- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.261
evet canım amelie ta kendisi doğru hatırlıyorsun :114::114::114: Benim ev sevdiğim filmdir ve karakter , canım ne zaman sıkılsa yada moralim bozulsa açar izlerim , yeri çok başka bende
Canım sana sormadan önce google da görsellerde aradım. Ama yazış tarzımdan kaynaklı bulamadım. Amelia diye yazılıyormuş demek. Bir ara izleyip anılarımı tazeleyeyim. 10 yıl önce izlemiştim sanırım. Neyse iyi geceler sana...
selam bacım nasılsın nasıl gidiyor bıdık nasıl fasulyeciğe iyi bak tamam mıbende ne olsun ehh işte aynenn devammmmmmmmmm.... seni göremez oldummmm üzgünüm bundannn
hmmmmmmmm amannn yarabbi kimi seçmişlerkiiii okadarda oy attıkkkkkk belki albeni sepeti gelir bacımboşver sen o ses türkiye ye gidersinnn
cecemmmmmcikkkk kız gezdin tozdun yedin içtin onalrı geç bize egzersizinden haber ver bakalım ne ettin geldi regl dönemi demedeeeeaynenn böyle tutum saçlarından sürükleyecem adana yollarında
kovulmadan önceee yenecennnnnnnnnnnn ha gayret
cecem börekle mörekle götüryon ha harikasın...
yenince vajiyi enfes bir hatun olucan desene evine barkınaaaa
:):):)
erkencikden yen gayriiiiiiiii
hobby bacımmmm sende durumalr nasulllllllll?
senin için harmandalı oynamıştık gördünmüyendiğin zaman
ayy canım yaaa az önce egzersizden kalktım eşimle yaptık ay penis ucunu alabiliyorum bazen baskı hissediyorum midem dışıma çıkıyo bazende iyi hisediyorum ay taktım kulaklığı kulağıma müslümden vazgeçmem parçasını açtımmmçokk komikti eşim gülmekten öldü ama napıyım millet kendini jiletliyo bu adamı dinlerken bende belki dayanırım dedimmm ama valla işe yaradı çok komikti resmen ağlayasım geldi bi yandan parça bi yandan eşim orda parmak marmak ne varsa yapıyo eğlenceliydii öyle bıraktık şimdilik iyice alışalımda inş. denemeye geçicez ay korkuyorum inş. regl olmadan biter 23 ünde olmuştum heran gelebilir ya pislük regl
ay beni o kadar güldürdün ki tatlım Allah ım bir an önce yenmeni sağlasın inşallah...
bu taktiği bende denemek istiyorum gerçi ben daha yeni yendim vajiyi ikincisinde takayım kulağıma müslüm babayı.. kopalım :118:
hobby85
canım sen yatak ucuna gelip yenmiştin değilmi onu biraz daha açık anlatırmısın yani nasıl girdi nasıl oldu bizde öyle denemeyi planlıyoruz çünkü benim için zor bir pozisyon ama üstte yapamıyacağımı düşünüyorum eşime güveniyorum ona bırakıcam ne hisettin kaç saat uğraştınız:26:
evet canım ben yatak ucunda yendim..
şimdi 15-20 dakika eşimin 1 parmağıyla uğraştık iyice alıştı bol bol gel git yaptı...
sonra eşim iki parmağa geçti önce zorlandım onu alırken ama yavaş yavaş soktu.. tabi nefes egzersizleri ve ıkınma çok rahatlattı beni 2 parmağa da iyice alışmaya çalıştım yaklaşık 30 dakika falan ama bana yine de iki parmak biraz acı verdi..
sonra rahat olduğumu anlayınca p...s denemesine geçelim dedik..
yatağın iyice kenarına geldim popoma ve belime yastık koyduk sırt üstü yattım ve bacaklarımı iki yana iyice açtım eşimde ayaktaydı p.....si yavaşça soktu ve ilk seferde yarısı girdi sonra nefes ve ıkınmayla tamamı girdi canım bi müddet öyle bekledim sonra bacaklarımı eşimin omuzuna attım öylede rahattı..
bi de sonra ayağa kalktım önüm yatağa bakıyordu eğildim ayakta da girdi eşim bu pozisyonda rahat oldu hatta bu pozisyonda gel git bile yaptı eşim..
biraz deteylı mı oldu ne utandım
hayırlı geceler...uzun zaman oldu var mı bu ay bu sorunu yenenler...?
hayırlı geceler...uzun zaman oldu var mı bu ay bu sorunu yenenler...?
