- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.061
canımmm neden kaybediyorsun inancını bak ne güzel ilerleme kaydetmiştin , devam edebilirsin kimler yendi sen neden yenemeyesin düşünsene , hani oraya birşey girebildiğini biliyorsun i esneyebildiğini biliyorsun artık bunları öğrendin , devam etmek senin elinde , sonrası ip söküğü gibi gelicek be canım nolur ara verme daha fazla kurtul bak o kadar çok rahatlıcaksın sen şuan farketmiosun ama üzerinde büyük baskı var :44::44::44:
aynen öyle çok mutlu gibi gözüküyorum ama içimi Allah bilir yani olmuyor tam olsun diye zaman veriyorum bir yerde birşeyler yolunda gitmiyor var birşeylerde anlayamadım valla ben kendimden sıkıldı maslında bugün de moralim bozuk biliyormusun nedeninide bilmiyorum hiç birşeye iyi bakamıyorum maalesef çok durgun haldeyim yatağımı bile toplamadım daha normalde kalkar kalkmaz toplarım neyse geçer bi kaçgüne sağol canım...
aynen öyle çok mutlu gibi gözüküyorum ama içimi Allah bilir yani olmuyor tam olsun diye zaman veriyorum bir yerde birşeyler yolunda gitmiyor var birşeylerde anlayamadım valla ben kendimden sıkıldı maslında bugün de moralim bozuk biliyormusun nedeninide bilmiyorum hiç birşeye iyi bakamıyorum maalesef çok durgun haldeyim yatağımı bile toplamadım daha normalde kalkar kalkmaz toplarım neyse geçer bi kaçgüne sağol canım...
canımmm sana hiç yakışmıyo bu düşünceler...bak sen en geç haftasonu gelin olacaksın.bütün olumsuzlukları at üzerinden ve sanki daha ilk defa egzersiz yapacakmış heycanıyla başla hemen.sende süreç uzayınca biraz ülfet oldu sıkkınlık geldi onun için ilk defa egzersize başlıyosun ve çok heycanlısın
böyle ruh halleri olur arasıra kendine gel cecemmmm sen bu değilsin
canımmm sana hiç yakışmıyo bu düşünceler...bak sen en geç haftasonu gelin olacaksın.bütün olumsuzlukları at üzerinden ve sanki daha ilk defa egzersiz yapacakmış heycanıyla başla hemen.sende süreç uzayınca biraz ülfet oldu sıkkınlık geldi onun için ilk defa egzersize başlıyosun ve çok heycanlısın
böyle ruh halleri olur arasıra kendine gel cecemmmm sen bu değilsin
di mi ??? karamsarı hatırlayalım nasıldı geldiğinde buraya
önceki sayfada yazığımı görmedin galiba halen olumsuz konuşuyo şuna bak
sen boşver beni kendine dikkat et döverim vallaaaayy banada geliyo arada böyle durgun haller nasıl sarhoş gibiyim görsen aslında kocacık olsa sanırım şimdi olurdu kendimi kasacak halim bile yokkkk
di mi ??? karamsarı hatırlayalım nasıldı geldiğinde buraya
öncelikle hoşgeldin canım yazdıklarını okudumda yine bir ertelemeler falan sezdim sankisakın canım erteleme bak ne güzel 6 cm aldın şehir dışına çıktın dinlendin geldin şimdi durmak yok tamam mı bu haftasonuna kadar gelinsin inşş
hıh şimdi yokya öle dersin yanında olsa hiç halim yok uyuyayım dersin
bak benim durumumda moralde çok önemli yani üzülünce bebekte etkileniyo şimdi ben sana üzülünce bebişte üzülüyo teyzesi bak bizi üzmede hemen hallet şu işi
tabi şimdi hastalık bitti halsizlik başladı ölemi
ay bana verdiği gazlar sayesinde böyleyim ben
sanki yenmişte herkese yardım ediyo gibiydi
ay çok güldürdün beni hakketen ya aklıma geldide yenmiş gibi gaz veriyordum manyaklıkmı başka birşeylikmi çözemedimkız çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün
üzülme sen annesi teyzecik halleder bebişe kardeş lazım demihemen işe başlıyım
ay çok güldürdün beni hakketen ya aklıma geldide yenmiş gibi gaz veriyordum manyaklıkmı başka birşeylikmi çözemedimkız çok güldürdün beni Allah da seni güldürsün
üzülme sen annesi teyzecik halleder bebişe kardeş lazım demihemen işe başlıyım
tamam sözzz şimdi duşa gircem rahatlıcam sonra zaten eşim gelmiş olur erken gelicek yemek yeriz ve parmakm denemesi yaparız yine dün söyledi hatta ama çok yorgundum bugün yapıcaz inş. yarın da Allah kerim...
sizleri seviyorummmmmm
hatırlıyomusun anlaştık yarın ikimizde yaptık dicez die beb sırf onun için yapmıştımama sen yine bi erteleme bahane bulmuştun
bellimi olur kız belki beşik kertmesi yaparız
hatırlıyomusun anlaştık yarın ikimizde yaptık dicez die beb sırf onun için yapmıştımama sen yine bi erteleme bahane bulmuştun
bellimi olur kız belki beşik kertmesi yaparız
hah şöyle işte bak bu kadar kişi cecemm diye diye dilinde tüy bitti kız hadi yende bizleri sevindir
bu sitenin bir karamsarı vardı oda adı üstünde karamsar o yendiyse herkes yener çok karmsardın gerçekten karamsar senin yazdıklarını okurken derdim adı gibi karamsar
aynen ya ne tembel çıktım benn ayyyyyne günlerdi aylar geçti be yazıklar olsun bana püü
ben gidiyom yaa ayıp yani değilmi bunca söze durmak olmaz gidip az vajiyle arkadaşlık ediyim oda özlemiştir doktorunuöpüldünüz canlar dua edin karamsarcım canım dikkat et bakk valla çok kızarım öpüyorum görüşürüz....
sorma ya çok karamsardım gerçektennormaldede öleyim zaten eşim olumlu bişey sölese ben hemen bi karamsarlık bi yokuşa sürme halleri
ama işte bakın adım karamsar ben bile yendim karamsar olarak (okuyanlar)siz neler yaparsınız.düşünsene 3 parmağı yapıyorum çıkarınca tek parmak yapabilirmiyimki diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?