Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende okurken çok duygulandım bende artık öyle mutlu olmak istiyorum benim eşim çok çalışıyo bana çok destek oluyo ama gel beraber yapalım dediğimde yorgunum kendin yapsan olmazmı diyo zaten bende durmadan erteleme hastalığı var çok az senelik izin hakkım olmasa alcam şöle 1 hafta ama yok işte yazın tatile gitcez rapormu alsam ya

süper ya ne güzel bugün tüm duygusallığım üstümde heralde herşeye ağlayasım geliyor:))))

ağlamayın hep dua ediyorm hepiniz için bende sıkıntılı süreç yaşadım bu yüzden ayrılma kararı bile almıstım kendime son sans vermistim ama hırs yapmıstım bırseye kızıp. gercekten acı değilmiş duyulan şey aslında ben kendimi cok sıktıgım ve kastıgım halde oldu ıyıkı bu siteye üye olmusum ..

canımm tatilleri beklemeye gerek yok, inanırsan başarırsın.....
çoğu arkadaş gündüz çalıştı gece egzersiz yaptı, uykusuz kaldı ama yendi
lütfen erteleme bahane bulma. yenmek istiyosan uykundan da herşeyden de fedakarlık etmelisin

biliyorum cnm bende kendime ehep aynısını diyorum ama düşünsene dün akşam yemek yedik egzersiz yapcam yani düşüncem öyleydi daha sofra yerdeyken azcık oturdum eşim devam ediyodu uyumuşum o arada eşim sofrayı toplamış yerleştirmiş makinaya uyandığımda gece 12 olmuştu saat( yine gün bitmişti

çoook tebrik ederim

canım sen sürekli bir erteleme içindesin evet çalışınca zor seni çook iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri ve artık egzersiz yapmadan yendim vakit bulamadım yapmaya ama sen egzersiz de yapamıyosun o zaman sana egzersiz şart canım 3 gün falan bir rapor al izin madem kullanmak istemiyosun haftasonuyla birleştir mesela yarın alabilirsin acillerde 3 gün veriyo al sana 5 gün oldu sürekli egzersiz yap yeneceksin elbet 3 günde yenenler oldu yeter ki iste azim ve kararlılık çok önemli yaza tatile bu şekilde gitmek istemezsin değil mi daha huzurlu ve mutlu bir şekilde tatil yapmak varken neden bu şekilde gidesin hadi bakalım canım artık sende kurtul bu vajiden biz hep yanındayız unutma

ya canım vermiyoki doktorlarda rapor sağlıklıyken işten çıkınca çok yoruluyom ondan durmadan erteliyorum yoksa ilerlicem buna inanıyorum 2 parmağımı küs yapmadan düz şekilde tamamını alıyorum git gelde yapıyorum yavaş yavaş

tanıdık birini bulursan alırsın iyi bak işte ne güzel iki parmak yanyana ölçsene ne kadar oluyo eşinde kabul ederse onun parmaklarıyla da dene o çok önemli ona güvenin geliyo ve sonucu da iyi oluyo

İyiyim canımcım sen nasısın bakim ??? evet farkettim bayadır yoksun meydanlarda , merak etmeye başlamıştım bende , geçmiş olsun dikkat et kendine bak üşütme
o zaman yarın dene sonra gel bize haber ver hemencik buradan tamammı

tanıdık birini bulursan alırsın iyi bak işte ne güzel iki parmak yanyana ölçsene ne kadar oluyo eşinde kabul ederse onun parmaklarıyla da dene o çok önemli ona güvenin geliyo ve sonucu da iyi oluyo

ya valla çok destek oluyosunuz sağolun çok denemek istiyorum bide okeyin jelini aldım yağ gibi bişey o kayganlık sağlamıyo sanki öle çok

Yeni gelinlerimiz melekmina, ashkk,ceylinnila,hobby85,vaybay tebrikler
kızlar halaylar sizin için gelsin

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Mart ayında şuan 7 gelinimiz var hadi kızlar egzersizlere devammmmm

Son düzenleme:
bu listeye ne zaman bende giricem diye hayaller kurardım:)))

hadi bakalım git de 10 cmi alıp gelirsin inşallahhh akşama da gelin olursun inşallahhhhh

yapıcam yapıcam şimdi gidiyorum egzersize dua edinnnnn

hoşbuldukk canımmmm valla sizleri çokk özledimmmmm bendeeee hep aklımdaydınız inş. mart ayı bitmeden vajide bitmiş olur 23 ünde regl olma tarihim ay o gelmeden bitmeli birazdan yine egzersize başlıcam inş. dua et canım...

vee yeni gelinlerimiz olmuşş maşallahhhhh mart kedileri gibi
melekmina, ashkk,ceylinnila,hobby85,vaybay halaylar size gelsin canlarrrrr darısı bize inş....

gokçecim hoşbuldum canımmmm senide özledim kız giremiyon kocacığından demi ah ahhh seni burda devamlı görmekk istiyoruzz canımm sık sık girmeye çalışşş

neyse kızlar ben gidiyorum bugün boş durmak istemiyorum hele bukadar geline boş durmak olmaz egzersiz yapıyım inş. kolay olur öpüldünüz....

Kızlar bu akşam eşimle denicem dua edin adet falan derken baya ara verdim.en son 2 parmağım bittikten sonra penis başını tamamen almıştım eşim bile çok sevinmişti olucak demişti.ama sanki tam popoya doğru o eğimimi veremiyoruz penisle yolumu bulamıyoruz tam anlamadım ya.yada ben mi kasıyorum kendimi.kontrol bende olduğu zaman yapamıyorum ittremiyorum.eşimde kontrol elince daha kolay oluyo sanki.hangi pozisyonu öneriyosunuz kontrol eşimde olcak şekilde.bu akşam yenmem lazım.4.ayımıza girdik.kafayı yicem yoksa artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…