Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ivittt yemeğe kaçtı
hopeforum benimm canım benimm sensin benim en çok sevdiğim

sizi küçük cadılar sizi... Allah tan yaşlıyım hemen yumuşuyorum sen hala burda mısın cecem çabuk çık ve egzersize başla çabuuuuuuuuuuuuuuk

Ben yrndim ama 2. denemeyi yapamadık henüz. penisin tamamını almıştım. 16 Mart

ikinci de iyi olacak canım merak etme aynı şekilde dikkat et tüyolara ve kendini dünyanın en zor şeyini yapıyormuş gibi düşünme bak o zaman ilkinden daha kolay olacak

bacım yine denk gelemedik yaaa (( ben de çok üzülüyorum karşılaşamayınca çok öpüyorum seni çılgın bacım benim

Son düzenleme:

İnşallah yaa. Zaten bir müddet sonrada bebek için çalışmalara başlarız allahın izniyle

kızlar bana müsade güzel haberler almak ve vermek üzere sevgiler

p.s. cecem seni burda görmicem ona göre

tamam tamam gidicem birazdan valla gidicem sözzzz SENİN İÇİN BAŞARICAM HOPEFORUMMM

yemege kaçtın dimi :))) bak bak ecem hanım da begenmiş bak

gel canım gel yanıma evettt yemeğe kaçtım karnımı doyurdum geldim ohhh beğenir tabi cecemm kıskandın mı senn

Delikiss nasılsın ne alemdesin? Ne zamandır giremedim

İyiyim canım sağolasın aparatla 10 cm denemelere devam eş denemesi yapmak istiyorum ama olmadığı için hevesimde kaçıyor açıkçası eşimlede sonrasında sorun yaşıyoruz oda hevesleniyor olmayıncada sinirleniyor üzülüyor tabii her gün aparatla çalışıyorum adetim iki gün önce bitti hemen başladım yine maaşallah çok ilk etapta biraz uğraşıyorum girişte bir kere girincede uzun süre ıkınarak çıkartıp tekrar ittiriyorum inşallah faydasını görücez hep böyle olacak değil ya dimi ?

Canım ya ben de aparatı alıyorum ve tam kendime güveniyorum, eş denemesine geçince kaskatı kesiliyorum. Bi de dediğin gibi eşler de her seferinde hüsran yaşamaktan sıkılıyo artık. Yine olumsuz olacak korkusu da kasmama sebep oluyo sanırım. Hangi pozisyon uygun onu da bulamadım altta olsam bacaklarımı kapatıyorum üstte olsam oturmaktan korkuyorum. Şuraya bi gün yendim yazsak yaa artık. Rabbim yardımcımız olsun. Şimdi günlük olarak düzenli dua okumaya çalışıcam. İnsana zayıf anında her türlü lanet musallat olur Allah korusun!! Sanki bişeyler bağlıyo beni

Vajinismusu yeni yenen arkadaşlarım son kullandığınız aparatınızla bir süre daha egzersize devam edin günde 20 defa sok çıkart yapın adetinizden sonraki bir 10 günde devam edin egzersize ve mutlaka hergün eş denemesi yapın daha kolay oluyor ve olucak orasının iyice alışması ve açılması gerekiyor hastalık kesinlikle tekrarlamıyor fakat ilk ay dediğim gibi çok önemli hergün egzersiz ve eş denemesi doktorun bana verdiği ödevler bunlar sizinle paylaşmak istedim..Başarmaya çalışan arkadadaşlara da tavsiyem nefes çok önemli nefes alın verirken aparatı itin eş denemesinde de aynı ben yeneli bir hafta oldu hergün aparatı 20 defa deniyorum akşam da eş denemesi yapıyorum acı yok inanın sadece kendinizi rahat bırakın omuzları ve kolları salın otomatik olarak olarak belimizdeki kasılmada yok oluyor..Ben 2 günde bitirdim bu işi o kadar umutsuz bir vakaydım ki 1 saatte 3 aparatı arka arkaya aldım 2 defa da 20 dk. içimde beklettim hızlandırılmış bir tedaviydi benimki demekki oluyormuş kızlar bu hastalık gerçekten erteleme hastalığı isterseniz kafaya koyarsınız 1 gün içinde aparatı alıp pns denemesi bile yapıp başarılı olursunuz inanın zor değil...Bu arada eş denemesinde üstte olmanız şart değil ben alttaydım herkesin bildiği pozisyonda denedik nasıl rahat hissediyorsanız öyle yapın belinizin altına da mutlaka yastık koyun...Allahım hepinizi tez zamanda kurtarsın

Hangi doktora gittin canım

Canım ya aynen bende öyleyim offf offf hep olumsuz sonuç alınca eşli denemeyede korkuyor insan inşallah dediğin gibi en kısa zamanda yenip huzura kavuşuruz cnm ya benim 14 senem bitiyor haziran ayında eşimle zar zor devam ettiriyoruz ki Allaha şükür oda bu işten başka kavga gürültümüz olmadığı için emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…