- 2 Ekim 2012
- 1.549
- 7
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.221
kız onun bişi sormasına gerek yok o yenenlerden daha ii biliyo da tembel işte
ama tembellik bitti değilmi
canım bak bence 6cm falan değil sen sıırdan başla yani kulak çöpüyle başla aşama aşama kalınlaştır.açıkçası bende bi anda 6cm alamazdım.aparat düşüncesine alışamamış olabilirsin
kız bilmek yetmiyooooo yaaaa al işte bildimde ne oldu bi halt yapamıyommmm
canım bak bence 6cm falan değil sen sıırdan başla yani kulak çöpüyle başla aşama aşama kalınlaştır.açıkçası bende bi anda 6cm alamazdım.aparat düşüncesine alışamamış olabilirsin
ya alıştım canım ucuna sıkıştırıyorum orda hiç zorlanmıyorum o ucundaki his se baya bi alıştım tutturuveriyorum aparatı hatta çeyreğini itekliyorum sonra takılıyor denemedim hepsini inan küçüğüde büyüğüde aynı yerde takılıyo onu öğrendim ama tabi en minik ten başalayarak denemek lazım dediğin gibi belki ozaman olur varya görsen nasıl birsürü aparat yaptım 1 cm 2 cm 3 cm diyede yapayım bari
bende başta aparatta zorlandım mum yapmaya çalıştım olmadı kendim hazırladım
birde aparatla egzersiz yaparken tv karşısında orayı düşünmeden yaptım
çeyreği giriyo diosunya çeyreğinden sonra aynayla bakarak içeri almaya çalış yani ben bi kısmını alınca gerisini aynayla daha kolay yapmıştım
varya pisikolojim bozuldu dolmuşta otobüste sokaklarda heryerde gördüğüm çocuklu ailelere şaşırıyorum ya diyorum şunlara bak 3 çocuğu var işte 2 çocuğu var anneme bakıyorum babaanneme bakıyorum kadın kaç çocuk doğurmuş insanlar bukadar kolay birşeyi yapabiliyor biliyorum kolaydır ama bana kolay değil iğrenç birşey ay çok yoruldummbeynim zonkluyo ya kaç saat uğraştım bi girmedi aptal şey
varya pisikolojim bozuldu dolmuşta otobüste sokaklarda heryerde gördüğüm çocuklu ailelere şaşırıyorum ya diyorum şunlara bak 3 çocuğu var işte 2 çocuğu var anneme bakıyorum babaanneme bakıyorum kadın kaç çocuk doğurmuş insanlar bukadar kolay birşeyi yapabiliyor biliyorum kolaydır ama bana kolay değil iğrenç birşey ay çok yoruldummbeynim zonkluyo ya kaç saat uğraştım bi girmedi aptal şey
canım sakin sakin
etraftaki insanları boşver şimdi kendine bak sen.kim bilir onlarında ne sıkıntıları var belki onlarda vaji ama eşi zorla yapıyo....
canımmm halimize şükredelim çözülemeyecek bi sıkıntı deği çok şükür.her zaman aynı olmayabilir.bugün böle olur akşam bi bakarsın yapıvermişsin
hep kendimi sölüyorum ama 3 parmak yaptım ardından bi parmak alamadığım olmuştu.
şimdi moral bozukluğunu bırak yapabileceğine inan ve yap:13::13::13:
aynen başımı arkaya alıp şarkı söylüyorum oan rahatlıyorum ilk aparatıda öyle almıştım edediğin gibi bi bölümden sonra aynaya bakarak itmiştim ama ozamanda ıkınıp nefes vermeden gitmiyordu ıkınarak ittim hep yav bu normal ilişki yaşayanlar ıkınma nedir popo ya doğru gitmek nedir bilmiyorlar onlar yapıyor valla yinede anlamadım ben..
doğru söylüyorsun eşim gelsin birde onunla parmak egzersizi yapalım ya varya ona güvendiğim zaman kendimi ona bıraktığımda giren parmaksa bile daha kolay giriyor yani biz kendimize kıyamıyoruz eşime güvenmem gerek :))
aynen başımı arkaya alıp şarkı söylüyorum oan rahatlıyorum ilk aparatıda öyle almıştım edediğin gibi bi bölümden sonra aynaya bakarak itmiştim ama ozamanda ıkınıp nefes vermeden gitmiyordu ıkınarak ittim hep yav bu normal ilişki yaşayanlar ıkınma nedir popo ya doğru gitmek nedir bilmiyorlar onlar yapıyor valla yinede anlamadım ben..
