Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bugün o kadar rahatladım ki ilk defa huzrlu uyuycam keşke egzersizlere daha önce başlasaydım yarın orta parmak ile deneycem duruma göre de iki parmak olur cidden o kadar piskolojim bozulmuştu ki artık ben içimden diyordum benm içime birşey girmez kesin ne yapıcam ne olacak diyee sabaha kadar düşünüyordum ama bgn anladım ki egzersiz ile burdaki siz arkadaşlarımn desteği ile sonuca ulaşıcam

Cqnim cok guzel bir haber yarim gelinsin insallah sonucada ulasir kutlu olursun en kisa zamanda...

Insallah canim ya dedigin gibi 10 cm cok cok rahat oluyor kalinini istememde ilerleme icin es denmesinde esim biraz sabirsiz oldugu icin ama insallah dedigin gibi olur rahata huzura kavusuruz hep birlikte insallah...

ohh işte bunları hissedigin an kurtulduğun andır :))) bu huzur senin gayretin eşinin desteğiyle sonsuz olacak inşaallah

canım benim çok sağol inş. olur yaa.. şimdide kocişin iyileşmesini bekliycez :)) sonrada tam gaz devam

geçmiş olsun canım sen bitirdin artık bundan sonrası daha kolay olacak inşaallah :)))

teşekkürler delikıss, inş. sende en kısa zamanda yenersin, seninde yenmeni canı gönülden diliyorum. onca yılımız heba oldu. artık önümüze bakıcaz. hakkımızda hayırlısı olur inş. bu derdi çeken herkese rabbim yardım etsin.

çok sağol canım, sizlerin destekleri sayesinde dahada hevesleniyoruz inanki. Allahım hepinizin gönlüne göre versin.

sımdı uyuyorsuz kızlar ya aklıma takılıyo yarın doktoro gııdcem kanamam devam edıyo asıl derdım baska yaa esimle ilgili ya yarın solıcem ne oldugnu su an acık kımse yok

canıımmm sen süpersin , iyi ki yapmışsın egzersiz demek girdiii hee çokkk çokk sevindim inan bunaaa, bugün orta parmağını al, 2 parmağa geç sonraaa
kasmamana çok sevindim, eğer azmedersen 2 parmakta bile yenersin benim gibiii

canımm en doğru kitaptan başlamışsın öncelikle onu söyleyeyim, best arkadaşımız da çok tavsiye eder o kitabı, ben de kitabını değil ama internetteki makalelerini okumuştum
egzersize ilk olarak serçe parmakla başlıyoruz canım, emla kremi kullanmak senin tercihin, ama egzersiz sırasında kesinlikle su bazlı kayganlaştırıcın olsun serçe parmak tek boğumla başla sonra tamamını sok, egzersiz aşamalarını da buraya yaz sonraki yapman gerekenleri söyleriz ve istediğin her şeyi çekinmeden sorabilirsin

Son düzenleme:

Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için:)) Sen sanırım üstesinden gelmişsin bu hastalığın.. Sence psikolojik destek almadan egzersizle yenebilir miyim? Serce parmagımla ne kadar süre devam etmeliyim?Teşekkürler..

evet canım yılbaşından bi gün önce evliliğimin 3. ayında yendim çok şükür
ben jinekolojik muayene için doktora bile gtmedim düşün zaten psikolojik destek dediğin de egzersiz olucak, doktor sana egzersiz ödevleri vericek senin kendi imkanlarınla yapabileceğin türden egzersizler, egzersiz yaparken beynimize oraya bişey girebileceğine dair sinyaller gönderiyoruz, hazırlıyoruz yani
serçe parmağı ben 2 günde aalabilmiştim, ama burda bazı arkadaşlar 2 günde tüm parmaklarını bile aldılar sonra sırasıyla 2 parmak ve 3 parmak yapıyoruz. eğer parmakta zorlanırsan veya itici geliyosa mumdan aparat da yapabilirsin kendine

canım ya duygulandım okurken tekrardan çook çoook tebrik ederim seni mutlu günler seni bekliyor gerçekten de eş parmağı çok önemli kızlar ben egzersiz yapamadım ama yendiğim gece eşimin parmaklarıyla denemiştik ve ona güvenim geldi ve oldu sizde yapabiliyorsanız eş parmağı yapın mutlaka

canım ya az kaldı senin ki inş en kısa sürede yeneceksin az daha sabretmeniz gerek 10 cm den sonra genelde arkadaşlar yendi sende 10 cm beklet içinde 10-15 dk sonra penis denemesine geç kendini rahat bırak kasma ıkın ve nefes al ver her pozisyonu dene elbet birinde olacaktır eşine ve kendine bu mutluluğu yaşatmanın zamanı geldi

günaydın herkese dün cok kötü başlayan günün sonu cok güzel bitti ve bir yıllık sıkıntım dün son buldu bende gelin oldum sükürler olsun ve bu site ve sizler sayesınde yendim özellikle karamsar arkadasımıza ve herkese cok tesekkur ederım umarım herkes bı an önce yener..ve hiç sanıldıgı kadar bişey değilmiş ıkınmak da cok önemliymiş onu anladım ..

AĞLATTIN YA:)) canım ya adına çok sevindim darısı başımıza artık ne diyelim...eminim herkes çok sıkıntılı şeyler yaşıyor..ne sıkıntılarla bir de bunla uğraşıyor..allah herkesin yardımcısı olsun gönlümüze ferahlık versin....

canımmm, çok geçmiş olsunnnn Allah başka dert vermesin inşallahhhhh

süper ya ne güzel bugün tüm duygusallığım üstümde heralde herşeye ağlayasım geliyor:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…