Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

karadenizki geçmiş olsun canımmmm halaylar sana gelsin

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Yendiği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1. mina13[/TD]
[TD]27 ocak :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2. bahar3432[/TD]
[TD]26 şubat :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3.omrun21[/TD]
[TD]6 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. minel_[/TD]
[TD]10 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. ceylinnila[/TD]
[TD]14 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. hobby85[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.karadenizki[/TD]
[TD]16 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8. vaybay[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9. ashkk[/TD]
[TD]17 mart :)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10.melekmina[/TD]
[TD]18 mart :)[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_cms_table_grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD]Egzersiz Aşaması[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1.senem8183[/TD]
[TD]12 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2.HAKTAN82[/TD]
[TD]10 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3. serap41[/TD]
[TD]7 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4. gncemr[/TD]
[TD]6 cm aparat
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5. cecemm[/TD]
[TD]6 cm aparat[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6. diyar6635[/TD]
[TD]2 tam parmak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7.korkaktavsan[/TD]
[TD]işaret parmağı ikinci boğum[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Hadi kızar mart ayı gelin sayılarımız artıyor, egzersizleri arttıralım hadi iş başına

tebrik ederim canım çok sevindim
bende adetimden hemen önce yenmiştim.yendim bikaçgün sonra adet oldum bitince eskiye dönmüyo merak etme çünkü artık olduğunu biliyosun ve kasılmadan oluveriyo
şimdi halayını çekelim

best çok affdersinde her yazışmada bu ittirme var nedir bu :) ilişkiye girince p.. .s girdiğinde doğum yapar gibi ittircez mi yani ıkınma gibi bişeymi :)

best çok affdersinde her yazışmada bu ittirme var nedir bu :) ilişkiye girince p.. .s girdiğinde doğum yapar gibi ittircez mi yani ıkınma gibi bişeymi :)

egzersizlerde parmağı yada aparatı vajinaya kendin sokuyorsun , boğuma gediğin zaman biraz daha zorlaman gerekiyor biraz daha güç yani girişteki kadar kolay geçmiyor o nedenle ittirmen gerekiyor dedim orada, ıkınmakda buna yardımcı oluyor evet genişlemesini sağlıyor

Son düzenleme:

canım tebrikler maşallah bu hafta bereketli geçti tey tey

İnşallah canım ya çok sabrettik Allahım yüzümüze gülsün Cümlemizin....

Tebrikler canım Allah başka dert vermesin

Senide tebrik ederim canım İnşallah bizlerde bu güzel duyguyu yaşarız en kısa zamanda... :74:

canım yardımcı olmak isterdim ama bende yeneli 1 hfta oldu hemen hemen çok tecrübeli deilim tecrübeli arkadaşlar yazar eminim egzersiz yap ilşki öncesi biraz daha esnesin, kaç cm de yenmiştin ki

canım bi doktora görün istersen enfeksiyon falan kapmış olabilirsin eger sorun yokssa sadece kasmandan kaynaklanıyor zaten yapmişsın kendini rahat bırak

herkesi çok tebrik ederim.melekmina,ashkk,ceylinnila,hobby85,vaybay süpersiniz kızlar işte bu kadar.rabbim başka dert vermesin.:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:cecemm naptın kız?

tebriklerrrrrrrrrrrr ayy ne güzel biri daha yendii yaaaaaaaaaaaa bendeeee yeniyim Allah ım ne olurrrrrrrrrrrrrrrr yardım ettt halaylarr sana gelsinnnnnn karadenizki süperrrrrrrrrr
MART AYINA YAKIŞIR ŞEKİLDE OLDU BU YAA
TİLİLİLİLİLİLİLİLL

aaaaa yandan yandann ohh ohh...

İnşallah sende yenersin takıldığın sormanı gerektiren birşey olursa rahatlıkla sorabilirsin canım

kızlar şimdi saatler önce egzersize gitmiştim burda olanlar bilir ama maalesef çok kötüüü sonuçlandı yaaa cm cm aparatlarım hazırdı en düşüğü 6 cm en büyüğü 11 cm hani olursa bekletmeden yaparım dedimde nerdee olmadı
anlamadığım şey 6 cm çok pis hisettiriyor kendini ama 9 cm le böyle bi deniyim dedim o daha az his verdi bu neden olabilir acaba yani 9 cm i 6 cm den daha ileri itebildim 6 cm de ise çok şey hisettim bu neden olmuş olabilir sonuna kadar itemedim 9 cm çeyreğini alabildim gitmedi gerisi ıkındım nefes verdim tık yok takıldı kaldı ama valla tuaf yaa niye böyle birşey hisetmedim ben aynı şeyi yaşayan varmı...:26:

canım bak bence 6cm falan değil sen sıırdan başla yani kulak çöpüyle başla aşama aşama kalınlaştır.açıkçası bende bi anda 6cm alamazdım.aparat düşüncesine alışamamış olabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…