doğru söylüyorsun eşim gelsin birde onunla parmak egzersizi yapalım ya varya ona güvendiğim zaman kendimi ona bıraktığımda giren parmaksa bile daha kolay giriyor yani biz kendimize kıyamıyoruz eşime güvenmem gerek :))
ya bende ıkınarak yapamıyorum hiç
bak nefes alırken aparatı sık içinde yada acıyınca daha güçlü sık sonra verirken poponu rahat bırak daha kolay oluyo ben pnside öle yapmıştım
cecemcim o gitmeyen yerde popoya doğru it bir ara hopefor bir şekil paylaşmıştı aklımda kalanı şu kadar aparatın ucu göbeğine doğru olcak demişti yani tam düz durmayacak ben denemediğim için bilmiyom ama onu görürsen sor öyle kolay oluyo demişti canım sen yılma inş olcak yarı yatar vaziyetet poponu öne kaydır aparatta popoya doğru olsun yani burda okuduklarım öyleydi canını sıkma olcak inşş ya
tamam canlarım dediklerinizi yapıcam elab cım o dediğini yapıyorum zaten aparat almıştım öyled eneyerek de bu sefer olmadı işte canım ya ben eşimin baş parmağını alıyorum oda 7 cm geliyo yaa eskiye göre yolu baya ilerletmişim
eee işte süpersin 7 cm alıyon naz yapıyon bize sen en sonunda toplanıp seni dövcezbunu istiyon sen karamsarlık yok zaten karamsarımız vardı oda yendi başka kimseye karamsarlık hakkı vermiyoruz ona göre eşinle de dene iki parmakta yap sonra sende bir kaç gün yap egzersiz ve eş denemesi yap yeter yahuuu
yakında başaramazsam kovulucam siteden
canım ya duygulandım okurken tekrardan çook çoook tebrik ederim seni mutlu günler seni bekliyorgerçekten de eş parmağı çok önemli kızlar ben egzersiz yapamadım ama yendiğim gece eşimin parmaklarıyla denemiştik ve ona güvenim geldi ve oldu sizde yapabiliyorsanız eş parmağı yapın mutlaka
günaydın herkese dün cok kötü başlayan günün sonu cok güzel bitti ve bir yıllık sıkıntım dün son buldu bende gelin oldum sükürler olsun ve bu site ve sizler sayesınde yendim özellikle karamsar arkadasımıza ve herkese cok tesekkur ederım umarım herkes bı an önce yener..ve hiç sanıldıgı kadar bişey değilmiş ıkınmak da cok önemliymiş onu anladım ..
AĞLATTIN YA:)) canım ya adına çok sevindim darısı başımıza artık ne diyelim...eminim herkes çok sıkıntılı şeyler yaşıyor..ne sıkıntılarla bir de bunla uğraşıyor..allah herkesin yardımcısı olsun gönlümüze ferahlık versin....
bende okurken çok duygulandım bende artık öyle mutlu olmak istiyorum benim eşim çok çalışıyo bana çok destek oluyo ama gel beraber yapalım dediğimde yorgunum kendin yapsan olmazmı diyo zaten bende durmadan erteleme hastalığı var çok az senelik izin hakkım olmasa alcam şöle 1 hafta ama yok işte yazın tatile gitcez rapormu alsam ya
Kızlar 2 gün önce bende artık kadın oldum. Çok mutluyum gerçekten. Aşama aşama sizlere anlatayım. Ama çok uzun benim hikayem. Aparat aşamasında son hadde gelen arkadaşlar. Eş denemesini yapmadan önce aparatı içinizde bir 10-15 dk. bekletip içerisinin iyice o baskıya alışmasını sağlayın. Eş denemesini yaparkende prezervatif kullanın kayganlaştırıcıdan daha iyi etki göreceksiniz. Ben yaptım yaa tamamını aldım hemde. Hafif bir kanamam bile oldu zar mar gitti ama hiç zerre acı olmadan.
Bu başarı sizin sayenizde oldu bunu bütün samimiyetimle söyl,yprum. Sizi okumasam ne kegel aklıma gelir nede vajiye birşeler sokmak.
Tv den izlerdik Haydar Dümen'i hep vajili bayanlar onun hastası anlatırdı hep tedavisini dinlerken ıyyykkk derdim. Ama başa gelince herşey yapılıyor. Şimdi biz 2. denemyi yapacağız ilk fırsaatta bakalım bir kaç güne de rengli olacağım arayı soğutmak istmeiyorum.
Sizden fikir alabilirmiyim yenen bayanlar böyle araya zaman girince yine ilki gibi rahat alabildinizmi içinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?