Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bi arkadaş cadıkediyi sormuştu... kv sinin yanına gitti biraz sağlık problemleri var sanırım orda da gözükecek dr.a onun dışında keyfi yerinde çok şükür :))

Son düzenleme:

Canım hiç moralini bozma. P...in başını tamamen alman zaten büyük bir başarı. Artık vajiye p...in girebileceğini kabul etmişsindir. İlk zamanlarda ufak tefek aksilikler olur. Dün gece olmadıysa bu gece olur Bugün son bir egzersiz daha yap. Akşama kendini hazırlamış olursun

hayır canım yaaa ben artık tembellik yapmıyorum hergün egzersiz yapıyorum dün yine eşimle parmak egzersizleri yaptık ama aparat yapamadım bidaha yani daha yükseği girmedi hatta aynısı bile girmedi valla vajim ağrıyor çok uğraştım kaç gündür olmuyor regl olmak üzereyim ondanmıdır bilmem anlamadım ama gitmiyor itekliyorum ilk boğum nasıl bir darlıktaysa ıkınsamda gitmiyor valla anlamadım ben ama yinede deniyorum tabiki yine denicem

sıkma canım kendini olur böyle şeyler hepimizde oluyodur sen egzersizine bak sonra yine müsait bir zamanda denersin inşallah

hoşgeldin bebekkk sefalar getirdinn ne durumdasın anlat bakimm

yeni uyandım işte canım henüz bişiy yapmadım bi size bakıyım dedim sonra yine egzersiz başına geçicem hergün en az 2 saat uğraşıcam kaçarı yok eşimde iyice destek vermeye başladı baya pohpohluyo beni olsun diye hayırlısı ay şu regl yaklaşmasaydı sanırım yenicektim ben çokaz kalmıştı regl de hep zamansız gelir zaten hoş oda gelsin geçen ay 23 gün gecikti verem oluyordum

iyi bakem çok takılma buralarda git egzersize eşinde destek veriyosa artık yenme vaktin geliyo canım sen regle kadar yap egzersiz reglden sonra yine egzersiz yapar denersin penis çünkü reglden sonra orası geniş oluyo yenmen kolay olur yatak ucu pozisyonunu sormuştun hobby anlatmış ayrıntılarıyla dene onu bak nasıl oluyo kolay bir pozisyon tavsiye ederim

Allah canına can katsın cecem senin vajin ağrıyor haa stres yapıyorsundur canım, sakin ol bi kere aldınmı tamamdır alırsın artık stres yapma, artık bütün rahatlama yollarını da biliyorsun sen ne desemki şimdi sana.... ama nefes al verirken kendini gevşet ve öylece al aparatı pes etme... 7 cm aparatı inat ettim sabah 9 dan öğlen e kadar uğraştığımı bilirim ben ama oluyo inat inat inat... dar değil sıktığın için darlaşıyor tatlım... hadi cecemim göster kendini ne ödül koysakki seni motive etmek için yazık kocana kocasının prensesi

aynen canım o pozisyonda denicez bana kalsa ben yapamam e eşimede güveniyorum artık baya birşeyler öğrendi benimle çok dikkatli davranıyor sağolsun inş. az kaldı ya Allah ın izniyle

haklısın canım benim valla ama ne bileyim bikere aldım ya mesela aparatın ucunu yerleştiriyorum hatta baya alıştım o duruma işte itemke mesele neyse uğraşıcam artık bakalım sanırım kasıyorum kendimi ilk aldığımda baya gevşemiştim kolay girdi yüzden pes etmek yokkkk ve gerçekten yazık kocama ya artık acımaya başladım ona gözlerim doluyo garibimmmmm

ooo süper bak aparatı ilk almadan önce vajina girişinde biraz gezdir yerini öğrensin ondan sonra oturmaya başla... peniste de bu şekilde yap hem ıslanıyor hem de yerini daha kolay buluyorsun...hadi bakalım inşaallah olacak

söylemeyiz bizene girseydin görseydin

bana baaaak gelmiyim yanına senin k. s. :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…