- 9 Ocak 2013
- 2.163
- 2.962
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.101
evet ama düşük ihtimali var yatıyorum öle....
ya bacımmm inanamıyorum dr aaaevet canım dr un söylemiyle johnsın baby kullandık ( dr da bu arada oldukça tanınmış biri) ne yazık ki oldu mantar rahatsızlığı jinekoloğada gittim onun içinneyse onu da bırakırım en kısa zamanda inşallah :) tşk ederimmm
minelcim artık sizler de varsınızzzz asla sırtımız yere gelemz bizim:) herkes kurtulacak gör bakkk inşlhsaol canım ya bitanesin valla :) özeltme kendini topikten uzun süre kaybolma sana ihtiyacı olanlar var :)
heyyyyyyyyyyy yeni geline halaylar gelyorrrrrarkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))
çok tebrikelr bacımmmmmmmmmmmmm en kötü sıkıntın bu olsun allah başka dert vermesin sizlereRabbime şükürleer olsun 17 mart itibariyle vaji illetinden kurtulmuş bulunuyorum sevincimi paylaşmak istedim gecede olsa. Rabbim bu illetle sınadığı tüm kullarını acilen kurtarsın. :)
bak hele bakkk yenmişte halayını bilene çekermiş harikaaaa bende katılım halayaaaa
aman allahım cecemmmi buuuuuuuuuuminell canım tebrikler valla sen yenmişmisin diye baka baka geldim son sayfaya ve güzel haberini gördümmm çokkkkkkk mutlu oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmbravo sana sözünü tuttun valla ama ben tutamadım neyse bu konu üzerine konuşmiyim ailemin yanındaydım onları bırakıp gelmek biraz üzdü beni ve şu an moralim bozuk şuanlık benim durumum böyle kalsın artık gün vermicem zaman vermicem sadece egzersiz yapıcam ve hazır olduğumda denicem ay buda yoruyor be benden bi cacık olmaz neyse canımm inan ço ksevindimmm ama 1 hafta geçti 2.ciyi denemedinizmi canım göremedim o yazını inş. denemişindir ve güzel geçmiştir...
yok canım ya gelin olsam görürsüneşim gelmedi benimle şehir dışındaydım onsuz olduğum içinde yenip dönme gibi bi durumum yoktu işte dün gece geldim bugün birşeylere başlarım yine kaldığım yerden devam en son 6 cm aparat aldım şimdi tekrar öyle denicem bi 10 cm lere geleyim inş. gerisi kolay...
ay sizleri çok özledim valla aklım hep sizdeydiiii canlarım
harikasın bacımmmmmmmmmmmkızlar daha 2 gün oldu ama belki fikir olur size bende nasıl yendiğimi paylaşmak istiyorum elimden geldiğince kısaltarak...
evleneli 8 ay oldu ilk 2-3 ay ne olduğunu anlamaya çalıştım tabi.. evliliğimin 3. ayında bu forumu buldum çok şükür.. önce 1 ay kadar bilgi edindim tabi eşimide her aşamada bilgilendirdim egzersizle aşılacağını öğrendim..
kendime 100lük bir kutu eldiven aldım,bepanten krem, emla krem ve kayganlaştırıcı jel aldım.. aldım da bi türlü başlayamadım tabi başlamak istemedim de diyebiliriz.. eşim artık kızmaya başladı egzersize başlamam için kızdı bir gün bende ona kızdım aldım elime aynayı ,zaten kaç gündür inceliyordum vajiyi ama dokunamıyordum, eldivenimi taktım serçe parmağımı şöyle bi dokundum baktım giriyor bütün parmağı tek seferde almıştım.. işte o zaman hem ağlayarak hem sevinçle eşimi çağırdım.. birlikte sevinçten havalara uçtuk.. sonra baya ilerlettim 2 parmak 3 parmak yaptım.. p..s denemesi yaptık olmadı yıkıldım bıraktım bütün egzersizi.. aradan biraz zaman geçti eşimle jinekologa gittik acaba fiziksel bi sıkıntı var mı diye.. doktor her şey süper hiçbir sıkıntı yok dedi..
