Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Iyiyim cnm ne olsun esimle daha iyiyiz sukur ama hala bir ilerleme yok 10 cm takilip kaldim anlamadim gitti cnm ya sen nasilsin nasil gidiyor..

ay çok sevindim Allah ağız tadı versin inşaallah 10 cm e geldin mi sen süper rahat rahat alıp çıkarbiliyor musun? ucunu alabiliyor musun penisin? eğer böylesiyle mutlaka yönde bir sorun vardır canım ya da kendini kasıyorsundur... elinden geldiğince rahat olmaya kendini kasmamaya calış.... penisi ilk kendin yerleştir sonra eşin popoya doğru ilerletsin... biyerde takılır ya da yanma gibi birşey olursa hiç bozmayın pozisyonu yöne dikkat ederek nefes al ve verdiğinde ilerletmeye çalışsın canım... hadi çokk az kalmış ben dahil hemen herkes 10 cm den sonra yendi... güzel haberlerini bekliyoruz canım

az önce eşim ile denedik.aslında girdi.bizim için büyük bir ilerleme idi. yönü bulmaya çalıştım. ama muma göre ağrılı idi.bu denemelerle esnemesini sağlayayım diyorum. vjnsms olmayabilirim dememdeki neden yıllar önce yönün dümdüz gitmediğini bilseydim o yönde davranırdım. acı çektiğim ve hiç sonuç almadığımm için denemeleri bıraktık.yıllar geçti. ama burda öğrendikklerim sayesinde kendimi çok daha az kasıyorum. yani büyük çoğunluğu girdi.bundan sonra eşimle mi deneyeyim yoksa muma devam edeyim mi.

çok güzel bir haber bu haleeee demekki sen 10 cm i beklemicen :))) muma göre ağrılı olması da normal eş denemesi olduğu için kasmışsındır kendini bi de tabi 6 cm e göre kalındır o yüzden biraz ağrılı olmuştur mumla yaparsan senin yararına olur canım esnetmiş olursun böylelikle denemelerinizde hissettiğin bu sızıyı hissetmessin... aslında şu durumda vajinusmus olup olmamanın bir kıymeti yok halecim önemli olan senin neyin ne olduğunun farkına varmış olman canım... yönü öğrenmiş olman ve kendini kasmassan daha rahat olacağını görmen... büyük çogunluğu girmişse olmuştur demek istiyorum ben ama sen biraz daha emin ol haber ver... bizim ilk birleşmelerini yapan arkadaşlara yaptığımız, aslında bir sevinç göstergesi olan halayını çekelim :)))

canım çok teşekkür ederim. yarın iş var. herşey gönlünce olsun.

canım çok teşekkür ederim. yarın iş var. herşey gönlünce olsun.

rica ederim halecim... teşekkür ederim canım güzel haberlerini bekliyoruz :)) aslında pek önermeyiz ama sen iyisin maaşallah kendini hazır hissedersen eş denemesi de yapabilrsin ama olmazsa moralini bozma egzersize ağırlık ver en kısa zamanda herşey rayına oturacak inşaallah :) iyi geceler

Yeni gelinlerimizi de listemize ekledim unuttuklarım varsa kızlar hatırlatın lütfen , egzersizlere devam kızlar pes etmek yok
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. ashkk [/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bestimmmmm cnm nasılsınnnnn))) ben gelemedim iki gündür bi ilerlemede kaydedemedim yine erteleme hastalığım oldu gibi;/ )) eşimle hafta sonumuz aşırı yoğundu eve geldiğimizde direk uyuyorduk o yüzden bişe yapamadım bügünde yapamadım çünkü midemi üşürüm galiba çünküüüü istifa ederek uyandım midemde yanma bulantım tüm gün devam etti;( ama yarınnnn tam hızzzz devammmm) tabi inşallah

Sagol canim evet 10 cm deyim cok rahat ittiriyorum bekletiyorum sikinti yok ama 12 cm aparati beceremiyorum bir turlu gecen denedihimizde cok az otutturmustum penisi ama ittiremedim cesaret edipte ister istemez kasma var hala demekki inan acisini gecim artik olsun yeterki esimi dqhq fazla uzmek istemiyorum tabiiki kaybetmekte istemiyorum onu bir suru vaatler veriyor garibim azim edip yapmam icin tatile goturucek daha neler neler yeterki olsun artik diyor ama 10 cm ugrasmak istmiyorum artik cok rahat oluyor sukurler olsun bir sonraki kalinliga gecseydim super olurdu bir qra 8 cm takilmistim 10 cm hic olmuyodu simdi genisledi o cok kolay bakalim insallah devami en kisa zamanda gelir cnm...

