- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #147.301
günaydın canlarımm bende geldimmmmm
Akşam eşimle deneme yapıcaktık kendmi öle bi hazılramıştım en son 2 parmak yapmıştım .parmaklarım bıttlkten sonra denemmizde penisin başını tamamen almıştım ama ileriye gidememiştik ben kastığım için dünde kendm o kasddr hazırladım acısa bile dişimi sıkıp devam edicektik ama eşim işten geç geldi erken gel deneme yapıcaz dememe ragmen offf çok sıkıldım artıkkkk birde geldiğinde bi güzel kavga ettik
gel bakalım gel geeeelseni ertelemeyi kendine adet edinmiş küçük prenses seni en son baş parmağı 7 cm sonra.... geçtin mi 9 cm e bakıyım hııı?? yok bundan sonra ilerleyene kadar sana güler yüz yok cecem
Akşam eşimle deneme yapıcaktık kendmi öle bi hazılramıştım en son 2 parmak yapmıştım .parmaklarım bıttlkten sonra denemmizde penisin başını tamamen almıştım ama ileriye gidememiştik ben kastığım için dünde kendm o kasddr hazırladım acısa bile dişimi sıkıp devam edicektik ama eşim işten geç geldi erken gel deneme yapıcaz dememe ragmen offf çok sıkıldım artıkkkk birde geldiğinde bi güzel kavga ettik
hoşgeldin bebekkk sefalar getirdinnne durumdasın anlat bakimm
yeni uyandım işte canım henüz bişiy yapmadım bi size bakıyım dedim sonra yine egzersiz başına geçicem hergün en az 2 saat uğraşıcam kaçarı yok eşimde iyice destek vermeye başladı baya pohpohluyo beni olsun diye hayırlısı ay şu regl yaklaşmasaydı sanırım yenicektim ben çokaz kalmıştı regl de hep zamansız gelir zaten hoş oda gelsin geçen ay 23 gün gecikti verem oluyordum
hayır canım yaaa ben artık tembellik yapmıyorum hergün egzersiz yapıyorum dün yine eşimle parmak egzersizleri yaptık ama aparat yapamadım bidaha yani daha yükseği girmedi hatta aynısı bile girmedi valla vajim ağrıyorçok uğraştım kaç gündür olmuyor regl olmak üzereyim ondanmıdır bilmem anlamadım ama gitmiyor itekliyorum ilk boğum nasıl bir darlıktaysa ıkınsamda gitmiyor valla anlamadım ben ama yinede deniyorum tabiki yine denicem
selam kizlar nasilsiniz? bende birazdan egzersize gecicem.
iyi bakem çok takılma buralarda git egzersizeeşinde destek veriyosa artık yenme vaktin geliyo canım sen regle kadar yap egzersiz reglden sonra yine egzersiz yapar denersin penis çünkü reglden sonra orası geniş oluyo yenmen kolay olur yatak ucu pozisyonunu sormuştun hobby anlatmış ayrıntılarıyla dene onu bak nasıl oluyo kolay bir pozisyon tavsiye ederim
Allah canına can katsın cecem seninvajin ağrıyor haa stres yapıyorsundur canım, sakin ol bi kere aldınmı tamamdır alırsın artık stres yapma, artık bütün rahatlama yollarını da biliyorsun sen ne desemki şimdi sana.... ama nefes al verirken kendini gevşet ve öylece al aparatı pes etme... 7 cm aparatı inat ettim sabah 9 dan öğlen e kadar uğraştığımı bilirim ben ama oluyo inat inat inat... dar değil sıktığın için darlaşıyor tatlım... hadi cecemim göster kendini ne ödül koysakki seni motive etmek için yazık kocana kocasının prensesi
canim ben hemen hemen penise yakin aparat hazirladim onu alabiliyorum.dedigim gibi cömelerek alttan üstte yerlestiriyorum. fakat peniste zorlaniyorum.üstüne oturmaktan korkuyorum. simdi aparati sabitlestirip üstüne oturmayi denicem.bisiyler atistirdiktan sonraselam sehercim sen ne aşamada kaldın
kızlar biri daha yenmişti o kimdi? bu ara çok sık giremediğim için kaçırıyorum... geçmişe de yetişemiyorum maaşallah
canim ben hemen hemen penise yakin aparat hazirladim onu alabiliyorum.dedigim gibi cömelerek alttan üstte yerlestiriyorum. fakat peniste zorlaniyorum.üstüne oturmaktan korkuyorum. simdi aparati sabitlestirip üstüne oturmayi denicem.bisiyler atistirdiktan sonra
söylemeyiz bizene girseydin görseydin
yemege kaçtın dimi:))) bak bak ecem hanım da begenmiş bak
kızlar biri daha yenmişti o kimdi? bu ara çok sık giremediğim için kaçırıyorum... geçmişe de yetişemiyorum maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?