Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar yeri degil ama tam 3 kilo verdim bu hastalıgı yendikten sonra bi güven geldi

hayatımı tam anlamıyla düzene koyuyorum önceleri içimden gelmezdi ciciler bile aldım

hadi kızlar bı iş bitirin bu hastalık insanın hayat kalitesini düşürüyor

hobby85 ve ceylinlinaaaa kızlar yenme tarihlerinizi söyleyin listeye ekleyelim sizleri

best canım benim yenme tarihim 16 mart.. artık sen mi yapıyorsun cadıkedi yok mu??

HAYDİ HATUNLARRRRRRRRRRRR HOBBY BACIMIZ İÇİNNNNNNNNNNNNNN HARMANDALINAAAA

oyun havası harmandalı zeybek - YouTube

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

kgokcemmm hep sizin sayenizde yendim çok şükür.. çok seviyorum sizi...

arkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))

tebrikler tatlım halaylar sana

Rabbime şükürleer olsun 17 mart itibariyle vaji illetinden kurtulmuş bulunuyorum sevincimi paylaşmak istedim gecede olsa. Rabbim bu illetle sınadığı tüm kullarını acilen kurtarsın. :)

sanada tebrikler tatlımmm halaylar gelsinn oooooooo

harikasın canım gerçekten insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyo hayata başka bakıyo

Son düzenleme:
canımmm hiç isyan etmee bak daha 4 aylık evlisin yazık etme kendine bu kadar kolay bişeyi dert etme kendineee, bekle biraz sana yapman gerekenleri yazıcammm

Allah yardımcın olsun böyle düşünmen çok mormal çünkü bende böyle düşünüyordum ama dün yenmiş biri olarak sana şunu diyebilirim ki iş bittikten sonra bu muymuş diyeceksin yeter ki başaracağına inan ve egzersizler :)

1'5 ay once bizde elti aldik bana inat yapar gibi hemen hamile kaldi millet vaj olmuyormu bizde var sadece sukur bende yendim ama insan neden onlarda oyle olmuyor da bizde oyle oluyo diye insan sinirleniyo

bende öle düşünüyodum ya bi yakınım bende 1 yıl sonra evlendi hemen hamile kaldı ama hiç takmadım bizimki daha havalı oluyo hemen yapmıyosun evliliğine zaman veriyosun falan.bizim buralarda hemen yapana deli diolarsende takma

vaybay merhaba kutlarım canım cok sevindim hadi hayırlısı ne zamandır yazamıorum giremedim nete bende 20 gün oldu yeneliii :) :) :) dünya varmış oh beeee. gerçekten bumuymuş yani ömrümü yiyen

kızlar daha 2 gün oldu ama belki fikir olur size bende nasıl yendiğimi paylaşmak istiyorum elimden geldiğince kısaltarak...

evleneli 8 ay oldu ilk 2-3 ay ne olduğunu anlamaya çalıştım tabi.. evliliğimin 3. ayında bu forumu buldum çok şükür.. önce 1 ay kadar bilgi edindim tabi eşimide her aşamada bilgilendirdim egzersizle aşılacağını öğrendim..

kendime 100lük bir kutu eldiven aldım,bepanten krem, emla krem ve kayganlaştırıcı jel aldım.. aldım da bi türlü başlayamadım tabi başlamak istemedim de diyebiliriz.. eşim artık kızmaya başladı egzersize başlamam için kızdı bir gün bende ona kızdım aldım elime aynayı ,zaten kaç gündür inceliyordum vajiyi ama dokunamıyordum, eldivenimi taktım serçe parmağımı şöyle bi dokundum baktım giriyor bütün parmağı tek seferde almıştım.. işte o zaman hem ağlayarak hem sevinçle eşimi çağırdım.. birlikte sevinçten havalara uçtuk.. sonra baya ilerlettim 2 parmak 3 parmak yaptım.. p..s denemesi yaptık olmadı yıkıldım bıraktım bütün egzersizi.. aradan biraz zaman geçti eşimle jinekologa gittik acaba fiziksel bi sıkıntı var mı diye.. doktor her şey süper hiçbir sıkıntı yok dedi..
içimiz rahatladı eve geldik ben egzersizlere başladım 2-3 gün sonra kayınvalidemler bizde kalmaya geldi.. kasım sonundan ocak başına kadar yaklaşık 1,5 ay kaldılar ve ben hiç egzersiz yapamadım.. artık 6 aylık evliydik onlar gitti..
ocak 15 ten sonra forumdakiler çok iyi bilir canla başla egzersiz yaptım çünkü eşimle 15 tatilde balayı yapalım istedik hedef koydum kendime yani:) bir gün deneme yapmaya karar verdik ben duşumu aldım temiz çarşaflar serdim eşim gelmeden saatlerce 10cmlik aparatı içimde beklettim.. eşim geldi ama olmadı daha bana dokunmadan bağırıp ağlamaya başladım ve yapmayalım dedi eşim .. işte o gün daha da küstüm egzersize ve foruma.. tatile gittik geldik ben hiç egzersiz yapmadım ama beni bilen bilir 10 cmlik aparatı rahat yapar hale gelmiştim olmayınca yıkıldım.. hatta eşimin bir parmağını da rahatlıkla alıyordum neyse..