içimiz rahatladı eve geldik ben egzersizlere başladım 2-3 gün sonra kayınvalidemler bizde kalmaya geldi.. kasım sonundan ocak başına kadar yaklaşık 1,5 ay kaldılar ve ben hiç egzersiz yapamadım.. artık 6 aylık evliydik onlar gitti..
ocak 15 ten sonra forumdakiler çok iyi bilir canla başla egzersiz yaptım çünkü eşimle 15 tatilde balayı yapalım istedik hedef koydum kendime yani:) bir gün deneme yapmaya karar verdik ben duşumu aldım temiz çarşaflar serdim eşim gelmeden saatlerce 10cmlik aparatı içimde beklettim.. eşim geldi ama olmadı daha bana dokunmadan bağırıp ağlamaya başladım ve yapmayalım dedi eşim .. işte o gün daha da küstüm egzersize ve foruma.. tatile gittik geldik ben hiç egzersiz yapmadım ama beni bilen bilir 10 cmlik aparatı rahat yapar hale gelmiştim olmayınca yıkıldım.. hatta eşimin bir parmağını da rahatlıkla alıyordum neyse..
ve 15 mart günü adetim bitti.. eşim artık çok üzülüyordu evde yüzü gülmez olmuştu.. 15 mart akşamı eşim uyuyordu.. karanlık bir odaya geçip namaz kıldım ve kendi kendime telkin yaptım acı yok acımıyor ki sadece dokununca insan huylanır ya öyle bir huy bu, deyip beynimde bitirmeye çalıştım.. tabi saatlerce de Rabbime yalvardım OL DE OLUVERSİN ALLAH ım diye.. sonuçta vajinaya hükmeden O' ydu..
16 mart sabahı kahvaltıdan sonra eşimi çağırdım bu iş olursa seninle olacak diye önce ben direk orta parmağımı soktum oldu sonra 2 parmak soktum oldu ve eşim geldi eldivenini taktı.. eşimle daha önce eşimin iki parmağını hiç denememiştik..
eşim işaret parmağını tırnağı üste gelecek şekilde vajina yönünde yani biraz popoya doğru soktu.. sonra ben dur desemde aldırmadı git gel yaptı parmağıyla.. zamanla bende alıştım.. 15 dakika bir parmak çalıştık... sonra iki parmak dnemeye karar vardik.. eşimin iki parmağını yavaşa yavaş biraz kasarak biraz zorlayarak içime aldım.. iyice girebildiği yere kadar soktu eşim.. ben dur desemde bana devamlı acıyor mu diye sordu bende kendimi yokladım baktım acı yok sadece dur yapma artık falan diyorum ama acı yok niye böyle diyorum kiii... eşim iki parmağını iyice alıştırıp gel git yapmaya başladı önce beni çooook kastı bu hareket eme zamanla kenidmi gevşeterek nefes egzersizi ve ıkınmayla rahatlattım.. iki parmağı rahat alınca artık penis denemesi yapalım dedim eşime veeee
popomun ve belimin altına yastık koydum yatağın ucuna geldim eşim yatağın ucunda ayaktaydı ve ilk denemede girdi.. eşim girdi dedi ben hala soruyordum emin misin diye.. tabi yine kendimi kastım eşim rahatlamam için beni bekledi ama p...si hiç çıkarmadı vajiden sonra daha rahat pozisyonlar düşündük.. o pozisyonda gel git bile yaptı yavaş yavaş... sonra ben ona sırtımı döndüm o şekilde yaptık sanki daha rahat oldu öyle.. neyse sonrası müthiş bir mutluluk..
eşimin iki parmağını almak meğer p..si almaktan 10 kat daha zormuş.. emin olun parmak kemikli olduğu için daha çok acı hissi veriyor insana p...s hiç acıtmıyor gayet yumuşak rahat ve çok daha kaygan..
inşallah isteyen herkes yaşar bu duyguyu..
buradan bana yardımcı olan kgokce , karamsarr, elab, best , yaseminA , cadikedi , ecrinx , BeRaYY , best_ ,.. ve daha adını sayamadığım herkese çooook teşekkürler... siz çok destek oldunuz bana.. bende destek olmak isterim herkese..
hepinizi öpüyorum..
