Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aa canim sende benim gibi vaji mpdavimi mi oldun :)) (böyle mi denir bilmiyorum caktirma)... ben seni yendin saniyordum.
insallah yeneriz. ya ben anladim oraya herseyin girdigini hani aparatta zorlanmiyorum nefes verince kayip gidiyor.
esimde senin dedigini söyledi, önce dedi üzerine oturmayi dene mumun sonra tekrar deneriz dedi.yarin egzersiz yapcam iste yine.
bu ne ya skldm artik havlu hazirla strec folyo kayganlastirici mum falan ev evlikten cikti valla :))

ahahahaha aynen yaaa valla bıktım egzersiz malzemelesi ayarlamaktan yok canım ya nerdeee biz iyice kocamış olduk burda bakalım elimize bastonu almadan yenersek ne ala bende artık düzenli egzersiz yapıyorum hoş aylardır ilkez yapıyoruz yalan değil ilk defa bukadar iyi ilgileniyorum kendimle ve ilerliyorum inş. oalcak canımm pes etmek yokkk

canim egzersizleri sakin birakma.benim adetim biteli gunler oldu hala üsengecligimden yapmiyorum. ama yarin mutlaka yapmak zorundayim. insallah bu hafta bitiririz ha ne dersin?

canim egzersizleri sakin birakma.benim adetim biteli gunler oldu hala üsengecligimden yapmiyorum. ama yarin mutlaka yapmak zorundayim. insallah bu hafta bitiririz ha ne dersin?

ay inş. canım ya 23 ünde regl olmazsam biter hatta daha erkende gelebilir püf bu regl de tam hazır oluyorum yaklaşıyor yaa ama ben ilk aparatımı regl sonrası aldım çok rahattıııı

Selm kızlar....en son 10 cm deydim..dün tekrar deniyim dedim ama olmadı..zaten onuda yapana kadar canım çıkmıştı..araya adat girdi..dün yapamadım..mpralim bozuldu bıraktım...yerini bile bulamadım düşünün yani ((
napııyım ki bilemedim

günaydın kızlar hemen sizle paylaşmak istedim aslında dün girip yazcaktım hemen olmadı neyse dün 2 parmak denememden sonra cesaret geldi 3 parmakta deneyim dedim biraz baskı hissetsemde çekmedim 3 parmağım 2 boğumdan fazlası belkide girdi vajina girişim biraz gerildi gibi hissettim ama öylece beklettim içimde 15 20dk sonra çıkardım tekrar denedim jel kuruduğu için zor olsada girdi moralim düzeldi valla bu derdin biteceğine inanıyorum artık şimdi 3 parmakta git gel yapmam lazım reglim gelmeden onuda başarsam keşke

canım moralini bozma herkeste olan bişey bir yaptığın bazen olmayabiliyo bırakma sakın olana kadar sabret

geldim geldim ben geldim süper canım özelde ki msjını da okudum işte bu valla bravo böyle devam edersen yakında gelinsin bak demek insan isteyince oluyomuş değil mi tabi ki de inan bitecek bu dert vajili kimse kalmayacak inşallah regli olana kadar böyle devam edersen belki olmadan da yenersin bunu bazı arkadaşlar 3 parmakta yendi 3 parmağın kaç cm ölçsene bakim ay valla sevindim kız karamsar karamsar konuşuyodun bak gördün mü

öğlen eve gidiyim ölçecem bende çok merak ettim 10 cm varmıdır gerçi benim parmaklarım incedir az ilk defa reglimin gecikmesini istiyorum

diyar bitmiş gitmiş artık ya 52: 3 parmak ne demek ben yapamayıp aparata geçmiştim, helal sana valla 3 parmağı da rahat alıp çıkarınca eş denemesi veeeeeeeeeeeeee

Akşam eşimle deneme yapıcaktık kendmi öle bi hazılramıştım en son 2 parmak yapmıştım .parmaklarım bıttlkten sonra denemmizde penisin başını tamamen almıştım ama ileriye gidememiştik ben kastığım için dünde kendm o kasddr hazırladım acısa bile dişimi sıkıp devam edicektik ama eşim işten geç geldi erken gel deneme yapıcaz dememe ragmen offf çok sıkıldım artıkkkk birde geldiğinde bi güzel kavga ettik

olur böyle ufak kırgınlıklar geçer Allah ın izniyle... iki parmaktan ziyade 3 parmak diyoruz gelinliklercim ama sen kendini hazır hissediyorsan olabilir tabi neden olmasın... başını alıp ileriye gidemediysen, yönü bulamamışsındır bir de kendini kasmışsındır canımş, kendini rahatlatma yöntemleri dene,, o sıra da nefes al ver ve verirken oturmaya başla... yolu yarıladın sen kendini kasmassan çok rahat olacak hiç unutma bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…