yaparız

hah şöyle işte bak bu kadar kişi cecemm diye diye dilinde tüy bitti kız hadi yende bizleri sevindir

hatırlıyomusun anlaştık yarın ikimizde yaptık dicez die beb sırf onun için yapmıştımama sen yine bi erteleme bahane bulmuştun

bu sitenin bir karamsarı vardı oda adı üstünde karamsar o yendiyse herkes yener çok karmsardın gerçekten karamsar senin yazdıklarını okurken derdim adı gibi karamsar

aynen ya ne tembel çıktım benn ayyyyy ne günlerdi aylar geçti be yazıklar olsun bana püü

hah şöyle işte bak bu kadar kişi cecemm diye diye dilinde tüy bitti kız hadi yende bizleri sevindir

ben gidiyom yaa ayıp yani değilmi bunca söze durmak olmaz gidip az vajiyle arkadaşlık ediyim oda özlemiştir doktorunu öpüldünüz canlar dua edin karamsarcım canım dikkat et bakk valla çok kızarım öpüyorum görüşürüz....

bu sitenin bir karamsarı vardı oda adı üstünde karamsar o yendiyse herkes yener çok karmsardın gerçekten karamsar senin yazdıklarını okurken derdim adı gibi karamsar

sorma ya çok karamsardım gerçektennormaldede öleyim zaten eşim olumlu bişey sölese ben hemen bi karamsarlık bi yokuşa sürme halleri
ama işte bakın adım karamsar ben bile yendim karamsar olarak (okuyanlar)siz neler yaparsınız.düşünsene 3 parmağı yapıyorum çıkarınca tek parmak yapabilirmiyimki diyorum

hadi bakalım git de 10 cmi alıp gelirsin inşallahhh akşama da gelin olursun inşallahhhhh

aynen öyleydin hep yapardın yapardın sonra acaba yapabilir miyim derdin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…