- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.161
canım ya duygulandım okurken tekrardan çook çoook tebrik ederim seni mutlu günler seni bekliyorgerçekten de eş parmağı çok önemli kızlar ben egzersiz yapamadım ama yendiğim gece eşimin parmaklarıyla denemiştik ve ona güvenim geldi ve oldu sizde yapabiliyorsanız eş parmağı yapın mutlaka
süper ya ne güzel bugün tüm duygusallığım üstümde heralde herşeye ağlayasım geliyor:))))
bende okurken çok duygulandım bende artık öyle mutlu olmak istiyorum benim eşim çok çalışıyo bana çok destek oluyo ama gel beraber yapalım dediğimde yorgunum kendin yapsan olmazmı diyo zaten bende durmadan erteleme hastalığı var çok az senelik izin hakkım olmasa alcam şöle 1 hafta ama yok işte yazın tatile gitcez rapormu alsam ya
canımm tatilleri beklemeye gerek yok, inanırsan başarırsın.....
çoğu arkadaş gündüz çalıştı gece egzersiz yaptı, uykusuz kaldı ama yendi
lütfen erteleme bahane bulma. yenmek istiyosan uykundan da herşeyden de fedakarlık etmelisin
günaydın herkese dün cok kötü başlayan günün sonu cok güzel bitti ve bir yıllık sıkıntım dün son buldu bende gelin oldum sükürler olsun ve bu site ve sizler sayesınde yendim özellikle karamsar arkadasımıza ve herkese cok tesekkur ederım umarım herkes bı an önce yener..ve hiç sanıldıgı kadar bişey değilmiş ıkınmak da cok önemliymiş onu anladım ..
bende okurken çok duygulandım bende artık öyle mutlu olmak istiyorum benim eşim çok çalışıyo bana çok destek oluyo ama gel beraber yapalım dediğimde yorgunum kendin yapsan olmazmı diyo zaten bende durmadan erteleme hastalığı var çok az senelik izin hakkım olmasa alcam şöle 1 hafta ama yok işte yazın tatile gitcez rapormu alsam ya
canım sen sürekli bir erteleme içindesin evet çalışınca zor seni çook iyi anlıyorum bende yaşadım aynı şeyleri ve artık egzersiz yapmadan yendim vakit bulamadım yapmaya ama sen egzersiz de yapamıyosun o zaman sana egzersiz şart canım 3 gün falan bir rapor al izin madem kullanmak istemiyosun haftasonuyla birleştir mesela yarın alabilirsin acillerde 3 gün veriyo al sana 5 gün oldu sürekli egzersiz yap yeneceksin elbet 3 günde yenenler oldu yeter ki iste azim ve kararlılık çok önemli yaza tatile bu şekilde gitmek istemezsin değil mi daha huzurlu ve mutlu bir şekilde tatil yapmak varken neden bu şekilde gidesin hadi bakalım canım artık sende kurtul bu vajidenbiz hep yanındayız unutma
ya canım vermiyoki doktorlarda rapor sağlıklıyken işten çıkınca çok yoruluyom ondan durmadan erteliyorum yoksa ilerlicem buna inanıyorum 2 parmağımı küs yapmadan düz şekilde tamamını alıyorum git gelde yapıyorum yavaş yavaş
canım nasılsın? belli oldu mu yarışmanın sonucu
Bestimmmmm cnm nasılsınnnnn))) ben gelemedim iki gündür bi ilerlemede kaydedemedim yine erteleme hastalığım oldu gibi;/ )) eşimle hafta sonumuz aşırı yoğundu eve geldiğimizde direk uyuyorduk o yüzden bişe yapamadım bügünde yapamadım çünkü midemi üşürüm galiba çünküüüü istifa ederek uyandım midemde yanma bulantım tüm gün devam etti;( ama yarınnnn tam hızzzz devammmm ) tabi inşallah
tanıdık birini bulursan alırsıniyi bak işte ne güzel iki parmak yanyana ölçsene ne kadar oluyo eşinde kabul ederse onun parmaklarıyla da dene o çok önemli ona güvenin geliyo ve sonucu da iyi oluyo
bu listeye ne zaman bende giricem diye hayaller kurardım:)))Yeni gelinlerimiz melekmina, ashkk,ceylinnila,hobby85,vaybay tebrikler
kızlar halaylar sizin için gelsin
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mart ayında şuan 7 gelinimiz var hadi kızlar egzersizlere devammmmm
bu listeye ne zaman bende giricem diye hayaller kurardım:)))
hadi bakalım git de 10 cmi alıp gelirsin inşallahhh akşama da gelin olursun inşallahhhhh
canım hoşgeldin sefa geldin...özlettin kendini inanki senin yokluğuna alışmak zor oldu ama sonunda geldin özledim seni bacım ...tatlım hemen yen vajiyi ne olur sana yalvarıyorum ben senin için mutlu olmak istiyorum halay çekmek istiyorum yeter artık beni ve burdakileri beklettiğin bacım inanki korkulacak hiçbirşey yok ya inanırmısın önceden eşimden ben kaçıyordum şimdi eşim benden kaçıyor:) hemen egzersizlere başla ve yendim diye yaz burda hepimiz seni bekliyoruz canım...
ya valla çok destek oluyosunuz sağolun çok denemek istiyorum bide okeyin jelini aldım yağ gibi bişey o kayganlık sağlamıyo sanki öle çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?