- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.201
Kızlar 2 gün önce bende artık kadın oldum. Çok mutluyum gerçekten. Aşama aşama sizlere anlatayım. Ama çok uzun benim hikayem. Aparat aşamasında son hadde gelen arkadaşlar. Eş denemesini yapmadan önce aparatı içinizde bir 10-15 dk. bekletip içerisinin iyice o baskıya alışmasını sağlayın. Eş denemesini yaparkende prezervatif kullanın kayganlaştırıcıdan daha iyi etki göreceksiniz. Ben yaptım yaa tamamını aldım hemde. Hafif bir kanamam bile oldu zar mar gitti ama hiç zerre acı olmadan.
Bu başarı sizin sayenizde oldu bunu bütün samimiyetimle söyl,yprum. Sizi okumasam ne kegel aklıma gelir nede vajiye birşeler sokmak.
Tv den izlerdik Haydar Dümen'i hep vajili bayanlar onun hastası anlatırdı hep tedavisini dinlerken ıyyykkk derdim. Ama başa gelince herşey yapılıyor. Şimdi biz 2. denemyi yapacağız ilk fırsaatta bakalım bir kaç güne de rengli olacağım arayı soğutmak istmeiyorum.
Sizden fikir alabilirmiyim yenen bayanlar böyle araya zaman girince yine ilki gibi rahat alabildinizmi içinize
senden daha uzun süre evli kalıp yapamayan arkadaşlar geldiler , egzersizlerle denediler ve yendiler canım , bir kısmını alıyorum diyorsun ama kendini biraz daha zorlamalısın boğumu geçemiyorsun büyük ihtimalle sen biraz daha ittirmen gerekli
best çok affdersinde her yazışmada bu ittirme var nedir bu :) ilişkiye girince p.. .s girdiğinde doğum yapar gibi ittircez mi yani ıkınma gibi bişeymi :)
Kızlar 2 gün önce bende artık kadın oldum. Çok mutluyum gerçekten. Aşama aşama sizlere anlatayım. Ama çok uzun benim hikayem. Aparat aşamasında son hadde gelen arkadaşlar. Eş denemesini yapmadan önce aparatı içinizde bir 10-15 dk. bekletip içerisinin iyice o baskıya alışmasını sağlayın. Eş denemesini yaparkende prezervatif kullanın kayganlaştırıcıdan daha iyi etki göreceksiniz. Ben yaptım yaa tamamını aldım hemde. Hafif bir kanamam bile oldu zar mar gitti ama hiç zerre acı olmadan.
Bu başarı sizin sayenizde oldu bunu bütün samimiyetimle söyl,yprum. Sizi okumasam ne kegel aklıma gelir nede vajiye birşeler sokmak.
Tv den izlerdik Haydar Dümen'i hep vajili bayanlar onun hastası anlatırdı hep tedavisini dinlerken ıyyykkk derdim. Ama başa gelince herşey yapılıyor. Şimdi biz 2. denemyi yapacağız ilk fırsaatta bakalım bir kaç güne de rengli olacağım arayı soğutmak istmeiyorum.
Sizden fikir alabilirmiyim yenen bayanlar böyle araya zaman girince yine ilki gibi rahat alabildinizmi içinize
İnşallah canım ya çok sabrettik Allahım yüzümüze gülsün Cümlemizin....canım ya az kaldı senin ki inş en kısa sürede yeneceksin az daha sabretmeniz gerek 10 cm den sonra genelde arkadaşlar yendi sende 10 cm beklet içinde 10-15 dk sonra penis denemesine geç kendini rahat bırak kasma ıkın ve nefes al ver her pozisyonu dene elbet birinde olacaktır eşine ve kendine bu mutluluğu yaşatmanın zamanı geldi
Tebrikler canım Allah başka dert vermesingünaydın herkese dün cok kötü başlayan günün sonu cok güzel bitti ve bir yıllık sıkıntım dün son buldu bende gelin oldum sükürler olsun ve bu site ve sizler sayesınde yendim özellikle karamsar arkadasımıza ve herkese cok tesekkur ederım umarım herkes bı an önce yener..ve hiç sanıldıgı kadar bişey değilmiş ıkınmak da cok önemliymiş onu anladım ..
ya ben bu illrti yendim sanıyordum ama bir ay oldu p..s içine zar zor girio ama hareket ettiremiorum ne yapabilirim lütfrn yardım edin 20 dk ya yakın uğraşıorum zorla hepsini alıyorum içime ama azıcık hareket edince canım cok yanoıo birileri bi akıl versin lütfennn acık acık yazdım k.bakmyn
buluşalım tabisiiiioleyy yihhuuu ahmet de 12 de gelicek gece , senle de öğleden sonra 3te buluşuruz sen inince ohh ohhhh
ya ben bu illrti yendim sanıyordum ama bir ay oldu p..s içine zar zor girio ama hareket ettiremiorum ne yapabilirim lütfrn yardım edin 20 dk ya yakın uğraşıorum zorla hepsini alıyorum şçime ama azıcık hareket edince canım cok yanoıo birileri bi akıl versin lütfennn acık acık yazdım k.bakmyn
ya çok kötüsünüz bende buluşcam sizinle bırakmıcam peşinizi
topiğe bereket geldiiii vay bee karadenizkiiii halaylar sana gelsinnnnnn:64:
tebrik ederim canım çok sevindim
bende adetimden hemen önce yenmiştim.yendim bikaçgün sonra adet oldum bitince eskiye dönmüyo merak etme çünkü artık olduğunu biliyosun ve kasılmadan oluveriyo
şimdi halayını çekelim
herkesi çok tebrik ederim.melekmina,ashkk,ceylinnila,hobby85,vaybay süpersiniz kızlar işte bu kadar.rabbim başka dert vermesin.:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:cecemm naptın kız?
tebriklerrrrrrrrrrrr ayy ne güzel biri daha yendii yaaaaaaaaaaaa bendeeee yeniyim Allah ım ne olurrrrrrrrrrrrrrrr yardım ettt halaylarr sana gelsinnnnnn karadenizki süperrrrrrrrrr MART AYINA YAKIŞIR ŞEKİLDE OLDU BU YAATİLİLİLİLİLİLİLİLL
aaaaa yandan yandann ohh ohh...
İnşallah sende yenersin takıldığın sormanı gerektiren birşey olursa rahatlıkla sorabilirsin canım
kızlar şimdi saatler önce egzersize gitmiştim burda olanlar bilir ama maalesef çok kötüüü sonuçlandı yaaa cm cm aparatlarım hazırdı en düşüğü 6 cm en büyüğü 11 cm hani olursa bekletmeden yaparım dedimde nerdee olmadı
anlamadığım şey 6 cm çok pis hisettiriyor kendini ama 9 cm le böyle bi deniyim dedim o daha az his verdi bu neden olabilir acaba yani 9 cm i 6 cm den daha ileri itebildim 6 cm de ise çok şey hisettim bu neden olmuş olabilir sonuna kadar itemedim 9 cm çeyreğini alabildim gitmedi gerisi ıkındım nefes verdim tık yok takıldı kaldı ama valla tuaf yaa niye böyle birşey hisetmedim ben aynı şeyi yaşayan varmı...:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?