Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

iyiyim bacım bu aralar giremiyorum pek biliyorsun... ama iyiyim çok şükür sabırla nisanı bekliyorum... sen nasılsın daha iyice misin,,, öpüyorum bacım selamlar
selam bacım nasılsın nasıl gidiyor bıdık nasıl fasulyeciğe iyi bak tamam mı bende ne olsun ehh işte aynenn devammmmmmmmmm.... seni göremez oldummmm üzgünüm bundannn
canımmmm iyiyim sen nasılsın ???
oldu canım seçilmedim maalesef
hmmmmmmmm amannn yarabbi kimi seçmişlerkiiii okadarda oy attıkkkkkk belki albeni sepeti gelir bacım boşver sen o ses türkiye ye gidersinnn

cecemmmmmcikkkk kız gezdin tozdun yedin içtin onalrı geç bize egzersizinden haber ver bakalım ne ettin geldi regl dönemi demedeeee aynenn böyle tutum saçlarından sürükleyecem adana yollarında

yakında başaramazsam kovulucam siteden
kovulmadan önceee yenecennnnnnnnnnnn ha gayret

kız sen ne güzel parçalar seçiyon öle benim zevkli bacım

cecem börekle mörekle götüryon ha harikasın...
yenince vajiyi enfes bir hatun olucan desene evine barkınaaaa

:):):)

erkencikden yen gayriiiiiiiii

kız sen ne güzel parçalar seçiyon öle benim zevkli bacım
parça bahaneee halay şahane olsun diye bacım:):):):)

sende durumlar nasıllll? oh havalar en güzel anını yaşıyordur sizin oralarda kuşlar böcekler kediler off offffffffffff deniz menizzzzzzzzzzz.... çok iyidirrrr

hobby bacımmmm sende durumalr nasulllllllll?
senin için harmandalı oynamıştık gördünmü yendiğin zaman

valla çok şükür herşey yoluna girdi artık ben kocacıgın peşindeyim

Gerçektende havalar çok güzelleşdi bende bahçe yapıyorum evim müstakil üstümden yük kalktı ya çok ama çok

mutluyum allaha şükürler olsun allah herkeze yaşatsın

amin bacımmmmmmmmmmmm....

oy oy nede güzel soğanlar domatesler salatalıklar marullar ufff enfesssssssssssssss bende istiyom evrimcim...

uffff bahçede uğraşcammmm kah yorulup kah dalından kopardığım soğanla beyaz peynirle doyurcam karnımı ay ne güzel olurduuuuuuuuuu:) yerime de yeeee::::::)

ben cem keçe nin merkezinde tedavi olup yendim vajinusmusu ve yazdığı bütün kitapları okudum :) emin ol ki kitaptakilerden farklı bir yol izlemiyor orda yazılanları yaparsan üstesinden gelirsin

vallla bacım bi adres gönderde sanada göndereyim mevsiminde meyve sebze organik yersin bacım

Senin adına inan bana çok sevindim..Umarım bende en kısa zamanda yenebilirim..İşaret parmağımı çok daha rahat alabildim en son denememde bu biraz bana umut verdi:))) İçeri sokarken aldıven ve jel kullanıyorum fakat biraz zor oluyo sokmam nedeni ne olabilir sence?

ben hiç eldiven kullanmadım...bol jel sür...doktorun bana dediği oraya değil başka şeylere odaklan önce duş al rahatla o anda ya bir müziğe odaklan yada zihninde mutlu olduğun bir anı canlandır...burdaki arkadaşların da dediği gibi ıkınarak yaparsan çok kolay olur...ben başlarda çok katıydım asla olmaz derdim 5 yılım heba olmuş şimdi bu kadar mıydı diyip kendime gülüyorum...ağlayarak günlerimi zehir etmişim.

Arkadaşlar dün eşimle denedik.ilk kere girdi. Ama ben biraz sızı dışında bir şey hissetmedim. Hoşuma giden bir nokta olmadı yani.bu normal mi? Kimleriniz eşim benden kaçıyor diyor.ben hala korkuyorum.

Arkadaşlar dün eşimle denedik.ilk kere girdi. Ama ben biraz sızı dışında bir şey hissetmedim. Hoşuma giden bir nokta olmadı yani.bu normal mi? Kimleriniz eşim benden kaçıyor diyor.ben hala korkuyorum.

canımcım ilk zamanlar pek zevk almıyorsun birşey hissetmemen çok normal , ilişkiye alışmak zaman aıyor maalesef

Beş yıldır bu sorunu yaşıyorum. Aslında 2-3 yıl önce bir ara bu siteye rastlamıştım. Ama bakıp geçmiştim. şimdi keşke diyorum. Daha önce bakmayıp uygulasaydım diye. Arada burada misafirler görüyorum. Bu durumda olan ama çekinen, kabullenen ya da korkan.... Hepimizin ortak sorunu bu. Ilk kez sorunu çözmek için somut bir adım attım. Ve tam anlamıyla yeneceğime inanıyorum. Buradaki arkadaşların desteği ve deneyimleri sayesinde...yazın doktora gitmeyi düşünüyordum. Ama aynı biliyor musunuz.artık hiç gerek görmüyorum. Bir ara misafir olup ben de sessiz sakin takip etmiştim. Yaşayan anlar. Yalnız değilsiniz...

Best bir ara sorarım diyordum.. Senin avatar emilly mi? Yıllar önce izlemiştim. Aklımda doğru mu kalmış.

evet canım Amelie ta kendisi doğru hatırlıyorsun :114::114::114: benim ev sevdiğim filmdir ve karakter , canım ne zaman sıkılsa yada moralim bozulsa açar izlerim , yeri çok başka bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…