Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bacımmm inanamıyorum dr aaa

genelde helede uzun süreli durumlarda neredeyse %99 mantar ediyorr yaaaaa neyseeee sen bırak bak mantarda etmiş... ha durex jelini kullandım ben çok memnun kaldım valllaaa

saol canım ya bitanesin valla :) özeltme kendini topikten uzun süre kaybolma sana ihtiyacı olanlar var :)
minelcim artık sizler de varsınızzzz asla sırtımız yere gelemz bizim:) herkes kurtulacak gör bakkk inşlh

arkadaşlar çooooooooook mutluyum çünkü bugün ilk defa ilişki denemesi yaptım ve olduuuuuuuuuuuuu:))))))))
heyyyyyyyyyyy yeni geline halaylar gelyorrrrr

Rabbime şükürleer olsun 17 mart itibariyle vaji illetinden kurtulmuş bulunuyorum sevincimi paylaşmak istedim gecede olsa. Rabbim bu illetle sınadığı tüm kullarını acilen kurtarsın. :)
çok tebrikelr bacımmmmmmmmmmmmm en kötü sıkıntın bu olsun allah başka dert vermesin sizlere

bak hele bakkk yenmişte halayını bilene çekermiş harikaaaa bende katılım halayaaaa

aman allahım cecemmmi buuuuuuuuuu
tatili bitirmişte gelmişmi neeee heyyyyyyyy cecem nabersin kız cadısın sen cadı

artık kaçarı kuçarı yok cecemcikkk tam gaz devammmmmm

harikasın bacımmmmmmmmmmm zaman akıp gitti gözümdennn yazılanalra bakıncaaaa dielrim herkes en yakın sürede yener.....

eee artık sizlerde varsınızzzz oh oh n egüzelll

karamsar bacım sen nasılsın dikkat et bebişe

evrimmm sen nasılsın bacımmmmmmmm..

hopefor bacıdan ne haberrrrr elab yazmış bişeler elab nasılmışş

jesmin maşallah iyi okuyonnnn şu sıralarrrr
best sen ne ettinn hafta sonu 8 kişiyi daha tıklattımm yani cuma akşamı tıklattım hafta sonu denmez pek

öpüyom sizleri

Ya ben dün mum denedim. Başarılı oldum. Ilk kez bir gelişme oldu. önceden yanlış yöne ittiğimiz için acı çoktu. O yüzden bıraktık. Böyle 5 yılı devirdik. Diyorum ki yaşadığım acıdan mı kendimi kasmaya başladım. Yani vjmsms olmayabilirim de. Tek yapıp kendimi rahatlatınca oldu. Ama eşimle deneme korkuyorum. Yoksa muma devam mı edeyim.
arkadaslar size her turlu yardimci olurum bu konu hakkinda sormak istediginiz birsey varsa sorabilirsiniz

kızlar tebrik ederim geçmiş olsun Allah ım bir daha yaşatmasın... bundan sonra yaşayacağınız huzurlu hayatınızda mutluluklar diliyorum veeeeeeeeeeeeeeeeeee :64

canım anladığım kadarıyla 5 yıldır ilişkiye girebiliyorsun ama ağrılı oluyor dimi... eğer böyleyse belki mde ağrılı cinsel birleşme oluyordur (disparoni). eğer bu değilse ve mumla yaptığında bir sıkıntı yaşamadıysan kendini kastığın için eşinle ilişkinde bu yüzden sıkıntı çekiyor olabilrsin... maden mumla denediğinde bu sıkıntı ortadan kalktı vajinusmus değilsen bile bu sana yardımcı olabilr... mumun kalınlığını artırarak egzersiz yapmaya devam edersen sana yardımcı olabilir. böylelikle vajjinan esner, kasılmaların yok olmaya başlar...

iyiyim bacım bu aralar giremiyorum pek biliyorsun... ama iyiyim çok şükür sabırla nisanı bekliyorum... sen nasılsın daha iyice misin,,, öpüyorum bacım selamlar

Arkadaşlar merhaba herkese.Ben 6 aylık evliyim.Tüm çabalarımıza rağmn eşimle ilişkiye giremedik..Önsevişme sırasında herşey olumlu giderken tam ilşkiye gireceğim sırada kasılmadan olsa gerek inanılmaz derecede acı çekiyorum ve izin vermiyorum eşime..2 ay kadar önce jinekoloğa gittim ve hiçbir sorun olmadığını söyledi..emla krem tavsiye etti fakat bende hiçbir etkisi olmadı.kasılmaların önüne gecemiyorum.Şuan cem keçenin vajinismusun üstesinden gelmek isimli kitabı okuyorum, aranızda okuyan ve faydasını gören varm?Egzersizlere henüz başlamadım ve nasıl başlamam gerektiğini bilmiyorum.Bana yardım edersenizi çok sevinirim..Şimdiden teşekkürler..,

canım hoşgeldin sefa geldin...özlettin kendini inanki senin yokluğuna alışmak zor oldu ama sonunda geldin özledim seni bacım ...tatlım hemen yen vajiyi ne olur sana yalvarıyorum ben senin için mutlu olmak istiyorum halay çekmek istiyorum yeter artık beni ve burdakileri beklettiğin bacım inanki korkulacak hiçbirşey yok ya inanırmısın önceden eşimden ben kaçıyordum şimdi eşim benden kaçıyor:) hemen egzersizlere başla ve yendim diye yaz burda hepimiz seni bekliyoruz canım...