ALLAH KORUSUN O BEBİŞ KIOLAYMI BULDUK
diikkat et bacım iş miş yapmaaaa uzan gitsin.... tadını çıkarttttpc açık uyuya kalmışım.iiym çok şükür, yatıyorum hep çarşamba günü tekrar gitcez bakalım ne dcek dr
arkadaslar size her turlu yardimci olurum bu konu hakkinda sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz
Ya ben dün mum denedim. Başarılı oldum. Ilk kez bir gelişme oldu. önceden yanlış yöne ittiğimiz için acı çoktu. O yüzden bıraktık. Böyle 5 yılı devirdik. Diyorum ki yaşadığım acıdan mı kendimi kasmaya başladım. Yani vjmsms olmayabilirim de. Tek yapıp kendimi rahatlatınca oldu. Ama eşimle deneme korkuyorum. Yoksa muma devam mı edeyim.
hoşbuldum canımmmm nasılsınnnnevet canım bende öyle düşündüm bitane 3 cm yaparım öyle denerim o oldumu hemen geçerim 6 cm e zaten cm cm birsürü aparat yaptım 10 a kadar oldukça denerim artık üst üste gaza gelirim belki hayırlısı
Arkadaşlar merhaba herkese.Ben 6 aylık evliyim.Tüm çabalarımıza rağmn eşimle ilişkiye giremedik..Önsevişme sırasında herşey olumlu giderken tam ilşkiye gireceğim sırada kasılmadan olsa gerek inanılmaz derecede acı çekiyorum ve izin vermiyorum eşime..2 ay kadar önce jinekoloğa gittim ve hiçbir sorun olmadığını söyledi..emla krem tavsiye etti fakat bende hiçbir etkisi olmadı.kasılmaların önüne gecemiyorum.Şuan cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek isimli kitabı okuyorum, aranızda okuyan ve faydasını gören varm?Egzersizlere henüz başlamadım ve nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum.Bana yardım edersenizi çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..,
canımmm neden kaybediyorsun inancını bak ne güzel ilerleme kaydetmiştin , devam edebilirsin kimler yendi sen neden yenemeyesin düşünsene , hani oraya birşey girebildiğini biliyorsun i esneyebildiğini biliyorsun artık bunları öğrendin , devam etmek senin elinde , sonrası ip söküğü gibi gelicek be canım nolur ara verme daha fazla kurtul bak o kadar çok rahatlıcaksın sen şuan farketmiosun ama üzerinde büyük baskı var :44::44::44:
yok canım. ilişki olmadı.tamam mumun kalınlığını arttırrp esnemesini sağlayayım. sağol.
halecim üzgünüm ama ilişki yoksa vajinusmussun canım... böyle yazdım diye kızma bana... bu hastalıkta en önemli şey varlığını kabul edip egzersizlerin üstüne düşüp kararlılıkla devam etmek... hah tam da dediğin gib mumun kalınlığını artırarak devam et. egzersizler sırasında jel kullan daha rahat olursun... kullandığın aparatın yani mumun çevresinin ölçüsü 10 cm olduğnda ve onu daha da rahat rahat alıp çıkardığında eş denemesine geç canım... sen cesur birisin ki zaten başlamışsın egzersizelre çok kısa zamanda yeneceksin inşaallah
gidip mumu ölçtüm :) çevresi 6 cm. uzun sürmez umarım. teşekkürler.
canım sen naptın sorunların vardı... inşaallah atlatmışsındır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?