- 14 Mart 2012
- 5.705
- 3.273
- 448
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.241
selam bacım nasılsın nasıl gidiyor bıdık nasıl fasulyeciğe iyi bak tamam mıiyiyim bacım bu aralar giremiyorum pek biliyorsun... ama iyiyim çok şükür sabırla nisanı bekliyorum... sen nasılsın daha iyice misin,,, öpüyorum bacım selamlar
hmmmmmmmm amannn yarabbi kimi seçmişlerkiiii okadarda oy attıkkkkkk belki albeni sepeti gelir bacımcanımmmm iyiyim sen nasılsın ???
oldu canım seçilmedim maalesef
cecemmmmmcikkkk kız gezdin tozdun yedin içtin onalrı geç bize egzersizinden haber ver bakalım ne ettin geldi regl dönemi demedeeeegokçecim hoşbuldum canımmmm senide özledim kız giremiyon kocacığından demi ah ahhh seni burda devamlı görmekk istiyoruzz canımm sık sık girmeye çalışşş
neyse kızlar ben gidiyorum bugün boş durmak istemiyorum hele bukadar geline boş durmak olmaz egzersiz yapıyım inş. kolay olur öpüldünüz....
kovulmadan önceee yenecennnnnnnnnnnn ha gayretyakında başaramazsam kovulucam siteden
melekmina ve karadenizki
ikinizide çok çok tebrik ediyoruz yeni gelinlerimize bir ömür mutluluk dilerken tüm topici halaya davet ediyoruzzz
tey tey
grup çıg halaylar 2.mpg - youtube
mart feci geldiiii yahuuuuuuuuuuu maşallahhhh hepinizeeee haydi halayaaaa
cecem börekle mörekle götüryon ha harikasın...neyse canlarım duanızı eksik etmeyin kocişim börek istemişti ben ona börek yapıyım gelir zaten az kaldı pes etmek yokkk etmiyorum çünkü eskiye göre iyiyim dahada iyi olacağım Allah ın izniyle öpüldünüz.....
parça bahaneee halay şahane olsun diye bacım:):):):)kız sen ne güzel parçalar seçiyon öle benim zevkli bacım
parça bahaneee halay şahane olsun diye bacım:):):):)
sende durumlar nasıllll? Oh havalar en güzel anını yaşıyordur sizin oralarda kuşlar böcekler kediler off offffffffffff deniz menizzzzzzzzzzz.... çok iyidirrrr
valla çok şükür herşey yoluna girdi artık ben kocacıgın peşindeyim
Gerçektende havalar çok güzelleşdi bende bahçe yapıyorum evim müstakil üstümden yük kalktı ya çok ama çok
mutluyum allaha şükürler olsun allah herkeze yaşatsın
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için:)) Sen sanırım üstesinden gelmişsin bu hastalığın.. Sence psikolojik destek almadan egzersizle yenebilir miyim? Serce parmagımla ne kadar süre devam etmeliyim?Teşekkürler..
amin bacımmmmmmmmmmmm....
Oy oy nede güzel soğanlar domatesler salatalıklar marullar ufff enfesssssssssssssss bende istiyom evrimcim...
Uffff bahçede uğraşcammmm kah yorulup kah dalından kopardığım soğanla beyaz peynirle doyurcam karnımı ay ne güzel olurduuuuuuuuuu:) yerime de yeeee::::::)
çok sağol bacımmmmmmmmmmmmmmmm benim yerime de ye yeter banavallla bacım bi adres gönderde sanada göndereyim mevsiminde meyve sebze organik yersin bacım
Senin adına inan bana çok sevindim..Umarım bende en kısa zamanda yenebilirim..İşaret parmağımı çok daha rahat alabildim en son denememde bu biraz bana umut verdi:))) İçeri sokarken aldıven ve jel kullanıyorum fakat biraz zor oluyo sokmam nedeni ne olabilir sence?
Arkadaşlar dün eşimle denedik.ilk kere girdi. Ama ben biraz sızı dışında bir şey hissetmedim. Hoşuma giden bir nokta olmadı yani.bu normal mi? Kimleriniz eşim benden kaçıyor diyor.ben hala korkuyorum.
Arkadaşlar dün eşimle denedik.ilk kere girdi. Ama ben biraz sızı dışında bir şey hissetmedim. Hoşuma giden bir nokta olmadı yani.bu normal mi? Kimleriniz eşim benden kaçıyor diyor.ben hala korkuyorum.
Best bir ara sorarım diyordum.. Senin avatar emilly mi? Yıllar önce izlemiştim. Aklımda doğru mu kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?