ve 15 mart günü adetim bitti.. eşim artık çok üzülüyordu evde yüzü gülmez olmuştu.. 15 mart akşamı eşim uyuyordu.. karanlık bir odaya geçip namaz kıldım ve kendi kendime telkin yaptım acı yok acımıyor ki sadece dokununca insan huylanır ya öyle bir huy bu, deyip beynimde bitirmeye çalıştım.. tabi saatlerce de Rabbime yalvardım OL DE OLUVERSİN ALLAH ım diye.. sonuçta vajinaya hükmeden O' ydu..
16 mart sabahı kahvaltıdan sonra eşimi çağırdım bu iş olursa seninle olacak diye önce ben direk orta parmağımı soktum oldu sonra 2 parmak soktum oldu ve eşim geldi eldivenini taktı.. eşimle daha önce eşimin iki parmağını hiç denememiştik..

eşim işaret parmağını tırnağı üste gelecek şekilde vajina yönünde yani biraz popoya doğru soktu.. sonra ben dur desemde aldırmadı git gel yaptı parmağıyla.. zamanla bende alıştım.. 15 dakika bir parmak çalıştık... sonra iki parmak dnemeye karar vardik.. eşimin iki parmağını yavaşa yavaş biraz kasarak biraz zorlayarak içime aldım.. iyice girebildiği yere kadar soktu eşim.. ben dur desemde bana devamlı acıyor mu diye sordu bende kendimi yokladım baktım acı yok sadece dur yapma artık falan diyorum ama acı yok niye böyle diyorum kiii... eşim iki parmağını iyice alıştırıp gel git yapmaya başladı önce beni çooook kastı bu hareket eme zamanla kenidmi gevşeterek nefes egzersizi ve ıkınmayla rahatlattım.. iki parmağı rahat alınca artık penis denemesi yapalım dedim eşime veeee

popomun ve belimin altına yastık koydum yatağın ucuna geldim eşim yatağın ucunda ayaktaydı ve ilk denemede girdi.. eşim girdi dedi ben hala soruyordum emin misin diye.. tabi yine kendimi kastım eşim rahatlamam için beni bekledi ama p...si hiç çıkarmadı vajiden sonra daha rahat pozisyonlar düşündük.. o pozisyonda gel git bile yaptı yavaş yavaş... sonra ben ona sırtımı döndüm o şekilde yaptık sanki daha rahat oldu öyle.. neyse sonrası müthiş bir mutluluk..

eşimin iki parmağını almak meğer p..si almaktan 10 kat daha zormuş.. emin olun parmak kemikli olduğu için daha çok acı hissi veriyor insana p...s hiç acıtmıyor gayet yumuşak rahat ve çok daha kaygan..

inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu..

buradan bana yardımcı olan kgokce , karamsarr, elab, best , yaseminA , cadikedi , ecrinx , BeRaYY , best_ ,.. ve daha adını sayamadığım herkese çooook teşekkürler... siz çok destek oldunuz bana.. bende destek olmak isterim herkese..
hepinizi öpüyorum..

tekrar tebrik ederim canım gerçekten çok sevindim Rabbim başka dert vermesin inş

ohh maşallah işte buna sevindim 3 .cü kez bak bak süperrrrr ama ben biliyodum gidicem gelicem minel yenmiş olur diyodum ahh darısı bana inş.. canımmmm[/QUOTE]

canım ya demişsin ya süre vermicem kendime ya verirsen daha dikkate alıyosun bak ben o hafta 3 parmağı tamamlayıp denicem demiştim ama 2 parmaktan geçemedim 3 e ve yinede denedim oldu yani bu hafta sonu olacak dedim,,,,,sen de biraz daha gayretli olsan varya çok daha kolay yenersin :) inş

moralim bozuk demişsin bozukda olsa bu egzersizlerine yansımasın bu şey olduğunda birçok şey düzelecek emin ol hepimizde oluyor moral bozukluğu can sıkıntısı depresyon belirtileri hayat her şeyiyle güzel gülümsemeni eksit etme yüzünden ve egzersizleride :) her şey daha güzel olacak inş canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…