ben buralar da yeniyim 4 aylık ewliyim .. önceden de burayı takip ediordum ve dün gene bi çaresizlik anında kendimi buraya attım YASEMİNa arkadaşım duydu beni yardın etti ve bgn de egzersize başladım .ben kendi parpamığı sokamadım ama eşimden istedim yapması işaret parmağı ile denedi ve sonuna kadar girdi ilk bi panik oldum sonra bi baktım acı yok eşime ddim parmağını içinde oynat alışşın çok değişik oldu ama sanki omuzlarımdan yük kalkmış gibi oldum sanki bişi giemez die geliyordu bana SORUM ŞU YARIN NASIL EGZERSİZ YAPAYIM

Iyi akşamlar hanımlar

Canim hosgeldin...Cok supersin kimsenin ilk denemede yapamayacagi seyi basarip ilk egzersizine es parmagi ile baslamissin bu esine olan guvenini saglamlastirir penis asamasi icin yani ... Yapabiliyorsan tekrar esinin tek oarmagi ve sonra iki parmakla dene zaten sonrada penis denemesi cok rahat olucaktir burda gelin olanlarin yazdiklarini okudugun kadari ile soyluyorum yani bence gelin olmaya cok yakinsin cnn umidini kaybetme 4 ay hicbirsey degil zaman cabuk geciyor erteleme hastaligi bizimki nihayetinde bak benim 14 senem gecti bugun yarin diye diye yolun basindasin boyle azimle devam et gerisi okur Allahin izni ile Rabbim tez zamanda bizlere sifalar versin kurtarsin bu dertten insallah...

yarın da ozaman eşimin orta parmagını ile egzersiz yapayım duruma göre iki parmak deneyeyim allah bu sıkıntıyı çekenlere şifa versin çok tşk ederm sana

yarın da ozaman eşimin orta parmagını ile egzersiz yapayım duruma göre iki parmak deneyeyim allah bu sıkıntıyı çekenlere şifa versin çok tşk ederm sana

Canim nasil rahat edeceksen oyle yap ama devam et egzersizlerine zamanla esnedigini goruceksin hissediceksin azimli ve kararli ol egzersizleri duzenli yapmaya devam et inancini kaybetme bence cok cabuk sonuca ulasirsin cnm maasallah sana... Amin cnm...

merhaba arkadaşlar, dün gece eşimle yine deneme yaptık, p..s başından biraz daha fazlasını aldım çok mutlu oldum. eşim olacak bu iş inanıyorum demeye başladı, o dahada mutlu ediyor beni. bu gecede deneme yapacaktık ama eşim rahatsızlandı şansımıza. neyse bundada bir hayır vardır diyorum. olacak bu iş inşallah..

canım illa 12 cm alcaksın diye bişey yok ki( kendi tercihinse bişey diyemem de) 10cm penis denemesine geçmen için yeterli.. rahat alıp çıkarabiliyormuşsun da... anladığım gib başını almışsın bu çok güzel bir haber demekki az kaldı biraz cesaret canım biraz cesaret... zaten o kasmayı bırakabilsen sen bile anlamayacaksın... girdikten sonra hemen çıkma dur orda biraz nefes al verirken oturmaya devam et. yöne dikkat ederek tabi biliyorsun popoya doğru gidecek penis... ben de öyle diyordum ben acısnı geçtm (ki acı falan asla yok sadece çok hafif bi baskı oluyo o da çok normal) şurayı bi geçiyim gerisi gelir diyordum, ne zamanki kendimi rahat bıraktım o zaman cuup diye girdi
bence çok yakınsın sona canım, illa diyorsan ki 10 cm in üstünü yapıyım 12 yi 11 e indir ve öyle yap. kendini kısıtlama 12 olcak diye... 10 yeter de artar sana hadi bitir şu işi de 14 yılın acısını çıkara çıkara bi halay çekelim

canım ne güzel daha 4 aylıksın. bu senin için çok büyük bir şans. lütfen bu şansı değerlendir... gerçi delikıss da yazmış ve yazdıkları doğru :)) eşinin parmağı olması önemli değil onu aparat gibi düşünebiliriz. istersen tek tek bütün parmaklarıyla denesin eşin ya da kendini hazır hissediyorsan orta parmağını da aldıktan sonra 2 parmağa geçin (işaret parmağı orta parmağın üstüne koyarak alıyorsun, küs işareti giib) sonra 3 parmak ve en son eş yani penis denemesi yapın... eş parmağıyla yapmanını bir diger artısı da eşine güven duyman olacak.... parmakları alırken nefes al verirken eşin ilerlesin, yönü de mutlaka popoya doğru olacak... bitince kuş gibi hafifleyeceksin ve artık herşey gözüne daha güzel görünecek, senin mutluluğunu gecçiyorum eşinin mutluluğuna paha bicemeyeceksin hadi bir an önce at şu yükün geri kalanını omuzlarından...

serapçım bravooo çok az kaldı artık bitti bile diyebiliriz rahat ol kendini kasma nefes e ve yöne dikkat et olacak Allah ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…