yeniden merhaba zoreber :) daha önce de yazdığım gibi kitabı okuyan arkadaşlar oldu sen de mutlaka faydasını gereceksindir ama sana tavsiyem bir an önce egzersizlere başlaman ki henüz 6 aylık evlisin daha fazla yaşama bu sıkıntıyı...
önce topicin başındaki sayfayı dikkatlice okumanı ve ordaki kegel egzersizleriyle başlamanı tavsiye ederim... daha sonra parmak ya da aparat egzersizleriyle başlayabilirsin... parmak egzersizlerinde serçe parmaktan başlanıyor sırasıyla her parmak bittikten sonra 2 ve 3 parmağa geçiliyor sonrasında ise eş denemesine geçiliyor... aparatta ise ister mum ister kalem istersen de kulak çöpü kullanıyorsun... ilerlemen sana baglı burda 4 günde yenen arkadaşlar oldu... egzersizler sırasında jel kullandık bizler çünkü daha kayğan oluyor ve vajinaya daha kolay girmesini sağlıyor...egzersizlere başlamadan jeli edinmen senin için zaman kaybını engeller... bu arada bazı arkadaşlar ultrason jeli kullandı...
hangisi sana daha sevimli geliyorsa onla başla ve karar verdiğin de buraya yaz, herkes sana yardımcı olacaktır canım

canım hiç inancını kaybetme,bak ben 3,5 yıllık evliyim psikolojim iyice bozulmuştu takii bu siteyi bulana kadar...bana sizler yardım etmeseydiniz asla başaramazdım çok fazla zamanımıda harcamadım egzersiz için aksattığım gün çok oldu orta parmak işaret parmagı derken ilk yaptığım aparat 8 cm di daha sonra 12 cm yaptım egzersizlerimi ve o gün sen bana gaz vermeseydin p...yarısını asla cesaret edip alamazdım ve daha sonrada hepsini aldım bunları sizinlede paylaştım inan kendimi zamanında kasmasaydım çoktan olacak birşeymiş...şimdi herşey süper inanki altta olsun,üstte olsun çok rahatım rahat gitgel yapıyorum..cecm canım şundan emin ollki yenmeni çok istiyorum umutsuzluğa asla kapılma inancını asla kaybetme bu sitede kendime yakın gördügüm birkaç kişinin en basındasın ve benim için çok değerlisin...vajiyi yenmemde en büyük destekçilerimdensin.sen vajiden korkma o senden korksun bak bacım ben buraya senden çoook sonra üye oldum ve vajiyi yendim umutluyum sende yeneceksin...

ha birde çabuk egzersizlere başla bak yavas yavas bende sana kızmaya baslıyacagım:)) iyiki varsın canım benim..

yok canım. ilişki olmadı.tamam mumun kalınlığını arttırrp esnemesini sağlayayım. sağol.

halecim üzgünüm ama ilişki yoksa vajinusmussun canım... böyle yazdım diye kızma bana... bu hastalıkta en önemli şey varlığını kabul edip egzersizlerin üstüne düşüp kararlılıkla devam etmek... hah tam da dediğin gib mumun kalınlığını artırarak devam et. egzersizler sırasında jel kullan daha rahat olursun... kullandığın aparatın yani mumun çevresinin ölçüsü 10 cm olduğnda ve onu daha da rahat rahat alıp çıkardığında eş denemesine geç canım... sen cesur birisin ki zaten başlamışsın egzersizelre çok kısa zamanda yeneceksin inşaallah

gidip mumu ölçtüm :) çevresi 6 cm. uzun sürmez umarım. teşekkürler.

gidip mumu ölçtüm :) çevresi 6 cm. uzun sürmez umarım. teşekkürler.

bu sana bağlı halecim... istekli ve kararlı olursan 2 günde bile bitirebilirsin :) çok ciddiyim... önemli olan aparatları rahat rahat alıp çıkarabildiğnde bir diğerine geçmen... böyle devam edip ilerlersen huzur hiç de uzak değil :))) ha bu arada her aparatı aldığında bekletebildiğin kadar içinde beklet bu da esnemesi için sana büyük katkı sağlayacaktır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…