çok şükür ben yendim canımmm..yarın ikinci denemeyi yapacağız bakalım olacak mı çok merak ediyorum.. :18::18::18: var mı bana tavsiyeleriniz ?????
tebrik ederim öyle olcakmı diye düşünüp stres yapma artık yendin bundan sonra yavas yavas düzene girecek sakın ara verme ne kadar sık yaparsan o kadar cabuk alışırsın sonra bir bakmışsın rutin olmuş kendiliğinden oluyor....yendiğinde sana verdiği o mutluluk gurur bambaşka bir şey...yenilmeyecek bir şey değil kimse gözünde büyütmesin...kimse hayatını zehir etmesin şu illet için değmez olduğu zaman diyeceklerki bumuydu yani....2.5 ay öncesine kadar benim için bir hayaldii bu günler hayatta yenemem ben bunu yapamıcam diyordum şimdi yendim birde bebek bekliyorum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın :)))))))
ayy yok canım ya detaylı olsun zaten utancak birşey yok süpermiş peki herşey güzelde yatak ucunda yatarken bacaklarını hiç kasmadınmı yani eşini iteklemedinmi yani sakince durdunmu kasılmadan ben ucu değdiriyoruz tmm ama basınç çok hisediyorum canım ya o basıncı atlatmak için nasıl hareket etmek lazım:26:
tatlım önceki denemelerimizde eşim p...s i ilerlettikçe ben geri geri kaçıyordum.. bu durumda eşimin iki parmağına alışmam beni çok rahatlattı sanki parmakları sokuyormuş gibi zannettim ve herkesin söylediği gibi parmaklar p...sin 10 katı kadar daha zor p...s çok yumuşak kaygan hissetmiyorsun bile girdiğini..
bacaklarımı kastım evet hatta eşimin leğen kemikleri bütün gün ağrıdı öyle bir sıkıştırmışım ki...
ben bacaklarımı kasınca eşim durdu ve benim rahatlamamı bekledi.. her iki bacağımı da kendi kendime rahatlattım ondan sonra bir aşama daha ilerletti ama ben ne kadar kassamda içerden çıkarmadı sadece öyle durdu..
zaten benim bu zamana kadar aparatta çok ilerleyemememin sebebide bu... azıcık zorluk görsem hemen çıkarıyordum eşim sağolsun çıkarmadı ben ne kadar söylesem de..
bi de beni en çok rahatlatan eşimin ben her kaçtığımda buna izin vermeyip devamlı acıyor mu diye sormasıydı ben acımıyor dediğim anda biraz daha ilerletti..ben yapma dedim o bana hep acıyor mu dedi acımıyor dedikçe devam etti ben de inanılmaz kafaya koymuştum zaten.. çok şükür oldu..
kizlar merhaba nasilsiniz? ben hala yenemedim. ama neden bana yardimci olmuyorsunuz
ben simdi penis kalinliginda mum yaptim onuda aliyorum.
cömelerek asagidan yukari yerlestiriyorum zaten kayip gidiyor,acimiyor. fakat esimin üstüne oturdugum zaman dogal olarak penisi ittiremiyorum hani..üstüne oturmam gerekiyor.onun cesareti bende yok. ne önerirsiniz? sizde yukardan asagi aparat ittiriyordunuz nasil penis üstüne oturdunuz?
tskler simdiden
tebrik ederim öyle olcakmı diye düşünüp stres yapma artık yendin bundan sonra yavas yavas düzene girecek sakın ara verme ne kadar sık yaparsan o kadar cabuk alışırsın sonra bir bakmışsın rutin olmuş kendiliğinden oluyor....yendiğinde sana verdiği o mutluluk gurur bambaşka bir şey...yenilmeyecek bir şey değil kimse gözünde büyütmesin...kimse hayatını zehir etmesin şu illet için değmez olduğu zaman diyeceklerki bumuydu yani....2.5 ay öncesine kadar benim için bir hayaldii bu günler hayatta yenemem ben bunu yapamıcam diyordum şimdi yendim birde bebek bekliyorum Allah herkese bu duyguyu yaşatsın :)))))))
kizlar merhaba nasilsiniz? ben hala yenemedim. ama neden bana yardimci olmuyorsunuz
ben simdi penis kalinliginda mum yaptim onuda aliyorum.
cömelerek asagidan yukari yerlestiriyorum zaten kayip gidiyor,acimiyor. fakat esimin üstüne oturdugum zaman dogal olarak penisi ittiremiyorum hani..üstüne oturmam gerekiyor.onun cesareti bende yok. ne önerirsiniz? sizde yukardan asagi aparat ittiriyordunuz nasil penis üstüne oturdunuz?
tskler simdiden
çok duygulandım ya bebek mi bekliyorsun hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı şekilde yeni gördüm takvimi Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş. önce vajiyi yenelim sonra bebişler gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?