- 8 Kasım 2012
- 1.960
- 2
- 158
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.181
Kızlar günaydın nasılsınız?
Best canımcığım nasılsın özledim seni :)
Kızlar bu akşam eşimle denicem dua edin adet falan derken baya ara verdim.en son 2 parmağım bittikten sonra penis başını tamamen almıştım eşim bile çok sevinmişti olucak demişti.ama sanki tam popoya doğru o eğimimi veremiyoruz penisle yolumu bulamıyoruz tam anlamadım ya.yada ben mi kasıyorum kendimi.kontrol bende olduğu zaman yapamıyorum ittremiyorum.eşimde kontrol elince daha kolay oluyo sanki.hangi pozisyonu öneriyosunuz kontrol eşimde olcak şekilde.bu akşam yenmem lazım.4.ayımıza girdik.kafayı yicem yoksa artık.
Kızlar günaydın nasılsınız?
Best canımcığım nasılsın özledim seni :)
kızlar nasılsınız?millet coşmuş vallaaman hep böyle olsun. ne güzel.hayal2011 den haber yok mu?
kızlar nasılsınız?millet coşmuş vallaaman hep böyle olsun. ne güzel.hayal2011 den haber yok mu?
baharcım iyiyim sen nasısın kuzum
yaseminnnnn cuma buluşalım mıııı????
İyiyim tatlım çok şükür :)
Vajiyi yenenleri duydukça daha iyi oluyorum :):):)
buluşalım tabisiiiioleyy yihhuuu ahmet de 12 de gelicek gece , senle de öğleden sonra 3te buluşuruz sen inince ohh ohhhh
Yeni gelinlerimiz melekmina, ashkk,ceylinnila,hobby85,vaybay tebrikler
kızlar halaylar sizin için gelsin
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Mart ayında şuan 7 gelinimiz var hadi kızlar egzersizlere devammmmm
canım tebriklerKızlar 2 gün önce bende artık kadın oldum. Çok mutluyum gerçekten. Aşama aşama sizlere anlatayım. Ama çok uzun benim hikayem. Aparat aşamasında son hadde gelen arkadaşlar. Eş denemesini yapmadan önce aparatı içinizde bir 10-15 dk. bekletip içerisinin iyice o baskıya alışmasını sağlayın. Eş denemesini yaparkende prezervatif kullanın kayganlaştırıcıdan daha iyi etki göreceksiniz. Ben yaptım yaa tamamını aldım hemde. Hafif bir kanamam bile oldu zar mar gitti ama hiç zerre acı olmadan.
Bu başarı sizin sayenizde oldu bunu bütün samimiyetimle söyl,yprum. Sizi okumasam ne kegel aklıma gelir nede vajiye birşeler sokmak.
Tv den izlerdik Haydar Dümen'i hep vajili bayanlar onun hastası anlatırdı hep tedavisini dinlerken ıyyykkk derdim. Ama başa gelince herşey yapılıyor. Şimdi biz 2. denemyi yapacağız ilk fırsaatta bakalım bir kaç güne de rengli olacağım arayı soğutmak istmeiyorum.
Sizden fikir alabilirmiyim yenen bayanlar böyle araya zaman girince yine ilki gibi rahat alabildinizmi içinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?